Arkası gerçek deri ise bu cihaz deli gibi ısınır. birde S808 var bir güzel üzerinde yumurta bile kırılıp pişirilir herhalde.Deri görünümlü plastik degil arkası deri sızıntılara göre.
Deri olduğunu ben kesinlikle düşünmüyorum. Bence %100 deri görünümlü PLASTİK![]()
Deri olacağını sanmıyorum. Eğer deriyse hayvan hakları devreye girebilir.

Şaka değildi. Deri kullandıkları için bir kampanya başlatılsa ben de imzalarım açıkçası.
Kapitalistlere zor yoktur o işi de hallederler.Şaka değildi. Deri kullandıkları için bir kampanya başlatılsa ben de imzalarım açıkçası.
Zaten hemen hemen her yerde kullanıyoruz , bari teknolojiye girmesin. İnsanlık olarak doğaya aykırıyız bence. O değil de muhabbet nereye gidiyor böyle şaka gibi. Telefonla derinin alakası ne değil mi !Kapitalistlere zor yoktur o işi de hallederler.![]()
Bence Z5 Z4'ü fısss diye söndürecektir.O değil de ben z4'ten beklentilerimi yüksek tutuyorum yılın telefonu bence bu sene z4 olacak

LG'nin bataryaları sağlam olur ama fazla güven baş yarar mı belli olmaz android buLg g4'e 3000mah batarya koymaları tam bir hayal kırıklığı bence en az 3500 koysalar süper olur du valla.![]()

LG'nin bataryaları sağlam olur ama fazla güven baş yarar mı belli olmaz android bu![]()