[kurtulus40-N8-BELLE-HACKLI] orjinal N8 belle Hackli ve suprizli 09-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

Ovi magazada var ama flv yada mp3 indiriyor.
Benim konularimda var parali versiyonu bakabilirsem bulursun calistirir heralde ama hackli olmasi gerek cihazin

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
hocam bir sorum olucak size; arkadaşımda v25 anna yüklü ben sizin burda verdiğiniz orjinal sürümle updatesoftware yapsam olurmu yoksa downgrade mi yapmak lazım.....

betoner

betoner

Üye
Usta ellerine sağlık, çoook teşekkürler. Her zamanki gibi güzel olduğuna eminim. Kısmetse birazdan kuracağım.

mkryvz

mkryvz

Üye
@kurtulus40 hocam ne yaptın yaaaa
Senin yüzünden N8'im flash manyağı olmuştu zaten, şimdi bir de bunu çıkardın başıma :d:
07-02-2012 tarihli olandan bir farkı var mı? yoksa 07-02-2012 tarihli olanı kullanmaya devam edeceğim.

older06

Üye
ellerine saglık cok güzel olmuş abi

betoner

betoner

Üye
bunu senin eski 609un üstünemi kuralım yoksa scandinava gidipmi gelelim hemen cevap ver orjinalı yüklemeyip bunu yükleyeceğim

Kurtuluş ustanın 609 versiyonu üzerine kurabilirsin, şimdi kurdum hiçbir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
serinaga

serinaga

Üye
Kurtuluş kardeş C7 için de buna benzer bir cfw yapacak mısın ??? Walla süper olmuş eline yüreğine sağlık ...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş kardeş C7 için de buna benzer bir cfw yapacak mısın ??? Walla süper olmuş eline yüreğine sağlık ...
Peki ala suan rofs2 hazirladim denermisin yani test edermisin oluyorsa diger dosyalarida hallederim hack ve effects attim varsan haber ver atayim dosyayi C7 tester araniyor!!!

hasergcin

Üye
teşekkürler kurtuluş hocam.ellerine sağlık.

HyperActive92

Üye
kurtulus40 farkı ;)

kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
[sıze=4]ekranda ve uygulama yuklerken kasmalar var ustad..neden olabılır.[/sıze]

mkryvz

mkryvz

Üye
Ah üstadım, kendimi zor tutuyorum yüklememek için :D

distakjo

distakjo

Üye
Süpersin abi her zamanki gibi :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
hocam bir sorum olucak size; arkadaşımda v25 anna yüklü ben sizin burda verdiğiniz orjinal sürümle updatesoftware yapsam olurmu yoksa downgrade mi yapmak lazım.....

kurtuluş hocam cevabınızı bekliyorum ;(

servet27027

Üye
giriş ekranına görüntü resmi atarken kırık linkler çıkıyor haberin olsun üstadım

penah0

Üye
alikan cok cok tewekkur ederim wimdi gordum aff edersin

servet27027

Üye
zaten kırık linkleri görünce bi fena oldum kardeş yine kendimi orjinal belle gelmemiş gibi hissettim

Üst Alt