Haber Lumia 1520, 1320, 1020, 625 Sahiplerine 75 TL WP Mağazası Kuponu!

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Turbo şifreyi aldım ancak cuzdana nasıl kaydediyoruz cuzdan açıldı bi kaç bilgi sordu şehir alan kodu gibi şifreyi tekrar Türkiye yaptıktan sonramı yapacağız ben şuan birleşik krallıktayım bi açıklarmısın

posta güvercini ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Turbo şifreyi aldım ancak cuzdana nasıl kaydediyoruz cuzdan açıldı bi kaç bilgi sordu şehir alan kodu gibi şifreyi tekrar Türkiye yaptıktan sonramı yapacağız ben şuan birleşik krallıktayım bi açıklarmısın

Bildirim yağmurlarına tutuldumda vuruldum maalesef.
Gelelim soruya cüzdana hediye kartı ekle de bilgileri gir kodu gir olucak.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bildirim yağmurlarına tutuldumda vuruldum maalesef.
Gelelim soruya cüzdana hediye kartı ekle de bilgileri gir kodu gir olucak.

Tamamda bende hediye kartı ekle dedim microsoft hediye seçtim bilgileri girmek istediğimde şehir alan kodu istiyor şuan hala birleşik krallık seçili istenilen bilgilerde de alan koduna rt- 54 gibi bilgi istiyor nerden bilelim kodu ben şimdi telefon bölge ayarını tekrar Türkiye yapıp mı cuzdana ekleme yapayım

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda bende hediye kartı ekle dedim microsoft hediye seçtim bilgileri girmek istediğimde şehir alan kodu istiyor şuan hala birleşik krallık seçili istenilen bilgilerde de alan koduna rt- 54 gibi bilgi istiyor nerden bilelim kodu ben şimdi telefon bölge ayarını tekrar Türkiye yapıp mı cuzdana ekleme yapayım

Türkiye yaparsan olmaz.
Örnekteki kodu yaz mesela kod 67 ise 67 351999 ise 351999 yaz örnek mesela.

plenken

plenken

Üye
Bende yükledim. Arkadaşlar posta kodu silik olarak ne görüyorsanız onu girin. Kabul ediyor. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hayır herhangi bir süre bitimi vs şuan için yok.

Turbo bana bir yöntem ver galiba ben işlemi verilen şifreyi yazmadan işlemi tamamladım ve sıfır tl olarak oldu şimdi verilen şifre bende duruyor uygulamayı sildim tekrar yukledm ayarlar kısıma gelmeden direk aynı şifreyi veriyor ve yine sıfır tl bölge ayarı birleşik kırallık bunu değistirsem başka hangi ülke de oluyor

zaakaan

zaakaan

Üye
60 liraya yakın oyun ile İngilizcEN uygulamasını satın aldım. Yaklaşık 15 liralık bakiyeyi de Amazing Spider-Man 2 için saklayacağım. Bayağı kârlı bir gün oldu :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Turbo bana bir yöntem ver galiba ben işlemi verilen şifreyi yazmadan işlemi tamamladım ve sıfır tl olarak oldu şimdi verilen şifre bende duruyor uygulamayı sildim tekrar yukledm ayarlar kısıma gelmeden direk aynı şifreyi veriyor ve yine sıfır tl bölge ayarı birleşik kırallık bunu değistirsem başka hangi ülke de oluyor

Başka herhangi bir ülkede yapmanız imkansız ve mümkün değil.
Cüzdandaki 0 tl olanı şimdi sil.
Ondan sonra o gift uygulamasınıda sil tekrar yükle ve işlemleri en baştan konuyu okuyarak tekrarla olucak.

yusuf__1907

Üye
arkadaşlar linkteki program ismini telefonda aratıyorum

bura çıkıyor bi yardım

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
oguz yasar

oguz yasar

Üye
Turbo eline koluna bilgine sağlık yaptım oldu :D :D Şimdi Sıra Oyunları yüklemekte. ( Teşekkürler )

parberk99

parberk99

Üye
625'te aldı

Nokia 1100 ile gönderildi.

Üst Alt