0MG90
Üye
AynenÇıkamayız tabi, S6 da var...
AynenÇıkamayız tabi, S6 da var...
Mali T760 2k ekranlarda Adreno 430 a oranla daha iyi performans veriyor. Bu test ise standart 1080P testi.G flex 2 de 810 kullanip G4 de 808 kullanirsan boyle olur.Adreno 330 seviyesinde bir gpu sonucta.Yani anlamiyorum ben bu lg de demeyim cogu marka bu anlamsiz seyleri yapiyo.Suan diger ozelliklerini okuyorum G4'ün ekran ve kamera konusunda adamlar ucmus resmen muthis emek harcamislar.Islemci ve gpu gunluk performansi belki cok etkilemez ama sirf bu 808 icin iyi bir satis basarisi gosteremeyecek.
Bu arada S6,S6 Edge siz hayirdir gardas hani T760![]()
Peki 2K ve 1080P arasındaki fark neden bu kadar fazla yani 2K'da iyi olan niye 1080'de kötü?Mali T760 2k ekranlarda Adreno 430 a oranla daha iyi performans veriyor. Bu test ise standart 1080P testi.
Peki 2K ve 1080P arasındaki fark neden bu kadar fazla yani 2K'da iyi olan niye 1080'de kötü?
O halde geçis cihazları oldugunu düsünürsek s6 ve s6 edge gibi modeller 2K oyun ve uygulamalar da yaygın olmadıgı için boş diyebilirmiyiz?
Hayatımda hiç bu kadar geniş kapsamlı sızıntı görmedim. Sızıntı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Kasıtlı yapılmış bir yayın.G3'ün bile altında kalmışlar
LG G4 sızıntıları
Ve bunlarda var
Nedense oval köşeli telefonlar hoşuma gitmiyor benim. Belki işçilik açısından daha iyidir ama köşeli telefonlar daha hoş duruyor. Mesela benim için tasarım harikası Lumia 930'dur.sencelik bir durum yok g3 un uzerine tasarim zaten yok![]()
Köşeli tasarımlar her zaman daha çok tutar. Arabalarda dahi en şık arabalara baktığında keskin hatları vardır dikkat ettiysen.Nedense oval köşeli telefonlar hoşuma gitmiyor benim. Belki işçilik açısından daha iyidir ama köşeli telefonlar daha hoş duruyor. Mesela benim için tasarım harikası Lumia 930'dur.