Sony Xperia XZ3 Tek Arka Kamerayla Birlikte Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ3 Tek Arka Kamerayla Birlikte Geliyor
Sony'nin önümüzdeki hafta düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtacağı yeni amiral gemisi Xperia XZ3'ün yeni görseli ortaya çıktı.


Geçtiğimiz aylarda Japon teknoloji devi Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia XZ3 modeline ait birçok farklı sızıntıyı görmüştük Bugün ise gümüş renkli Sony Xperia XZ3 net bir şekilde sızdırıldı. Telefonun daha önce sızdırılan görüntüleri ile bugün paylaşılan görüntüdeki cihazların aynı olduğunu söyleyebiliriz.

https://www.maxicep.com/sony-xperia-xz3-cift-kamerayla-mi-gelecek
Sony Xperia XZ3 çift kamerayla mı gelecek?
Önceki raporlarda Xperia XZ3'ün Xperia XZ2 Premium gibi çift arka kameraya sahip olacağı konusunda çok iddia mevcuttu fakat gelen son görseller ve bilgiler yeni amiral gemisinin tek arka kameraya sahip olacağını gösteriyor. Bu sebeple Xperia XZ3 Premium modelinde çift arka kamera kullanılacağı düşünülüyor.



Kameranın hemen üzerinde lazer destekli otomatik odaklama ve LED flaş yer aldığını görüyoruz. Ayrıca yıllardır Sony cihazlarından alıştığımız NFC desteğininde Xperia XZ3'de yer alacağını görüyoruz. Cihazın arka tarafında kasanın ortasında bir önceki modele benzer şekilde dairesel bir parmak izi okuyucusunun kullanıldığını görüyoruz.

Önceki raporlarda telefonun 3060 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağı belirtiliyordu. Bu kapasite bir önceki Xperia XZ2'den biraz daha az gibi görünüyor. Xperia XZ3 içerisinde Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı gibi üst düzey donanım özellikleri bulunacak. Ayrıca söylentilere göre 18: 9 en boy oranında 5,7 inç boyutunda FHD + çözünürlüğünde çentiksiz bir ekran panelinin cihazda kullanılacağını söyleyebiliriz.

Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında yeni Xperia XZ3 ailesinin tanıtılması bekleniyor. Önümüzdeki hafta Sony'nin diğer firmalar gibi yeni ürünlerini tanıtarak çok geçmeden piyasaya sürmesi bekleniyor. Xperia XZ2 ülkemize gelmemişti. Umuyoruz ki Sony Xperia XZ3 modeli ülkemize gelir ve satışa sunulur.
Sony Xperia XZ3 Tek Arka Kamerayla Birlikte Geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve yeumyang


yeumyang

yeumyang

Moderator
Sony bu tasarımcıları nasıl kovmuyor şaşırıyorum millet sıfır çerçeve yapıyor Sony yerinde sayıyor sonu HTC gibi olacak böyle giderse
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Siyahı çok klas duruyor . Sanki çerçevesi yok . @yeumyang Sony neyin inadını yapıyor bende anlayamadım . Alttaki boşluğa led şerit koy bari da bir manası olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefonun tasarımı dikey desen dikey değil, yatay desen yatayda sayılmaz. Acayip bir tasarım olmuş.

CLT-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Açıkçası uzun süredir benim gözümde Tuğla tasarım anlayışını sürdürüyordu ben bu 18:9 ekranların yaygın hale gelmesiyle Sony'den çerçevesi güzel cihazlar bekliyordum ama ne yazık ki öyle olmadı
 


Üst Alt