Lumia 920 ile tehlikeli bir şey deniyeceğim. (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Beyler çıktık şimdi manyak geçti :D havuzda çektim kayarken izin vermediler :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
enterneoll

enterneoll

Üye
abi sen havuzda neleri çektin:ehe

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Senin adına üzüldüm, bilgisayarın bozulmuş. :(

Ama yine de Nokia Lumia 920 çok iyi bir telefon ve Xperia Z'de indirim var diye biliyorum Gold'da.
Videoları ne zaman atabilirsin Nokia Lumia atamıyor mu ?
Benim Htc atabiliyor.

Ben değil başka bir kullanıcı çekecek videoyu.
Media marketdeki laptoplardan ar drmmdeki sebepte gecen telefonu şarj etmiş :D

yeauw

yeauw

Üye
sonuçları merak ettk :))

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
sonuçları merak ettk :))

orda en heyecanlı yer dans eden kızlar vardı. Normalde videoya çekilmesi yasaktı. Onlara en yakın yere gittim bir kaç kişi daha vardı tanımıyordum benden başka biri de video ya çekiyordu bu kızları. O ara bende l920 ile çekiyordum görevli bu çocuğu gördü bağırdı şunu atın dışarı! Diye bu çocuk kaçtı benim telefonuna ıslak şortun cebine sakladım :D

he havuzda neleri çektim şelale gibi bir yer vardı altından geçtik telefonla :D ya çok isterdim zaten kayarak video çekmek ama yasaktı yapıcam birşey yok. Videoları sonradan izledimde biraz bulanık çekmiş o sardığım poşet yüzünden. Bu arada 30 Tl çalındı orada :/

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kardeş youtube a falan yükle telefondan yükleyebilirsin ama yüle bi yere kesin :D

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
orda en heyecanlı yer dans eden kızlar vardı. Normalde videoya çekilmesi yasaktı. Onlara en yakın yere gittim bir kaç kişi daha vardı tanımıyordum benden başka biri de video ya çekiyordu bu kızları. O ara bende l920 ile çekiyordum görevli bu çocuğu gördü bağırdı şunu atın dışarı! Diye bu çocuk kaçtı benim telefonuna ıslak şortun cebine sakladım :D

he havuzda neleri çektim şelale gibi bir yer vardı altından geçtik telefonla :D ya çok isterdim zaten kayarak video çekmek ama yasaktı yapıcam birşey yok. Videoları sonradan izledimde biraz bulanık çekmiş o sardığım poşet yüzünden. Bu arada 30 Tl çalındı orada :/

Çalınan paraya üzüldüm, geçmiş olsun.
Videoları yayınlayabilir misin?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş youtube a falan yükle telefondan yükleyebilirsin ama yüle bi yere kesin :D

lumia 920 bin ubload desteği yok muş. Mobilden nasıl yükleyebilirim? :D

Üst Alt