cesurpolis61
Üye
konuda link varda ben telden girdiği. İçin açılmıyorKonuda link var.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
konuda link varda ben telden girdiği. İçin açılmıyorKonuda link var.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sade Linkmi İstiyorsun ?konuda link varda ben telden girdiği. İçin açılmıyor
Sade Linkmi İstiyorsun ?
Bildirim yağmurlarına tutuldumda vuruldum maalesef.Turbo şifreyi aldım ancak cuzdana nasıl kaydediyoruz cuzdan açıldı bi kaç bilgi sordu şehir alan kodu gibi şifreyi tekrar Türkiye yaptıktan sonramı yapacağız ben şuan birleşik krallıktayım bi açıklarmısın
posta güvercini ile gönderildi.
Bildirim yağmurlarına tutuldumda vuruldum maalesef.
Gelelim soruya cüzdana hediye kartı ekle de bilgileri gir kodu gir olucak.
Türkiye yaparsan olmaz.Tamamda bende hediye kartı ekle dedim microsoft hediye seçtim bilgileri girmek istediğimde şehir alan kodu istiyor şuan hala birleşik krallık seçili istenilen bilgilerde de alan koduna rt- 54 gibi bilgi istiyor nerden bilelim kodu ben şimdi telefon bölge ayarını tekrar Türkiye yapıp mı cuzdana ekleme yapayım
Türkiye yaparsan olmaz.
Örnekteki kodu yaz mesela kod 67 ise 67 351999 ise 351999 yaz örnek mesela.
Hayır herhangi bir süre bitimi vs şuan için yok.Sure bitmiş galiba hesap o.o
Hayır herhangi bir süre bitimi vs şuan için yok.
Başka herhangi bir ülkede yapmanız imkansız ve mümkün değil.Turbo bana bir yöntem ver galiba ben işlemi verilen şifreyi yazmadan işlemi tamamladım ve sıfır tl olarak oldu şimdi verilen şifre bende duruyor uygulamayı sildim tekrar yukledm ayarlar kısıma gelmeden direk aynı şifreyi veriyor ve yine sıfır tl bölge ayarı birleşik kırallık bunu değistirsem başka hangi ülke de oluyor
Neden linke tıklamıyorsunda arıyorsun *arkadaşlar linkteki program ismini telefonda aratıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bura çıkıyor bi yardım
Rica Ederim Ne Demek .Turbo eline koluna bilgine sağlık yaptım oldu![]()
Şimdi Sıra Oyunları yüklemekte. ( Teşekkürler )
. .
.Aynen öyle bir duyum var ancak doğruluyamadım onun için yazmadım denedinizmi ?625'te aldı
Nokia 1100 ile gönderildi.