sekajmer
Üye
o zaman ben 16 GB'a çok ön yargılı davranmışımben bütün video ve resimlerimi telefonda tutuyorum. Ama hiç müzik saklamam.
ayrıca çekilen resimler ve kaydedilen resimler klasörüm de yaklaşık 2GB.
ilk mesajlarda veya başka bi konuda okumuştum da o zaman sorun yok note2ye sıcak bakmıştım 1500 olmuş değmezgüncelleme gelince yer neden azalsın ki. Aksine optimizasyon arttıkça gereksiz komut satırları kaldırıldığı için rom'un kapladığı alan da azalır.
o zaman ben 16 GB'a çok ön yargılı davranmışımAndroid'de 16 gb telefonun sd kart desteği yok ise özelliklerine bakmaya bile tenezzül etmiyorum Windows phone farklıymış
Ayrıca telefonum note 3
Benim bu 7 gb de kullandığım yer 1 gb yi geçmez sistem kullanıyor hepsini :/
oooww abi çok fazla yaAyrıca telefonum note 3
Android'in dezavantajlarından biri napalım idare etcez artıkoooww abi çok fazla ya
note 3 te note 3 yani 3 gb ramAndroid'in dezavantajlarından biri napalım idare etcez artık
Ihtiyacım yok ki o kadarına emektar 5800 dan kalma 2 gb lik yetiyornote 3 te note 3 yani 3 gb ramh.kart desteği olduktan sonra sorun değil androidde tak 64 lük kartı tamamdır
Ihtiyacım yok ki o kadarına emektar 5800 dan kalma 2 gb lik yetiyor
Nokia kamerada 5800 ile başlattığı devrimi lumia larla da devam ettiriyor5800 ın kamerasını özleyenler derneği
925 in kamerası s4 ile kapışamadıktan sonra neyin devrimi tabi ki bu laflara 1020 dahil değilNokia kamerada 5800 ile başlattığı devrimi lumia larla da devam ettiriyor
s4 ile kapışamıyor mu kamera imajının ne anlamı kaldı ki şimdi nokiada925 in kamerası s4 ile kapışamadıktan sonra neyin devrimi tabi ki bu laflara 1020 dahil değil
kameralar halen tam performansını vermiyor bence her şey yazılımda bitiyoralacak olan arkadaş yanlış anlamaz inşallah, gece çekimi çok süper tabi ki kafayı karıştırmayayım
S4 ile kapışamadığını kim çıkardı ? Lens var lens var. Çekmesini bileceksin. iPhone 5ten de S4'tende güzel çekiyor, maşAllah diyelimde nazar deymesins4 ile kapışamıyor mu kamera imajının ne anlamı kaldı ki şimdi nokiada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?