[MOD-Belle] Siz efekti seçin, Theme FX hazırlasın! [ Efekt listesi günceldir ]

Sponsorlu Bağlantılar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:( :( :( :(

matchlessss

matchlessss

Üye

keske bır ısım verseydınızde sevındırseydınız bızı de :( :( :( :( :(

aynen suat6027 arkadasımızın yardımı ıle hallettım o dosyayı sılınce duzeldıgı konusundakı yardımı bu arakdasımızdan aldım :==)) ''SUAT6027''

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
projectmaximo

projectmaximo

Üye
teşekkürler kurtuluş abinin efekt yolu değiştirme progtamıyla hallettim şimdi istediğim efekti kullanabiliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
agurcan

agurcan

Üye
Sertifika hatası veriyor :( kuramıyorum grekli programları

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hatası veriyor :( kuramıyorum grekli programları

Konu başlığında da belirttiğim gibi, öncelikle HACK işlemi gerçekleştirmelisiniz. İlk mesajımda nasıl yapabileceğinize dair gerekli konu bağlantısı verilmiştir ;) O sayfadaki adımları izleyerek telefonunuzu hackledikten sonra uygulamaları sorunsuzca kurabilirsiniz.

mmb7982

mmb7982

Üye
apply open4all first hatası veriyor.rompatcher open4all açık olmasına karşın bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir kardeşim yaw?hala halledemedim :(

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
apply open4all first hatası veriyor.rompatcher open4all açık olmasına karşın bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir kardeşim yaw?hala halledemedim :(

Bunu her efektte vermemsi gerekiyor. Aynı hata ile ben de karşılaşıyorum zaman zaman ama başka efekt seçtiğimde problem hâlloluyor bende.

MetinÖztürk

Üye
c6-01 anna da denesem çalışırmı?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

mmb7982

mmb7982

Üye

Bunu her efektte vermemsi gerekiyor. Aynı hata ile ben de karşılaşıyorum zaman zaman ama başka efekt seçtiğimde problem hâlloluyor bende.

minushumide open4all hatası veriyor, jlmvc seçtiğimde hiçbir işlem yapmadan programın giriş sayfasına atıyor, andrenlsbr v1 v2 v3 ve v4 te yine open4all hatası, allstar12345 slidemania 4 5 6 aynen open4all, jin hao effects v1 v2 aynen, molbal slide effects aynen, bazy chaos aynen, yhb v1 aynen, jhn chn v1 aynen, djmy v1 aynen, cenloon v1 aynen, tinkerbelle by dscobsct aynen, eccentric by dscobsct aynen, speed by siggma aynen, fade by siggma aynen, nurani v1 aynen yani kısacası hepsini denedim sonuç aynı.kurduklarımı kaldırıp yeniden kurmayı deneyeyim dedim ama yüklü uygulamalar içerisinde UltraPowerModulePack_Mod_by_Shizzl görünmediğinden onu kaldıramadım ama yeniden kurulurkende herhangi bir uyarı vermedi.yeniden kurmama rağmen sonuç aynı.fikir verebilirimisin kardeş ya?

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
minushumide open4all hatası veriyor, jlmvc seçtiğimde hiçbir işlem yapmadan programın giriş sayfasına atıyor, andrenlsbr v1 v2 v3 ve v4 te yine open4all hatası, allstar12345 slidemania 4 5 6 aynen open4all, jin hao effects v1 v2 aynen, molbal slide effects aynen, bazy chaos aynen, yhb v1 aynen, jhn chn v1 aynen, djmy v1 aynen, cenloon v1 aynen, tinkerbelle by dscobsct aynen, eccentric by dscobsct aynen, speed by siggma aynen, fade by siggma aynen, nurani v1 aynen yani kısacası hepsini denedim sonuç aynı.kurduklarımı kaldırıp yeniden kurmayı deneyeyim dedim ama yüklü uygulamalar içerisinde UltraPowerModulePack_Mod_by_Shizzl görünmediğinden onu kaldıramadım ama yeniden kurulurkende herhangi bir uyarı vermedi.yeniden kurmama rağmen sonuç aynı.fikir verebilirimisin kardeş ya?

Yazılım ANNA mı?

tatvan_013

Üye
her seferinde telefonu kapatıp açacaz yoksa çalışmaz seçtiğiniz efect

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
her seferinde telefonu kapatıp açacaz yoksa çalışmaz seçtiğiniz efect

Aynen öyle.

Bu arada bu programdan verim alamayan arkadaşlar için, aynı anda hem tema efekti yolu değişim dosyalarını hem efekt içeriğini yükleyebileceğiniz tek bir sis dosyası hazırlıyorum. Tabi bu sis dosyası, her efekt için ayrı ayrı olacak. Dilediğinizi kurup, dilediğinizi kaldıracaksınız. Biraz daha temiz olacak ve tabiî ki daha garanti.

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
mmb7982

mmb7982

Üye

Daha önce hiç tema efekti kullanabilmiş miydin?

evet kullanmıştım ve şuan c7 için paylaşılan son belleyi kullanıyorum.yeni widget ların ekli olduğu versiyon yani.effects dosyası falan herşey var.ama bu program bir türlü oluyor.delirecem naptıysam olmuyo.

n000k

n000k

Üye
eyvallah kardeşimm.. sonuç olumlu :oke: . emeğine sağlık :)

----------Eklendi @ 12:21:38 ---------- Yazıldı @ 11:59:35 ----------

dostum bir şey sormak istiyorum.. elimde diyelim 2 tane effects var. bu 2 sinide nasıl atıcam? yani benim effectlerim diye oluşturduğum dosyanın içine sadece 1 tanemi effect atabiliyoruz?? eğer 1den fazla atabiliyorsak nasıl atacaz? bi açıklayabilirmisin?? teşekkürler şimdiden.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hayır daha fazla da atabilirsin. Bir ya da iki ya da üç. Mühim olan ayrı klasörde olmamaları. Sonra dilediğini, programın Custom Effects sekmesiyle efektin klasörünü seçerek hazır hale getirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: n000k
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
program olarak bulmuşsun dostum bu tam da diğer konuda söylediğim tarzda bişey işte :D
tek sorun reset zorunluluğu olması galia bi deneyeyim bakalım belki reset gerektirmez ki normal şartlarda gerektirmemesi lazım en kötü efekt kapatıp ram temizleyip tekrar efekt açıp kullanılabilir ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Suyaka

Üst Alt