Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MOD-Belle] Siz efekti seçin, Theme FX hazırlasın! [ Efekt listesi günceldir ]
sonuç pozitif fakat belirttiğiniz gibi kurtulus40 ın verdıgı effect değiştirme yolunu yuklemek gerekıyor.. onun ustunde durmanızı tavsıye ederım arkadasım.. saygılar tekrar teşekkürler..
sonuç pozitif fakat belirttiğiniz gibi kurtulus40 ın verdıgı effect değiştirme yolunu yuklemek gerekıyor.. onun ustunde durmanızı tavsıye ederım arkadasım.. saygılar tekrar teşekkürler..
Bu işlem, program üzerinden yapılabiliyor normal şartlarda. Biraz kurcalasan çözersin : ) Onu yazarsam kafalar çok karışabilir diye, ben problem bana intikâl ettiğinde cevap veriyorum bu şekilde çözüyoruz ; ) Sağolasın, iyi kullanımlar.
hocam bütün her şeyi başarıyla yaptığım halde efekt değişmiyor.efekt başarıyla yüklendi telefonu restart edin diyor.restart ediyorum ama efekt hala aynı kalıyor.
madness'ın editlediği 111.020.0203 belleyi kullanıyorum acaba ondan mıdır? efecklerin kurulma yerini değiştirmem gerek sanırım ama nereyi seçeceğimi bilmiyorum
matchlessss
Üye
aynı sorun bendede var efect basarıyla secıldı deyp res cekıorm telefona ama hala aynı efect
Suyaka
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bu problem için kurtuluş arkadaşımızın paylaştığı Belle effect yolunu değiştirme dosyaları konusundaki dosyayı indirip kurarak effect yolunu E:\ olarak ayarladıktan sonra aynı işlemleri takip edin. Bağlantı veremiyorum çünkü telefondan bağlanıyorum.
matchlessss
Üye
onuda denemiştm ama olmadı zaten cok fazla efek goremıyorm bırtane adam gıbı efek bulsam kullanıcam ama suan kullandıgım efekde seceneklere basınca arka planda pencere dönüyor sureklı ve kasma yapıyor onun dısında gayet gusel gecısler fılan ama bellede gercekden hoş olan ve guzel gorunen abartı efeklerı olmayan bır efek kullanan varmı acaba ??
Suyaka
Üye
Konu Sahibi
Elbette, bu konuda hemen her zevke uyacak efektler mevcut. Şimdi, madem kullandığın efekt var önce bu efekt hangi klasörde onu biliyor musun? Biliyorsan ThemeFx programı ana ekranından seçeneklere girip Set Theme Install Path'de o klasörü seçmen gerekiyor. Sonra bu işlemi yaptıktan sonra telefonunu yeniden başlat. Ama efekt yolunu doğru gösterdiğinden emin ol.
matchlessss
Üye
aynı seklılde yaptım zaten zor bı ıslem degıl ama olmadı telefonla alakalı belkıde n8 kurtulus40 ın bellesı yuklu themefx ı yukledımde lıstede verılmıs olan efeklerde ısım olarak goruluyor fakat hıc bırını uygulayamadım
Suyaka
Üye
Konu Sahibi
Anladım. Büyük olasılıkla yazılımla ilgilidir.
matchlessss
Üye
normal e ye efekt klasorunu atıp c ye kopyala yoluyla uyguluyorum efeklerı ama bu slide mania efektınden sonra ne yaptıysam şu seceneklere basınca arkadakı aynı pencere dönüp durması cok can sıkıcı bu neden efektı degısdıgım halde bu ozellık her efekde kullanılıyor.?
karasahinemre
Üye
yazılımdan değil bende madness ınkini kullanmaktayım ama sonuçlar başarılı yalnız madness ta effects yok önce bi manuel değiştirin effectleri sonra bu pro ile deneyin
yazılımdan değil bende madness ınkini kullanmaktayım ama sonuçlar başarılı yalnız madness ta effects yok önce bi manuel değiştirin effectleri sonra bu pro ile deneyin