Lumia 920+ resimler + kücük inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla ilgili olumlu/olumsuz değerlendirmelerde bulursanız faydalı olur sanırım. Merak ediyorum açıkcası.

simdilik kurcaliyorum halen :)

fakat sunlari söyleyebilirim

en basza tasarim harika, gercekten cok güzel yapmislar

bir kac uygulama ile telefou kisisellestirebiliyorsun

istedigin programi ve kisayolu ana ekrana tasiyabiliyorsun, 3 cesit boyut var, ya büyük, ya orta yada kücük boyutta ayarlayabiliyorsun

kullanimi basit

Telefon rehberinde hotmail ve facebook bilgilerini de gösteriyor, twitter´im yok, olsa onuda gösterecek

mesaj bölümünde girince sadece mesaj ile kalmiyor, facebook chat´i aciyorsun oradan facebook daki online olan arkadaslarin gözüküyor, hemen mesaj kisminda chat yapabiliyorsun

ekran görüntüsünü iki dügmeye basarak alabiliyorsun, programa gerek yok

Navigasyonu harika ötesi, mükemmel yapmislar, gps bulma anlik, en fazla 5 saniye sürüyor

video ve foto kaliteleri harika, ayna gibi

akilli resim cekme özelligi var, arka arkaya bir kac resim cekiyor, en güzel resimi kendin böylece secebiliyorsun, birde resmin arkaplanda olan istemedigin kisileri silebiliyorsun

internet explorer 10 tarayicisi var, cok hizli ve stabil, mükemmel yapmislar

Market de oyun ve program kitligi var deniliyor, ama simdiden ihtiyac duydugumdan fazla uygulama buldum, oyun ile pek alakam yok ama Gameloft 12 yeni HD oyun cikartacak, onlari bekliyorum

simdilik bunlari yeni kesfettim, daha birseyler bulursam, muhakka bulacagim, onlarida eklerim :)

• Beğen
Tepkiler: gdervisoglu
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
simdilik kurcaliyorum halen :)

fakat sunlari söyleyebilirim

en basza tasarim harika, gercekten cok güzel yapmislar

bir kac uygulama ile telefou kisisellestirebiliyorsun

istedigin programi ve kisayolu ana ekrana tasiyabiliyorsun, 3 cesit boyut var, ya büyük, ya orta yada kücük boyutta ayarlayabiliyorsun

kullanimi basit

Telefon rehberinde hotmail ve facebook bilgilerini de gösteriyor, twitter´im yok, olsa onuda gösterecek

mesaj bölümünde girince sadece mesaj ile kalmiyor, facebook chat´i aciyorsun oradan facebook daki online olan arkadaslarin gözüküyor, hemen mesaj kisminda chat yapabiliyorsun

ekran görüntüsünü iki dügmeye basarak alabiliyorsun, programa gerek yok

Navigasyonu harika ötesi, mükemmel yapmislar, gps bulma anlik, en fazla 5 saniye sürüyor

video ve foto kaliteleri harika, ayna gibi

akilli resim cekme özelligi var, arka arkaya bir kac resim cekiyor, en güzel resimi kendin böylece secebiliyorsun, birde resmin arkaplanda olan istemedigin kisileri silebiliyorsun

internet explorer 10 tarayicisi var, cok hizli ve stabil, mükemmel yapmislar

Market de oyun ve program kitligi var deniliyor, ama simdiden ihtiyac duydugumdan fazla uygulama buldum, oyun ile pek alakam yok ama Gameloft 12 yeni HD oyun cikartacak, onlari bekliyorum

simdilik bunlari yeni kesfettim, daha birseyler bulursam, muhakka bulacagim, onlarida eklerim :)
Oh mis gibi güle güle kullan inşallah.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben bişey rica edicem. Olmadigini biliyorum ama belki eklenmiştir. Herhangi bir upload sitesine girip resim upload etmeyi denermisin. Bakalim yapiliyor mu.

• Beğen
Tepkiler: dücane
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
ben bişey rica edicem. Olmadigini biliyorum ama belki eklenmiştir. Herhangi bir upload sitesine girip resim upload etmeyi denermisin. Bakalim yapiliyor mu.

Hocam en gec saat 16 da paylasmis olurum , ekran görüntüsü ve telin resimlerini paylasirim, simdi terminim var doktorda, ama gelince muhakkak paylasirim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Detaylı inceleme şart özellikler bilinen bilinmeyen ne varsa

• Beğen
nofear3458

nofear3458

Üye
arkadaslar Lumia 920 aldim, hersey güzel ve tadindanda gecilmiyor, fakat Store´a a Tango programini bulamiyorum, hani su görüntülü konumali programi, acaba elinde linki olan varmi, burada paylassa bir zahmet
hayırlı olsun.darısı hepimizin başına.:turkiye:

• Beğen
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Cihaz üzerinde ekran filmi var mı acaba? Kendinden bir filmle mi geliyor?

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı inceleme şart özellikler bilinen bilinmeyen ne varsa

kesinlikle haklisin hocam, elimden geldigince detaylarini paylasmaya calisacagim :)

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun.darısı hepimizin başına.:turkiye:

sagol hocam, Allah razi olsun, amin insallah :)

- - - Eklendi - - -

Cihaz üzerinde ekran filmi var mı acaba? Kendinden bir filmle mi geliyor?

tam ne demek istedigini anlamadim hocam?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

koruyucu film yok. Kutudan poşet şeklinde bir jelatinle cikiyor kullanabilmek icin onu cikartman gerekiyor zaten:ehe

bir ekran filmi spiariş vereyim ben o zaman :hmmm

- - - Eklendi - - -

kesinlikle haklisin hocam, elimden geldigince detaylarini paylasmaya calisacagim :)

- - - Eklendi - - -

sagol hocam, Allah razi olsun, amin insallah :)

- - - Eklendi - - -

tam ne demek istedigini anlamadim hocam?

Ali Kemal abi cevapladı, ekranın üzerinde bir koruyucu film var mı diye sormuştum..

Bu arada cihazın fotograflarını neyle çektin :ehe Cihaz görünmüyor bile..

Birde upload yaptıgın site illah ettirdi.. http://www.hizliresim.com/ kullansan çok daha güzel olur kanaatindeyim.

Güle güle kullan :good:

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Ali Kemal abi cevapladı, ekranın üzerinde bir koruyucu film var mı diye sormuştum..

Bu arada cihazın fotograflarını neyle çektin :ehe Cihaz görünmüyor bile..

Birde upload yaptıgın site illah ettirdi.. kullansan çok daha güzel olur kanaatindeyim.

Güle güle kullan :good:

hocam ne bileyim, cihazin resimlerini n8 ile cektim, ama acele geldigi icin böyle olmustur herhalde, ben hep o siteye resim yükledigim icin en uygun orayi gördüm, bu defalik böyle olsun artik :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimleri lumia920 tarayicisindan upload etmeyi denedin mi?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayırlı olsun bende mobilden yaşadığın yeri göremedim özür dilerim

sonerrap

sonerrap

Üye
türkçe markette xbox sekmesi yok pes 2012 falan cogu oyun yok bunlar telden gözüküyormu gözükmüyorsa nasıl indirecez teli usa mı ayarlıcaz türkçeye döndürdügümüzde uygulama calışmaz gibi bişiler duydumda.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefondan market uygulamasina girdiginde highlightlar arasinda xbox sekmesi var. Xbox oyunlari o sekme altinda Turkiye marketten de ulasilabiliyor usa yapmaniza gerek yok. Market degistirdiginizde uygulamalariniz calismaz ve gectiginiz markette satin alinan uygulamalar gecersizdir tekrar satin almaniz gerekir.

The East

The East

Üye
hayirli olsunda resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...