[Kurtulus40-Nokia-700-belle] hackli ve duzenlenmis Rm-670 13-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Kurtulus40-Nokia-700-belle] hackli ve duzenlenmis Rm-670 13-02-2012
Evet nokia 700 Belle hackli ve widgetli

Oncelikle bana sabaha kadar tester gorevini sikilmadan
bekleyen ve deneyen
SalihByk
arkadasimiza tesekkur ediyorum

Ben Nokia 700 de el attim duzenledim ve hackledim

Z hacklendi formatta gitmez
tarayici E tasindi sinirsiz
Widgetler eklendi
muzik ekran koruyucu
sesler yukseltildi

dahasi var ama anlatmak isime gelmiyor ;)

Burdan indirimler

Yeni fonts degistirilmis hali buyrun

Ustteki fonts burdan

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: İncİnat, distakjo, Purgatory- ve 3 diğerleri

SalihByk

SalihByk

Üye
Arkadaşlar nokıa 700 olan herkeze tavsiye ederim çok buyuk bi emek var kurmanız ıcın en onemlı etken sestekı artıs ve netlık !
5800 dan 700 e gecınce sese alısmak zor oldu ama kurtulus abı sayesınde buda ortadan kalktı sadece ses degil birçok + sı var herkeze tavsiye ederim
Ellerine Saglık Kurtuluş abi...

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve Kurtuluş40
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eline sağlık usta buda herzamanki gibi güzel olmuş :alkis

Febris

Febris

Üye
Güzel çalışma ;)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Çok güzel duruyo gerçekten umarım kurtuluş usta C6-01'e bi el atar yakın zamanda:alkis

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok güzel duruyo gerçekten umarım kurtuluş usta C6-01'e bi el atar yakın zamanda:alkis
Suan indiriyorum C6-01 RM-718 dosyalarini bakalim ne yapabilirim ama deniyecek biri bana pm atsin denemeden yayinlamam ekran goruntuleri alabilecek bir arkadas bulursam gelirse bugun biter ogleden sonra bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ersoyoral ve Purgatory-
ЯReiS

ЯReiS

Üye
bravo hocam helal olsun bu her tarafa yetisebilen yardim sever haliniz ve isbitiriciliginiz bir harika..tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: SalihByk
Purgatory-

Purgatory-

Üye

Suan indiriyorum C6-01 RM-718 dosyalarini bakalim ne yapabilirim ama deniyecek biri bana pm atsin denemeden yayinlamam ekran goruntuleri alabilecek bir arkadas bulursam gelirse bugun biter ogleden sonra bekliyorum.
Denemeyi çok isterdim gerçekten iş yerindeki pcye hiç bişey kuramıyorum off:ağlarım: Febris ile hakan arkadaşımız var forumda onlar denemeye gönüllü olacaktır inş birisi çıkar hemen kavuşuruz :) emeklerin ve yardımseverliğin için teşekkürler kurtuluş usta tebrikler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaşlar nokıa 700 olan herkeze tavsiye ederim çok buyuk bi emek var kurmanız ıcın en onemlı etken sestekı artıs ve netlık !
5800 dan 700 e gecınce sese alısmak zor oldu ama kurtulus abı sayesınde buda ortadan kalktı sadece ses degil birçok + sı var herkeze tavsiye ederim
Ellerine Saglık Kurtuluş abi...

Salih tebrik ederim sonunda kavustun istedigin surume..hadi bakalim..kolay gelsin

----------Eklendi @ 13:09:22 ---------- Yazıldı @ 12:57:07 ----------

Kurtulus dostum bu konuyla alakasi yok ama bir soru sormak istiyorum resimleri siteye nasil ekliyosunuz bu sekilde bende oyle ekliyim guzel olmus konu sunumu topluca..anlatirsan sevinirim..tesekkur ederim.

SalihByk

SalihByk

Üye
Şahin abi Cok saol sanada cok tesekkur edıyorum yardımların ıcın allah sizin gibilerden razı olsun...

distakjo

distakjo

Üye
Abi seni Stephen Elop görse gözleri yaşarır, üst düzey yöneticilik ve geliştiricilik tavsiye ederdi, ELOP ELOP, DUY SESİMİZİ :kop:

• Beğen
Tepkiler: İncİnat ve Kurtuluş40
İncİnat

İncİnat

Üye
abim allah razı olsun bence tek eksigi widget skinleri

Purgatory-

Purgatory-

Üye
temayı paylaşabilirmisiniz:)

SalihByk

SalihByk

Üye
temayı kendime yaptim uğraştım eğer sis dosyayı bulursam paylaşırm olmadı yeni bitane yaparız

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
temayı kendime yaptim uğraştım eğer sis dosyayı bulursam paylaşırm olmadı yeni bitane yaparız

salih iconlari sen mi ekledin? yoksa orjinalden mi? eger mumkunse paylasirsan sevinirim.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
evet ikonlar çok hoş duruyo bulursan sevirinim:)

İncİnat

İncİnat

Üye
abi onları demiyorum toggle skinleri diyorum

SalihByk

SalihByk

Üye
Temayı paylastım ama onay beklıyomus =) ben burdan link verıyım okuyan olursa indirir =)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
eyvallah salihcim tesekkur ederim..

Üst Alt