[kurtulus40-N8-BELLE-HACKLI] orjinal N8 belle Hackli ve suprizli 09-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

rmxman

Üye
c7 de oluyormu hocam? uygunsa yükleyelim

devran86

Üye

Bu surumu flash atin olur sorun olmaz.

sizin telde calisirmi bilmiyorum ama buraya bakin
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...mp3-flv-indir-unsigned-581366.html?highlight=

Rica ederim

hatirlamayirum ama theme bolumunde var bulursam eklerim

tesekkurler
ama oviden fmobi v2.5 tiklayin yuklu gozukuyor :ehe

Ben de onu anlayamadım. Programı acınca 2.3 ovide ise 2.5yüklü görünüyor. Aslında oviyi acınca güncelleme var demesi gerekir. Silmenin yolu var mı 2.3 Fmobiyi CFWden? Sonra oviden 2.5 yüklesek.

Buhara15

Üye
kuruluş hocam senin bir ara paylastigin konulardan birinde görmüştüm bellede sol tarafta menü için dokunduğumuz yere keylock koymuştun o konuyu bulamadım bunu nasıl yapabiliriz....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kuruluş hocam senin bir ara paylastigin konulardan birinde görmüştüm bellede sol tarafta menü için dokunduğumuz yere keylock koymuştun o konuyu bulamadım bunu nasıl yapabiliriz....
malasef telefon dili ingilizcede calisiyor sadece

----------Eklendi @ 03:14:10 ---------- Yazıldı @ 03:13:07 ----------

Ben de onu anlayamadım. Programı acınca 2.3 ovide ise 2.5yüklü görünüyor. Aslında oviyi acınca güncelleme var demesi gerekir. Silmenin yolu var mı 2.3 Fmobiyi CFWden? Sonra oviden 2.5 yüklesek.
malesef parayla aliniyor ozaman

• Beğen
Tepkiler: devran86
mkryvz

mkryvz

Üye
Açıkçası ben bir fark göremedim (yada yanlış bir şeyler yaptım) bu nedenle 07-02-2012 tarihli olana geri döndüm. Çünkü daha kararlı çalışan bir CFW gibi görünüyordu.
Eğer aradaki farklılıkları anlayan yada bulan varsa burada paylaşsın.
Benim görebildiğim tek fark Product Code....
:(

wherease

Üye
eline sağlık çok güzel olmus ama benim bir sorunum var efektleri değişteremedim yanlış yeremi atıyorum anlamadım yardımcı olursan sevinirim :)

devran86

Üye

malasef telefon dili ingilizcede calisiyor sadece

----------Eklendi @ 03:14:10 ---------- Yazıldı @ 03:13:07 ---------

malesef parayla aliniyor ozaman

Kurtulus hocam, sen CFW deki fmobiyi silmenin yolunu söylesen, ben zaten fmobiyi oviden önceden satin almistim. Gömülü oldugu için hiçbir şekilde silemedim. Silemeyince 2.5 i kullanamiyorum.

curtaincall

curtaincall

Üye
ellerine sağlık KK hocam

south

Üye
Kurtuluş hocam editlemiş olduğun cfw'yi yükledim. Daha iyisi olamazdı gerçekten ellerine sağlık fakat cfw'nin iki eksik yönü var. Birincisi Ovi Mağaza arka plânda çalışamıyor. Programlar arası geçişte ram'den siliniyor. Bir diğer eksiği ise cfw'nin içinde Default Belle temasının olmaması. Bu durumları gözden geçirmeni rica ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.

axoulife

Üye
Kurtuluş hocam ben ingiltereden V6 bir belle kurdum ingilizce ama çok hızlı yaklaşık 15 varyant denedim bu harika vede ilginçtir orjinal programları kurarkende cert hatası vermedi. 111.030.0609.377.01 version

penah0

Üye
AXOLUFE kardes bana o sen dediyin v6 versionlu bellenin linkini ekleye bilirmisin lutfen,diyorum ki ben de bi flas atib test yapsam suna

mıttık

Üye
kurtuluş hocam sizin yeni bellenizi yükledim ancak galeride düzenle ve görüntüyü kullan seçeknekleri çıkmıyor.Ayrıca sosyal ağlar üzerinde paylaşım özelliğini kullanmak için galeri kısayoluna tıklayınca özellik desteklenmiyor diyor, oviden sosyal ağları yüklesem bile düzelmiyor ve önceden yazılım güncellemeleri kısmına gelince sosyal ağlar yüklü olmadığı halde gözükmüyor, eski sızıntı versiyonlarında olan yazılım güncellemelerinin doğru çalışmama sorunu var sanırım.Bu sorunların hiçbirisi daha önceki 07-02-12 tarihli belle de yoktu ilgilenirsen sevinirim.

hucenuyar

Üye
hd çıkışın dan televizyona baglayınca vidyoyu oynatmıyo

mıttık

Üye
hd çıkışın dan televizyona baglayınca vidyoyu oynatmıyo

video oynatmamasının sebebi belle ile hdmi görüntü aktarım kalitesi artırıldı.bu yüzden iletim kalitesi düşük hdmi kabloları (yan sanayi yada çin malı) ile bağlanınca yeterli aktarım hızı sağlanamadığı için video oynatılamayabiliyor.Ancak altın iletim ucuna sahip kaliteli bir hdmi ile denerseniz sorun olmadığını görürsünüz.Ayrıca telefonu güç tasarrufuna aldığınız zamanda bu sorun çözlüyor.İki yöntemde işe yarar.

hucenuyar

Üye
çok teşekkür ederim nerdeyse flaşh atacaktım tekrar

hahcon

Üye
arkadaslar ben flash atıyorm. nokia yazısından sonra yüklenme ekranı geliyor ardından simsiyah bir ekran ve tuşun ısıgı yanıyor sadece. telefon acılmıyor. bütün cfw leri denedim. scandinav ve anna yüklüorum flashtan ama belle acılmıyor sebebi nedir bunun

hucenuyar

Üye
Wifi ye baglanmıyor

devran86

Üye
Wifi ye baglanmıyor

Tam emin değilim ama, eğer aktif haldeyse rompatcher daki patchlerden biri buna sebep oluyor olabilir. Onları pasif hale getirip dene bir de. Ama dediğim gibi emin değilim.

Furbey40

Furbey40

Üye
Bunu denemedim ama, öncekilerin içinde en iyisi 07.02.2012 tarihinde verilen CWF. Hiç bir uygulamada sorun yaratmadı ve gayet güzel çalışıyor. Yorumları okuyunca yeni CWF ile ilgili problemler olabileceğini düşünüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurtuluş usta artık senden anna ve donna için cfw bekliyoruz artık.belle tamam.

Üst Alt