Haber LG G4 ve Sony Xperia Z4 Birlikte Gözüktü!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 ve Sony Xperia Z4 Birlikte Gözüktü!
İki cihazda GFXBench Manhattan 3.1 testinde gözüktü.

Cihazın GPU'suna yönelik bir test olan GFXBench Manhattan cihazın en fazla kaç fps'de kaç kare oynatabildiğini ölçüyor. Test sonuçlarına baktığımızda Sony Xperia Z4'ün rakiplerine fark attığı görülüyor. Aynı şeyi LG G4 için söyleyemiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: firostr

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G flex 2 de 810 kullanip G4 de 808 kullanirsan boyle olur.Adreno 330 seviyesinde bir gpu sonucta.Yani anlamiyorum ben bu lg de demeyim cogu marka bu anlamsiz seyleri yapiyo.Suan diger ozelliklerini okuyorum G4'ün ekran ve kamera konusunda adamlar ucmus resmen muthis emek harcamislar.Islemci ve gpu gunluk performansi belki cok etkilemez ama sirf bu 808 icin iyi bir satis basarisi gosteremeyecek.
Bu arada S6,S6 Edge siz hayirdir gardas hani T760 :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
G3'ün bile altında kalmışlar :D
LG G4 sızıntıları

Ve bunlarda var

• Beğen
Tepkiler: azattt

MaxipmaN

Üye
s5 note4ten iyi :bilmem:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
O değilde ben G4'ü beğenmedim
Herhalde G serisinde G2 efsane olarak kalacak

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 un kamera ve ekran harika otesi ama diger ozelliklerin ve tasarimin albenisi yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kamerası 16 mı , yoksa 13 mü oluyor ?

Invoke

Invoke

Üye
Sanmıyorum S808 koyacaklarını, çok saçma olmaz mı? :hmmm

braayn

braayn

Üye
tasarımı çok hoş duruyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben de 808 kullanacaklarını sanmıyodum ama test sonuçları falan bilemiyorum.G Flex 2'de ısınma sorunu yok diye bangır bangır bagırdılar evet kullananlardan da az da olsa yorum gördüm ben ısınma diger cihazlardan farklı degil diye.
E o zaman bu 808 nerden çıktı muamma.Kamera ve ekran yani almıs yürümüs noktayı koymus adeta. 808 gibi bir durum varsa da derhal bunun ardından bir 810'lu mu çıkarır 815,820 için qualcomm'a baskı mı yapar bilemiyorum hiç etmesin bu donanımı 808 ile.
Tasarım göreceli ama bence hos degil.G3'ü hiç bozmasaydı fırçalı metal görünüm olsa daha iyiydi.Ergonomik açıdan iyidir tabi o ayrı.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sanmıyorum S808 koyacaklarını, çok saçma olmaz mı? :hmmm
Okuduğum çoğu haberde 808 ile geleceği yazıyor. Göz göre göre bunu nasıl yapıyorlar , anlamıyorum ! Hayır bunu biz düşünebilirken çekik gözlü zeki kardeşlerimiz nasıl düşünemiyor ?

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Okuduğum çoğu haberde 808 ile geleceği yazıyor. Göz göre göre bunu nasıl yapıyorlar , anlamıyorum ! Hayır bunu biz düşünebilirken çekik gözlü zeki kardeşlerimiz nasıl düşünemiyor ?

Biz biraz abartarak mahalle psikolojisiyle yaklasıyoruz olaylara yani bak bu bunu koymus bak şu şunu eklemis.
Günlük kullanımda ne kadar performans farkı olabilirki? Simdi diyen olur ilerde sıkıntı olur sıkıntı olcak kadar bir telefon dayanmıyo kimseye en fazla 2 sene.808 bilmiyorum bana da saçma geldi ama yeni arayüzü çok sisirdiler çok farklı efsane bilemem ne diye kullanmadan görmeden konusmak yanlıs belki de performans âlâ.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biz biraz abartarak mahalle psikolojisiyle yaklasıyoruz olaylara yani bak bu bunu koymus bak şu şunu eklemis.
Günlük kullanımda ne kadar performans farkı olabilirki? Simdi diyen olur ilerde sıkıntı olur sıkıntı olcak kadar bir telefon dayanmıyo kimseye en fazla 2 sene.808 bilmiyorum bana da saçma geldi ama yeni arayüzü çok sisirdiler çok farklı efsane bilemem ne diye kullanmadan görmeden konusmak yanlıs belki de performans âlâ.
Gündelik kullanımda tabiki farkı olmaz. Ancak performanslı diyebilmemiz için yüksek grafik altında iyi bir FPS değeri alması lazım. Mevcut fotoğraftaki değerler doğruysa hayal kırıklığı olur gibime geliyor.

Invoke

Invoke

Üye

Telefonu şişirmiyor mu bu adamlar? Gereksiz yere 2K ekran koymuyorlar mı? Aynı S800'ün 200mhz hızlısını S801 diye ittirmiyorlar mı? Şimdi neden düşük model, mantık yok. :D
Tasarımda da dikişler falan bir note 3 havası mı vermeye çalışmışlar ama çok ucuz duruyor.Açıkçası G3 daha iyi duruyordu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mevcut fotograflara göre yorum yapmıyorum pek ama note 4 olsun z2-z3 olsun hepsinden üstün görünmüs bu cihazların performansla ilgili bir sıkıntıları yok kaldı ki s6 s6 edge dökülmüsler onlardan da çok geride degil :D 1800-2000 gibi bir fiyattan girerse sen gör samatayı :D
Deri olayı ne bileyim lg gibi özgün bir firma note 3'den esinlenmis demek gelmiyor içimden ama hoslarına gitmis olacakki deri koyup note 3e benzemesin diye ellerinden geleni yapmıslar :ehe
Aynen G3 efsanedir benim için öyle bir tasarım gelmez birdaha

• Beğen
Tepkiler: rahimavci
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, "aynısı yapmışlar" demesinler diye bayağı bir uğraşmışlar gibi. Aynısı olsa daha iyiydi. :D
Bench'e göre note 4 de en altta. Ben takılmıyorum bu benchlere ama yine de S808 koymaları saçma.
Bu arada başlık bayağı dikkat çekici, sanki cihazlar yan yana görülmüş gibi düşündürüyor. Kurnazlıktan rapor ettim (!) , @0MG90. :eek:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen, "aynısı yapmışlar" demesinler diye bayağı bir uğraşmışlar gibi. Aynısı olsa daha iyiydi. :D
Bench'e göre note 4 de en altta. Ben takılmıyorum bu benchlere ama yine de S808 koymaları saçma.

Bence de G3 peynir ekmek gibi satıyo suan hatta G2 bile daha üretim durmamıs sene sonuna dogru çıkarıcam de beklet daha bi 3-4 ay koy 815'i sat 2.200'e görsün digerleri boyunun ölçüsünü saka maka saf gibi 815 falan bekliyodum ben G4'de 820'ye bile bilendigim oluyodu :D
Neyse 2015'de telefon almak yok şu intel atılmısken piyasaya 64 bit vs bayagı karısık durumlar 2016 çok daha iyi olacak gibi xaomi meizu'lar falan mtk degil de intele yönelir belki :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada başlık bayağı dikkat çekici, sanki cihazlar yan yana görülmüş gibi düşündürüyor. Kurnazlıktan rapor ettim (!) , @0MG90. :eek:
Önemli olan nasıl göründükleri :P

Bu arada Note 3'e benzetmek yanlış. Şimdi tasarım kopyacılığına girersek işin içinden çıkamayız. Örn: M8 arka kapak copy to iPhone 6.

Invoke

Invoke

Üye
Bence de G3 peynir ekmek gibi satıyo suan hatta G2 bile daha üretim durmamıs sene sonuna dogru çıkarıcam de beklet daha bi 3-4 ay koy 815'i sat 2.200'e görsün digerleri boyunun ölçüsünü saka maka saf gibi 815 falan bekliyodum ben G4'de 820'ye bile bilendigim oluyodu :D
Neyse 2015'de telefon almak yok şu intel atılmısken piyasaya 64 bit vs bayagı karısık durumlar 2016 çok daha iyi olacak gibi xaomi meizu'lar falan mtk degil de intele yönelir belki :D

Aynen. Zaten fiyatlar yüksek birincisi. İkincisi de 64bite geçiş cihazları almaktansa bir sonraki nesli tercih ederim. Zaten ihtiyacım da yok da... :D

Önemli olan nasıl göründükleri :P

Bu arada Note 3'e benzetmek yanlış. Şimdi tasarım kopyacılığına girersek işin içinden çıkamayız. Örn: M8 arka kapak copy to iPhone 6.

Çıkamayız tabi, S6 da var...

Üst Alt