Haber Lumia 1520, 1320, 1020, 625 Sahiplerine 75 TL WP Mağazası Kuponu!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
tabi Microsoft 920,820 satışlarından belini doğrulttu hiçbir güzelliğini goremedik.625'e var 920,820 ve diğerlerine yok.sadece ust modellere olur anlarım ama neyse

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar iyi geceler birşey sormak istiyorum görenler cevap verirse sevinirim konu açmak istemedim şey haziranda falan lumia 925 32 gb almak istiyordum ama 930 çok daha kaliteli fiyatı'da o kadar yüksek değil 1700.1800 sizce onumu beklemeliyim 925 mi almalıyım :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar iyi geceler birşey sormak istiyorum görenler cevap verirse sevinirim konu açmak istemedim şey haziranda falan lumia 925 32 gb almak istiyordum ama 930 çok daha kaliteli fiyatı'da o kadar yüksek değil 1700.1800 sizce onumu beklemeliyim 925 mi almalıyım :)
Hacı fiyatı takmıyorsan eğer karşılaştırılamaz bile o derece fark var neredeyse :) ama 925 de baya ucuzlayacak. Tabi bu konuda olduğu gibi yeni modellere böyle teşvik olacaktır. Bekle yani :)

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Hacı fiyatı takmıyorsan eğer karşılaştırılamaz bile o derece fark var neredeyse :) ama 925 de baya ucuzlayacak. Tabi bu konuda olduğu gibi yeni modellere böyle teşvik olacaktır. Bekle yani :)
Açıkçası bende beklemek istiyorum 925 1 sene öncesinin telefonu 930 daha yeni nesil saol cevap için :)

Invoke

Invoke

Üye
930 1700/1800 aralığında mı gelecekmiş ?

Öyleyse ben olsam 930 alırdım. :D

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
590 dolarmış tr fiyatı 1200 tlye denk geliyor vergiler falan 1800 1900 falan olabilir yani :D

Invoke

Invoke

Üye
1800/1900 oldu. Biraz daha sorarsam 1900/2000 diye gider. :ehe

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Aynen nen nen

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
inşallah böyle hediyeler daha sık ve her cihaza yaparlar

eneesparlak

Üye
1020 kullanıyorum ama program kullanılamıyor diyor. Bolgem birleşik krallık şu an. Telefona uygun değil diyor neden acaba ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
ilk defa 625 in kaymağını yedik :) bu turbo niye ban yemiş yine bağımlılık yaptı heralde çocukta :D

Invoke

Invoke

Üye
Yine mi? Ne yapıyor ki? Faydalı da bir insan, sürekli banlanıyor. :D

skynet

Üye
Bu parça turboya gelsin :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik ve Invoke
Sensation

Sensation