komando04
Üye
-
Konu Sahibi
-
[COLOR=""][SIZE=""]Selamun aleykum arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar diliyorum ben symbian3 kullanıcısıyim daha doğrusu nokia kullanıcısıyim asla başka telefon kullanmam ve şu an lumia 920yı bekliyorum acaba tam olarak ne zaman türkiyeye giriş yapar.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazar ise çok memnun kalırım kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum hayirli akşamlar diliyorum.[/SIZE][/COLOR]
Zaten Aralık ayında gelmezse kalıbımı basarım ki 2012 yılı içinde kesin gelir...Hani Kasım'da olmasa bile Aralık'ı da geçmez.
nezaman nokıa bahsettiğin gibi hangi telefona tam manasıyla ful gereksinimleri koyduki ya kamerasını yüksek tutup cpu dan çaldı ya işlemciyi hızlandırıp kamerayı düşürdü 41 mp tel çıkarıp hemen ardından 8 mp insanlarla adeta dalga geçiyorlar 920 ye neden koymamış 41 mp tabi bütün güzel özellikleri birarada yapsa başka tel almayız hepsinin politikası aynı olanlar hep bize iphone tüm ülkelere çıkartılırken biz en sona o yüzden hepsinden soğudum 2. ele düşüp fiyatı yarıya inmeden tel almayacagma söz verdim 1200 tl verdiğim n8 şimdi 350 tl sömürülmek bu olsa gerekkasımda gelsin hemen alınacak bir telefon ama kesin aradan 5ay filan geçsin nokia bundan daha iyi işlemcili ve kamerası mükemmel bir wp çıkarır mesela adreno320 12megapixel 64gb 4.6inç 1280x800 çözünürlüğü kuvvetli 4çekirdekli bir telefon gelir bence ve tasarımıda buna benzer olur 2500mah batarya ile de tam süper olur
nezaman nokıa bahsettiğin gibi hangi telefona tam manasıyla ful gereksinimleri koyduki ya kamerasını yüksek tutup cpu dan çaldı ya işlemciyi hızlandırıp kamerayı düşürdü 41 mp tel çıkarıp hemen ardından 8 mp insanlarla adeta dalga geçiyorlar 920 ye neden koymamış 41 mp tabi bütün güzel özellikleri birarada yapsa başka tel almayız hepsinin politikası aynı olanlar hep bize iphone tüm ülkelere çıkartılırken biz en sona o yüzden hepsinden soğudum 2. ele düşüp fiyatı yarıya inmeden tel almayacagma söz verdim 1200 tl verdiğim n8 şimdi 350 tl sömürülmek bu olsa gerek
EderDaha 808 Çıkalı 2-3 Ay Oldu. Nokia Kalkıp Yeni Çıkaracağı Telefonlara 41 MP Koysa, 808 Alanlar Kalkıp Nokia'ya Küfür Etmezmi?
Daha 808 Çıkalı 2-3 Ay Oldu. Nokia Kalkıp Yeni Çıkaracağı Telefonlara 41 MP Koysa, 808 Alanlar Kalkıp Nokia'ya Küfür Etmezmi?
arkadaşlar bu lumia 920hakkında baya bir dedikodu duyuyorum yok kamera performans testlerinde video çekimlerinde hileler kullanılıyor diye ama bence lumia gerçekten iyi çekim yapıyor ve renkler yeterince dolgun ve çözünürlük mükemmel 808den daha güzel çekim yaptığının kanısındayim sadece 808den tek eksiği keşke xenon flashida olsaydı neden koymamışlar acaba 920 şu an piyasadaki ve çıkacak olan tüm üst segment akıllı telefonlardan daha fazla çözünürlüğe ve hd ekrana sahip bir telefon
Lumia 920 pureview teknolojisinin en güncel versiyonunu içeriyor. Gelişmiş değişken odaklı mercek teknolojisini kullanan kamerasıyla diğer akıllı telefonlara göre flaşsız 5 kat daha fazla ışık alabiliyor. Böylece hem geceleri hemde karanlık ortamlarda parlak fotoğraflar ve videolar çekiyor. Aynı zamanda OIS özelliği ile fotoğraf ve video çekerken hareketten kaynaklanan titremelerin yarattığı etkiyi gideriyor.arkadaşlar bu lumia 920hakkında baya bir dedikodu duyuyorum yok kamera performans testlerinde video çekimlerinde hileler kullanılıyor diye ama bence lumia gerçekten iyi çekim yapıyor ve renkler yeterince dolgun ve çözünürlük mükemmel 808den daha güzel çekim yaptığının kanısındayim sadece 808den tek eksiği keşke xenon flashida olsaydı neden koymamışlar acaba 920 şu an piyasadaki ve çıkacak olan tüm üst segment akıllı telefonlardan daha fazla çözünürlüğe ve hd ekrana sahip bir telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?