OnurYurdakul
Üye
Kesinlikle al demiyorum ama sevdiğim iki oyun, bence zevkliler: Boost 2 ile Rayman Fiesta Run.Ben almıştım, bu ikisini.
Cripmson Dragon {YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRİM
]Kesinlikle al demiyorum ama sevdiğim iki oyun, bence zevkliler: Boost 2 ile Rayman Fiesta Run.Ben almıştım, bu ikisini.
]ben Türkiye mağazasında kullanabiliyorumarkadaşlar bu hediye kartındaki parayı cüzdana tanımkadıktan sonra bu parayla sadece UK(United Kingdom) bölgesinde kullanabilirsiniz.
evet çünkü Türkiye'de de aynı uygulama başladı.ben Türkiye mağazasında kullanabiliyorum
Daha once birlesik krallik hediye kuponu alanlar bunu yukleyebiliyormuevet çünkü Türkiye'de de aynı uygulama başladı.
malesef. Ben denedim olmadı. Bu cihazdan hediye kuponu alınmış diyor.Daha once birlesik krallik hediye kuponu alanlar bunu yukleyebiliyormu
WP 8.0'da da kullanabiliyor muyuz?
Ben aldım da neye kullanacağıma karar veremedim.malesef. Ben denedim olmadı. Bu cihazdan hediye kuponu alınmış diyor.
Ea oyunları , gameloft oyunları...Ben aldım da neye kullanacağıma karar veremedim.
Gameloft neredeyse hepsini aldım beleşti zaten. Moliplayer surfy wptorent pro dizimobi farming simulator 14 bazıları bunlarEa oyunları , gameloft oyunları...
GTA San andreas gibi oldu bu mevzu ☺️spider man ne zaman geliyordu 2. olan
Buyrun benim :Bir ara turbocore vardı hatırlar mısın![]()
) :
)Ben hem birleşik krallık hem de turkiyeden aldım amamalesef. Ben denedim olmadı. Bu cihazdan hediye kuponu alınmış diyor.
Ben hem birleşik krallık hem de turkiyeden aldım ama