lumia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
lumia
arkadaslar her gün araştırıp bakıyoruz 2 aya kalmaz bu cihazlar türkiyeye gelecek sizce lumia 710 -800-900 wp 7,5 li cihazlar
fiyat olarak ne kadar a satışa sunulacak biliyorsunuzki wp7,5 li cihazlar güncellemeyle wp 8 li olamayacak nokia bu sebeple wp 8li cihazların duyurusuna belirli bir süre kala wp 7,5 li nokia cihazlarda satısı hızlandırmak adına %10 indirim uygulamıstı bu durumu türkiyedede yaparmı son olarak bu cihazlar için artık türkiyeye gelmez diyen arkadaslar için nokia %10 indirime gitmişti satışları çıkarmak için bu da ufak da olsa bir sebep değilmidir türkiye pazarına girmek için. Türkiyedede bu cihazları dört gözle bekleyen binlerce insan var BELKİDE MİLYONLARCA ne bileyim gsm operatörleride kampanyalarıda bu na sebep olabilir mesela nokia 808 ilk oalrak avea ile gelmişti gsm operatörlerinin böyle bi talebi vardır zamanla samsung silinecek bence nokia krallığı tekrar eline geçirecek bu sebeple lumia serisine bakıyor hersey zaten bu sebeple lumia serisinin en düşük modelinin bile türkiyede satışa sunulacağı kanaatindeyim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Zannetmiyorum bunun yerine wp8 düşük konfigürasyon cihazları getirir.

kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
düşük konfigrasyon ne demk :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia 610 gelirse hiç şaşırmayın :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900un 450milyon nufuslu hindistan gibi bir ulkeye bile gectigimiz cuma gunu ciktigini duşunursek 1.jenerasyon lumia cihazlarin ulkemizde satişa sunulmasi benim acimdan surpriz olmaz.

• Beğen
Tepkiler: kadem115
kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
Konuya cok güzel değindin :)

BYFECI

BYFECI

Üye
:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada az once bir uygulama gordum market linkine tikladigimda ne goreyim windowsphone market Türkiye yaziyor ve Türkce:D

kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
bu arada az once bir uygulama gordum market linkine tikladigimda ne goreyim windowsphone market Türkiye yaziyor ve Türkce:D

Heyt be ne de görkemli duruyor :d

- - - Eklendi - - -

cihazlardada sadeced lumia 800 görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt