Haber Lumia 1520, 1320, 1020, 625 Sahiplerine 75 TL WP Mağazası Kuponu!

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 1020 aldığım zaman da Nokia 50 T.L vermişti şimdi ise 1520 ile 75 TL aldım Microsoft hesabım ihya oldu :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet bnde TR'den aldım 75 TL ama cüzdan kısmında nekadar kaldığı yszmıyor
Bende ayrıntılı olarak yazıyor hepsi. Fakat mağazadan satın alma yaparken yazmıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

braayn

braayn

Üye
Bende Direk Bu şekilde çıkıyor ama anlamadım bende bana gelen faturalardaki uygulamaların topladım 75TL den çıkardım :) manuel muhasebe yaptım bi nevi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyi de ayarlar burası. Cuzdan uygulaması ana ekranında gösteriyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
525'e yokmu

Serhan

Serhan

Üye
Süresi geçtimi bugün 625 e yükleyeceğim ?

braayn

braayn

Üye
aynen gördüm. :) tşkler

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Geçenkini Yüklemiştim Gene Yükleyebilirmiyim ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
off bu ms bi işini dzgün yapmazmıya ahmaklığa bak sanki diğer lumıar onların deıl saçmalığa bak . hiç değilse diğer arkdaşlar keyfını çıkarsın : )

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Birleşik krallık için olan kampanya da diğer e mail adresini kullandığım için başka bir e mail adresini deniyorum. Ama olmuyor . Sizce neden ?

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
arkadaşlar ücretli program önerisi olan varmı moli playeri mesela aldım onun dışında bir kaç uygulama daha aldım wp centralin uygulamasını aldım oyun olarak furit ninjayı aldım önerisi olan varsa şunuda kesinlikle almalısın diyenler ?

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar ücretli program önerisi olan varmı moli playeri mesela aldım onun dışında bir kaç uygulama daha aldım wp centralin uygulamasını aldım oyun olarak furit ninjayı aldım önerisi olan varsa şunuda kesinlikle almalısın diyenler ?

Kesinlikle al demiyorum ama sevdiğim iki oyun, bence zevkliler: Boost 2 ile Rayman Fiesta Run. :D Ben almıştım, bu ikisini.

braayn

braayn

Üye
raymanı biliyorum Boost 2 bi bakıcam tşkler

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeşim surfy almalısın pc için remote programıda team pro al bence bu iksisin hackle yukledım ben surfy yasala olmayan yolla yukledın dıye uyarı verıor kullanamıorum :D remote de düzgün çalısmıor diğerlerini hackle atıorum zatren : ) ama fieste runu almalısın bide massefeckt hayatımda bıtırdığım tek oyun :D

Üst Alt