Sony Xperia XZ3 Modelinin Render Görüntüsü ve Videosu Paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ3 Modelinin Render Görüntüsü ve Videosu Paylaşıldı
Sony'nin Snapdragon 845 işlemciye sahip yeni akıllı telefonu Xperia XZ3'ün yeni render görüntüsü ve 360 derece videosu ortaya çıktı.


Geçtiğimiz haftalarda Sony Xperia XZ3 kılıf içerisinde net şekilde görünmüştü. Tasarımıyla Xperia XZ2 Premium modeline benzeyen cihazın içerisinde Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılacağı iddia ediliyordu.

Yeni sızıntılarda yine ön tarafta altta ve üstte kalın çerçevelerin varlığı dikkatleri üzerine çekiyor. Alt taraftaki çerçevede Sony yazısı bulunurken cihazın 18:9 orana sahip bir ekran paneli ile geleceği biliniyor. Elbette çerçevesiz adı altında kalın çerçeveler ile piyasaya telefon sürmeye devam eden Sony'nin tasarım tarafında işi bir hayli zor gibi görünüyor.

https://www.maxicep.com/sony-48-mp-quad-bayer-sensorlu-imx586-akilli-telefon-kamerasini-tanitti
Sony, 48 MP Quad Bayer Sensörlü IMX586 Akıllı Telefon Kamerasını Tanıttı
Aşağıdaki görsellerde LED flaş ile birlikte tek bir arka kameranın varlığı görülüyor. Kameranın hemen altında ek güvenlik için dairesel bir parmak izi okuyucusu bulunuyor. Cihazın sağ tarafında ses açma tuşları ile güç tuşu yer alıyor. Alt tarafta USB Type C bağlantı noktası yer alırken kulaklık girişi ise görünmüyor.

Cam gövdeye sahip olan akıllı telefonun köşeleri yuvarlatılmış bir tasarımla birlikte geliyor. Genel hatları itibariyle dikdörtgen tasarıma sahip olan cihazın 158,3 x 73,08 x 9,9 / 10,1 mm ölçülerde gövde ile gelmesi bekleniyor.



Daha önceki sızıntılardan yola çıkarak Xperia XZ3 özelliklerinden bahsedecek olursak, 2160 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5,7 inç boyutunda ekran paneli, 6 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 64 GB veya 128 GB dahili depolama alanı ve hafıza kartı girişi gibi özellikler telefonda bulunacak.


Ön tarafta 13 MP çözünürlüğünde kamera kullanılacağı iddia edilen telefonun bütün donanımına ise 3240 mAh kapasiteli pil eşlik edecek. Ayrıca Xperia XZ3'ün Android 9.0 P işletim sistemi ile kutunda çıkması bekleniyor.
Sony Xperia XZ3 Modelinin Render Görüntüsü ve Videosu Paylaşıldı
 


Üst Alt