[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

makber7222

Üye
n000k arkadaşım sen çok bilmişlik taslıyon galiba ben sadece flash atmayı bilmiyorum dedim beceremem dedim bende belle yüklü dedim derdimi daha detaylı anlattım çok bilmişlik taslama bundan sonra...

n000k

n000k

Üye
n000k arkadaşım sen çok bilmişlik taslıyon galiba ben sadece flash atmayı bilmiyorum dedim beceremem dedim bende belle yüklü dedim derdimi daha detaylı anlattım çok bilmişlik taslama bundan sonra...
çok bilmişlik taslayan yok burda.. aynı şeyi 2 kere tekrarlayan sensin.. bak burda sormuşsun cvplamışlar

makber7222 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lirsiniz-yenilendi-28-547111.html#post3897069
<<telefona aflash atmadan bu efekteri direk telefona kurmamız mümkün mü. telefon flaşlandı zaten>>

flighTAIR ---->> Mumkun degil, ya ben edit ettigim dosyalarla flashlamalisin ya da kendi dosyalarini efektlere gore edit edip 1 kereligine flashlamalisin.

daha ne diye aynı soruyu baskı yapıyorsun?? ben sadece dedimki anlayarak okuyun!! bilmişlik taslamıyorum bilakis hiç birşey bilmem.. ama anlarım yazılan şeyleri.. senin hala yazılan yorumları ANLAMADIĞIN ortada!! benim yorumumu bile başka tarafa çekiyorsun!! neyse yaa abim gelince anlatır sana. anlıycan dilde!! eyvallah arkadaşım

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
sis halında efect ıcın kurduk ıvoyu ancak yenı efectler ıcın sıs beklemek gerekıcek sanırım elımde değişik bır efect dosya var bunu nasıl sıs yapıcam yada sıs rofsuna gore uyarlıcam?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalari, E: altindaki myeffects klasorune atarsan efektler calisir. Sis dosyasi yapmana gerek yok.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
bide sırf bu yuzden 2 kez flasşadım telefonu ama sorun hallolmadı resımler kırık gozukuor medya yenılenıyor dıyor telefonu acıp kapatıyorum ama resımler gozukmuyor kırık kırık resımler cıkıyor belı bır sure sonra resımler gelıyor ancak telı kastıgımda resımler yıne gıdıyor hedefı bulamıyor sankı bu sorunu bır kaç kısı daha yaşamıs neden olabılırkı?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Belle'de yasanan bir sıkınti o. Beta versiyonda bu gibi sıkıntilar normal. Orjinalini beklemekten baska care yok.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
701 den uyarlama oldugu ıcın bence fotografları arıyor telefon dcım klasoru dıe acıyor ama bılmıyorum yınede belle 3,1 ıvo turkce dull efect süper :)

rowel35

rowel35

Üye
bide sırf bu yuzden 2 kez flasşadım telefonu ama sorun hallolmadı resımler kırık gozukuor medya yenılenıyor dıyor telefonu acıp kapatıyorum ama resımler gozukmuyor kırık kırık resımler cıkıyor belı bır sure sonra resımler gelıyor ancak telı kastıgımda resımler yıne gıdıyor hedefı bulamıyor sankı bu sorunu bır kaç kısı daha yaşamıs neden olabılırkı?

o sorun normal bi şekilde oluyor.
1. sanırım telde fazla fotoğraf ve yüksek mb li fotolardan kaynaklanıyor. nedeni ise, biraz beklediğimde düzelmesi.
2. beta sürüm belle kullanıyoruz:) normaldir.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
şu efectlere ses eklense denedım aama başaramadım :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim resimleri taniyamiyor ama camarayi acip birtane resim cek kaydet birdaha galeriye bak.birde resimler eger images dosyasindaysa DCIM/100NOKIA klasorune at kesinlikle hallaolur ben aynisini yaptim ilk yolla cekip kaydettim gozukuyor dene olucak :aman2:

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
benım fotolar 1 ila 2 mb arasında 9 mp ile cekıyorum normalmi

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
telı acıp kapatınca o porblem devam edıyor buğ gıbı bısı bu dedıgınle alası yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Videodaki efektler, ilk mesaja 4 numaralı efekt olarak eklenmiştir.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
FlighTAiR cektıgınız fotolar kac mb da oluyor genelde?

birde şu efectlere ses ekleseler :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
cok resim cekmiyorum. Cektigim resimler 750 kb 2 mb arasi. Ortamin isik durumuna gore.

rowel35

rowel35

Üye
FlighTAiR cektıgınız fotolar kac mb da oluyor genelde?

birde şu efectlere ses ekleseler :)

EN SON çektiğim foto 12mp ile 4.7 mb :)

----------Eklendi @ 16:06:26 ---------- Yazıldı @ 16:05:55 ----------

ve şuana dek telefon ile 2375 adet fotoğraf çekmişim:) tabi formattan sonra sayı gitti onun üzerine ekledim:)

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
eskıden kalan fotograf sayısını yada vıdeoda kalan dakıkayı yazıyordu sımdı öyle bıişi yok

Üst Alt