Haber LG G4 ve Sony Xperia Z4 Birlikte Gözüktü!

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Deri görünümlü plastik degil arkası deri sızıntılara göre.

PriZm

PriZm

Üye
Deri görünümlü plastik degil arkası deri sızıntılara göre.
Arkası gerçek deri ise bu cihaz deli gibi ısınır. birde S808 var bir güzel üzerinde yumurta bile kırılıp pişirilir herhalde. :D

(S808 810 kadar çok ısınıyorsa tabi)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Ele ısıyı metalden daha az yansıtır diye düsünüyorum.Üstelik bu ısınma sorunu için bir örtbas etme çabası da olabilir telefon yanar ama kimsenin haberi yok kokar da bu :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Deri olduğunu ben kesinlikle düşünmüyorum. Bence %100 deri görünümlü PLASTİK :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Deri olacağını sanmıyorum. Eğer deriyse hayvan hakları devreye girebilir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Üye
O değil de ben z4'ten beklentilerimi yüksek tutuyorum yılın telefonu bence bu sene z4 olacak

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kapitalistlere zor yoktur o işi de hallederler. ;)
Zaten hemen hemen her yerde kullanıyoruz , bari teknolojiye girmesin. İnsanlık olarak doğaya aykırıyız bence. O değil de muhabbet nereye gidiyor böyle şaka gibi. Telefonla derinin alakası ne değil mi !

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Eğer dediğiniz gibi olursa kullanışlı olmaz bir kere.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kesinlikle kullanışlı olmaz. Sıcak yaz günlerinde sürekli elin deriye temas etmesi hem çok bakteri üretir , hem de eli tahriş eder.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence kesinlikle deri görünümlü PLASTİK olacak. Dediğiniz gibi ele hoş bir his vermez. Ama arabadada ayrı bir şekil durur :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Lg g4'e 3000mah batarya koymaları tam bir hayal kırıklığı bence en az 3500 koysalar süper olur du valla. :cool

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hem işlemciden kısmışlar , hem de 2k ekran. Konu kilit , üye ban.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
LG'nin bataryaları sağlam olur ama fazla güven baş yarar mı belli olmaz android bu :D

Ya zaten internet te g3 ile 5 saat ancak kullanabiliyormuş kullanıcılar ole okudum vicdansız Koreliler hem 2k ekran koyuyorsunuz hemde bataryayı az koyuyorsunuz be insaf edin be biraz kullanıcılara :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G flex'de 3.500 mah batarya vardı arc tasarım falan dediler ben de ümitlenmistim o kavisli batarya kullanılacak diye.
Lg bataryaları ekstra ekstra basıncla sıkıstırdıgı için yüksek akımları küçük boyutlarla elde ediyor.
3.000 mah batarya bugün çogu amiral cihazda yok bile kaldı ki batarya teknoloojileri de lg kadar ileri degil.

Üst Alt