BelaMonte
Üye
Lumia 920 ile tehlikeli bir şey deniyeceğim. (yardım)
Selam. Ben yarın sabah direk aqua Marine ye gideceğim. Önceden gitmiştim ama lumia yoktu ve hiç video fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Orası çok sulu kayma yerleri dalan var. Malum lumia 929 de su geçiriyor
ama benim baya video filan çekmem lazım hemde kayarken
bende şöyle yapacağım;
telefonu hani annemi yemekleri Bi poşet gibi bir şeyle sarıyor ya hani alüminyum folyo gibi ama onun sayfam yani cam gibi versiyonu. İşte onunla telefonu saracağım su geçirmesin diye. Kamera kısmını bir kat geçeceğim ama diğer kısımlarını uç dört kat geçeceğim. Sizce yapmalı mıyım? Yani onun su geçirme ihtimali varmı yani telefonu suyun içine sokmiycağım ama kayarken çekeceğim ne olur ne olmaz
Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı
ama benim baya video filan çekmem lazım hemde kayarken
bende şöyle yapacağım;telefonu hani annemi yemekleri Bi poşet gibi bir şeyle sarıyor ya hani alüminyum folyo gibi ama onun sayfam yani cam gibi versiyonu. İşte onunla telefonu saracağım su geçirmesin diye. Kamera kısmını bir kat geçeceğim ama diğer kısımlarını uç dört kat geçeceğim. Sizce yapmalı mıyım? Yani onun su geçirme ihtimali varmı yani telefonu suyun içine sokmiycağım ama kayarken çekeceğim ne olur ne olmaz

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı