Haber LG G4 ve Sony Xperia Z4 Birlikte Gözüktü!

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
G flex 2 de 810 kullanip G4 de 808 kullanirsan boyle olur.Adreno 330 seviyesinde bir gpu sonucta.Yani anlamiyorum ben bu lg de demeyim cogu marka bu anlamsiz seyleri yapiyo.Suan diger ozelliklerini okuyorum G4'ün ekran ve kamera konusunda adamlar ucmus resmen muthis emek harcamislar.Islemci ve gpu gunluk performansi belki cok etkilemez ama sirf bu 808 icin iyi bir satis basarisi gosteremeyecek.
Bu arada S6,S6 Edge siz hayirdir gardas hani T760 :D
Mali T760 2k ekranlarda Adreno 430 a oranla daha iyi performans veriyor. Bu test ise standart 1080P testi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mali T760 2k ekranlarda Adreno 430 a oranla daha iyi performans veriyor. Bu test ise standart 1080P testi.
Peki 2K ve 1080P arasındaki fark neden bu kadar fazla yani 2K'da iyi olan niye 1080'de kötü?
O halde geçis cihazları oldugunu düsünürsek s6 ve s6 edge gibi modeller 2K oyun ve uygulamalar da yaygın olmadıgı için boş diyebilirmiyiz?

PriZm

PriZm

Üye
Peki 2K ve 1080P arasındaki fark neden bu kadar fazla yani 2K'da iyi olan niye 1080'de kötü?
O halde geçis cihazları oldugunu düsünürsek s6 ve s6 edge gibi modeller 2K oyun ve uygulamalar da yaygın olmadıgı için boş diyebilirmiyiz?

Şuana kadar denediğim kadarıyla asphalt 8 haricinde çoğu oyun 2k destekli. Bunu en basit oyunda pixellenme olmadığı takdirde anlayabiliriz.

Açıkçası neden 1080P de önde olduğuna dair bir bilgim yok ama tek bildiğim varsa o da Mali T760 yüksek çözünürlük gerektiren işlemlerde kendisini göstermeye başlıyor olması.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İslem yükü arttıkça tam yük çalısıyor heralde diyicem de 1080P olsa bile sonuçta testler de islem yükü açısından ağır yani tam yük çalısmaya zorlar donanımı ama vardır bi durumu sonuç sasırtıcı cidden.

nazmican6180

Üye
Belki şarj az gitsin die iki işlemci fln koymuş olabilirler yoksa bu değerlere göre bu telefon hiç bi işe yaramaz ama dediğim gibi exnoxa benzemiş olabilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG G4'te tamamen samsung'un başlattığı deri görünümlü plastik havasına kapılmaya çalışmış ama olmamış tek kelimeyle rezalet!
G3'ün bile altında kalmışlar :D
LG G4 sızıntıları

Ve bunlarda var

Hayatımda hiç bu kadar geniş kapsamlı sızıntı görmedim. Sızıntı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Kasıtlı yapılmış bir yayın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg Samsungdan tasarim calicak haha :D
Deriyi de sahiplendiler adam istedigini kullanir kendi tasarimiyla.
Metal ya da ca yapsaydi yine s6 dan esinlenmis oacakti :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayır kesinlikle öyle bir şey demedim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
plastik yapsa g3 un farksiz devami olacak e maliyeti arttirmak istemiyo metal yapmiyo deriyi denemisler hos olmus bence cok iyi degil ama rezalet de degil

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3'te ki metal görünümlü çok daha güzeldi BENCE.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sencelik bir durum yok g3 un uzerine tasarim zaten yok :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
sencelik bir durum yok g3 un uzerine tasarim zaten yok :D
Nedense oval köşeli telefonlar hoşuma gitmiyor benim. Belki işçilik açısından daha iyidir ama köşeli telefonlar daha hoş duruyor. Mesela benim için tasarım harikası Lumia 930'dur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nedense oval köşeli telefonlar hoşuma gitmiyor benim. Belki işçilik açısından daha iyidir ama köşeli telefonlar daha hoş duruyor. Mesela benim için tasarım harikası Lumia 930'dur.
Köşeli tasarımlar her zaman daha çok tutar. Arabalarda dahi en şık arabalara baktığında keskin hatları vardır dikkat ettiysen.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Deri görürüm sadece Samsung'a ait değil arkadaşlar. Önceden yazmıştım tasarım kopyacılığına gireceksek ilk S6'ya bakın.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben kopyadan söz etmedim deri görünümlü havasına girmiş olmamış dedim.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
O kadar fark olmaması lazım ben inanmıyorum/inanamıyorum

PriZm

PriZm

Üye
LG nin bir sürü konuda Samsung dan copy-paste yaptığı aşikar ve bilinen bir durum. Touchwiz de ne varsa farklı isimlerle aynı özelliklerin LG arayüzünde de olması gibi.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yeni cikan telefonun dis tasariminin materyali nasil ki bir markaya ozgu degilse ortak sunumsa ic tasarimi da ayni sekilde bir markaya ozgu olamaz birebir kopya durumlari haricinde.Samsung note serisinde kucuk kullanisli uygulamalara yer verdiyse ve basarili bulunduysa diger markalarda da ayni islevi goren farkli uygulamalar olabilir.Diger markalari farkli bir inovasyon arayisina sevk edebilir.Iphone 5s ile baslayan finger id iphone la sinirli kaldi mi? S6 kenarlari tus ve mikrofon kombinasyonlari ip6 dan arka cam keskin hatli gorunum xperiz z serisinden toplama bir model cikmis ortaya.Lg nin uygulamalari en azindan farkli gorunum ve farkli isimde.Samsung direkt birebir kopya konumunda.Artik soyle dusunmeye basladim;Reklamin iyisi kotusu olmaz deyip Apple ve Samsung arasinda bir anlasma oldugu kanisindayim bu tasarim konusunda.Cunku bu kadar kopyacilik olmaz bunca mahkemeden ve soylenen sozlerden sonra..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cam tasarımın Xperia Z serisinden alındığını düşünmüyorum. Kenarları apple'dan kopya çeken adam cam tasarımıda iPhone 4 serisinden çekmiştir. Ayrıca ben Note'ta olduğu gibi deri görünümlü PLASTİK havasına girmeye çalışmış olmamış dedim konuyu saçma sapan yerlere çektinız.

Üst Alt