alical33
Üye
Hangi ülkede kampanya varsa bi denemek lazımBende öyle yaptım. Başka bir ülkeden daha alınamazmı?
Hangi ülkede kampanya varsa bi denemek lazımBende öyle yaptım. Başka bir ülkeden daha alınamazmı?
Bu olay devam ediyor mu? İkinci ülkeyi ben de deneyeyim madem.![]()
Ben bizzat birleşik Krallık'tan sonrada Türkiye'den aldım. 3. Bir ülke olurmu diye düşünüyorum.2. Ülkeden izin vermezki imei e göredir çünkü
Turbo İle Yollandı
Ben bizzat birleşik Krallık'tan sonrada Türkiye'den aldım. 3. Bir ülke olurmu diye düşünüyorum.
)Telefonu sıfırlayınca imei değişiyormu ?Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :)
Turbo İle Yollandı
Birleşik krallık 1 kere türkiye 1 kere bu cihaz için kullanıldı. 2. sefere vermez artık 
Telefonu sıfırlayınca imei değişiyormu ?Birleşik krallık 1 kere türkiye 1 kere bu cihaz için kullanıldı. 2. sefere vermez artık
![]()
)75 lirayı sen sıfırla diye bile versen asla sıfırlayıp yeniden kurmakla uğraşamam telefon fullDemekki imei göre değil cihaza göre yoksa iki kere alınmazdı sıfırlıcanmı cihazı :)
Turbo İle Yollandı

75 lirayı sen sıfırla diye bile versen asla sıfırlayıp yeniden kurmakla uğraşamam telefon fu ll![]()
) whatsappe baksana +1 li benimBu lumia 520 niye gelmiyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
)konumu inceleyin Türkiye de 75 tl yukleyin arkadaşlar Püf Noktası - hediye kartla tekrar 75 tl yukleme | Sayfa 2 - MaxiCepSen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :)
Turbo İle Yollandı
++ olarak herhangi bir konu açmaya gerek yoktu, arkadaşlarımız zaten konuyu beğenirse teşekkür et butonunu kullanıcaktır, böyle teşekkür istemek pek iyi değil BENCEkonumu inceleyin Türkiye de 75 tl yukleyin arkadaşlar Püf Noktası - hediye kartla tekrar 75 tl yukleme | Sayfa 2 - MaxiCep begeniyi çok görmeyelim ((=