Lumia 920 ile tehlikeli bir şey deniyeceğim. (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ile tehlikeli bir şey deniyeceğim. (yardım)
Selam. Ben yarın sabah direk aqua Marine ye gideceğim. Önceden gitmiştim ama lumia yoktu ve hiç video fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Orası çok sulu kayma yerleri dalan var. Malum lumia 929 de su geçiriyor :D ama benim baya video filan çekmem lazım hemde kayarken :D bende şöyle yapacağım;

telefonu hani annemi yemekleri Bi poşet gibi bir şeyle sarıyor ya hani alüminyum folyo gibi ama onun sayfam yani cam gibi versiyonu. İşte onunla telefonu saracağım su geçirmesin diye. Kamera kısmını bir kat geçeceğim ama diğer kısımlarını uç dört kat geçeceğim. Sizce yapmalı mıyım? Yani onun su geçirme ihtimali varmı yani telefonu suyun içine sokmiycağım ama kayarken çekeceğim ne olur ne olmaz :D

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Streç filme sar 2-3 kat falan nexus 4 de denedim sonuç mükemmel :D

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Streç filme sar 2-3 kat falan nexus 4 de denedim sonuç mükemmel :D

BEYLER :D AMA ONCE LUMİA 920 İÇİN İKİ TANE KILIF VAR BİLİYORSUNUZ, BEN BU İKİSİNİ BİRLEŞTİRİCEM, ARDINDAN O POŞETİ GEÇİRİCEM. POŞET DEĞİLDE İŞTE ADINI UNUTTUM :D bakalım bütün güvenlikten geçiricem :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

alical33

alical33

Üye
streç film görüntü kalitesini bozabilir ama iyice sar bi delik falan olursa tel yalan olur :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Yok bozmuyor kardeşim bizzat denedim :D

evarietyw

evarietyw

Üye
Sat Sony xperia z al o çeker :)

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Beyler dediğiniz gibi yapacağım :D şuan Media mark ta çaktırmadan kablosuz şarz ile şarz ediyorum çakarlarsa izin vermezler :D s4 u filan elleyip çıkıcam :D ama iyice sarıp denemelere sıkicam malum kapakta çıkmıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: berkanbjk 24
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Sara sara kuyruk yapıcam oradan elime sarıcam sanki aynı organımmış gibi. Eğer suyun içine düşerse alamam suyun içine pek giremiyorum.

alical33

alical33

Üye
su geçirmez kılıflar var ondan alsan ?
bkz:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
nanotex

nanotex

Üye
su geçirmez kılıflar var ondan alsan ?
bkz:
Kullanışsız bu bence.
Bu arada kesintisiz odaklamayı kapatmayı unutma yoksa su daklacıkları odağı bozabilir :)

codblackops2

codblackops2

Üye
vay be büyük risk alıyorsun :)

alical33

alical33

Üye

Kullanışsız bu bence.
Bu arada kesintisiz odaklamayı kapatmayı unutma yoksa su daklacıkları odağı bozabilir :)

sadece su altında kullanacak bunu günlük hayatta kullanmayacak ki benmkisi sadece bir öneri :tebessüm:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
vay be büyük risk alıyorsun :)

ya zaten telefonu suyun içine sokmam risk tarafı telefonun suyun içine düşmesi ben suyun içine dalamıyorum yani düşse alamam :D ama dediğim gibi elime sarıcam düşmez inş :) Bi iki kez videoya alacağım sonra daha almayacağım ama telefonu çalarlar diye korkuyorum orda nereye koyacağım. Dolap filan varsa bakalım :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
Eee ne oldu çekebildiniz mi ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Videloari burayada yukle :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
oo Bi Media markt gidip ordaki laptoplardan atarsın :)

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
oo Bi Media markt gidip ordaki laptoplardan atarsın :)

Senin adına üzüldüm, bilgisayarın bozulmuş. :(

Ama yine de Nokia Lumia 920 çok iyi bir telefon ve Xperia Z'de indirim var diye biliyorum Gold'da.
Videoları ne zaman atabilirsin Nokia Lumia atamıyor mu ?
Benim Htc atabiliyor.

Üst Alt