dücane
Üye
Lumia 920+ resimler + kücük inceleme
arkadaslar Lumia 920 aldim, hersey güzel ve tadindanda gecilmiyor, fakat Store´a a Tango programini bulamiyorum, hani su görüntülü konumali programi, acaba elinde linki olan varmi, burada paylassa bir zahmet
Kücük inceleme kendi capimda
en basta tasarim harika, gercekten cok güzel yapmislar
bir kac uygulama ile telefou kisisellestirebiliyorsun
istedigin programi ve kisayolu ana ekrana tasiyabiliyorsun, 3 cesit boyut var, ya büyük, ya orta yada kücük boyutta ayarlayabiliyorsun
kullanimi basit
Telefon rehberinde hotmail ve facebook bilgilerini de gösteriyor, twitter´im yok, olsa onuda gösterecek
mesaj bölümüne girince sadece mesaj ile kalmiyor, facebook chat´i aciyorsun oradan facebook daki online olan arkadaslarin gözüküyor, hemen mesaj kisminda chat yapabiliyorsun
ekran görüntüsünü iki dügmeye basarak alabiliyorsun, programa gerek yok
Navigasyonu harika ötesi, mükemmel yapmislar, gps bulma anlik, en fazla 5 saniye sürüyor
video ve foto kaliteleri harika, ayna gibi
akilli resim cekme özelligi var, arka arkaya bir kac resim cekiyor, en güzel resimi kendin böylece secebiliyorsun, birde resmin arkaplanda olan istemedigin kisileri silebiliyorsun
internet explorer 10 tarayicisi var, cok hizli ve stabil, mükemmel yapmislar
Market de oyun ve program kitligi var deniliyor, ama simdiden ihtiyac duydugumdan fazla uygulama buldum, oyun ile pek alakam yok ama Gameloft 12 yeni HD oyun cikartacak, onlari bekliyorum
simdilik bunlari yeni kesfettim, daha birseyler bulursam, muhakka bulacagim, onlarida eklerim
resimler
Kücük inceleme kendi capimda
en basta tasarim harika, gercekten cok güzel yapmislar
bir kac uygulama ile telefou kisisellestirebiliyorsun
istedigin programi ve kisayolu ana ekrana tasiyabiliyorsun, 3 cesit boyut var, ya büyük, ya orta yada kücük boyutta ayarlayabiliyorsun
kullanimi basit
Telefon rehberinde hotmail ve facebook bilgilerini de gösteriyor, twitter´im yok, olsa onuda gösterecek
mesaj bölümüne girince sadece mesaj ile kalmiyor, facebook chat´i aciyorsun oradan facebook daki online olan arkadaslarin gözüküyor, hemen mesaj kisminda chat yapabiliyorsun
ekran görüntüsünü iki dügmeye basarak alabiliyorsun, programa gerek yok
Navigasyonu harika ötesi, mükemmel yapmislar, gps bulma anlik, en fazla 5 saniye sürüyor
video ve foto kaliteleri harika, ayna gibi
akilli resim cekme özelligi var, arka arkaya bir kac resim cekiyor, en güzel resimi kendin böylece secebiliyorsun, birde resmin arkaplanda olan istemedigin kisileri silebiliyorsun
internet explorer 10 tarayicisi var, cok hizli ve stabil, mükemmel yapmislar
Market de oyun ve program kitligi var deniliyor, ama simdiden ihtiyac duydugumdan fazla uygulama buldum, oyun ile pek alakam yok ama Gameloft 12 yeni HD oyun cikartacak, onlari bekliyorum
simdilik bunlari yeni kesfettim, daha birseyler bulursam, muhakka bulacagim, onlarida eklerim
resimler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız