[kurtulus40-N8-BELLE-HACKLI] orjinal N8 belle Hackli ve suprizli 09-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

penah0

Üye
kirik linkler derken ?
anlata bilirmisin?

onur027

onur027

Üye
kurtuluş hocam bu resimdeki hava durumu widget ı nı bende kurdum.fakat sanki tahminlerinde yanılıyor.ve kendisi otomatik güncelleme yapmıyor.bendemi yanlışkık var yoksa.
kurtuluş hocam.bu resimdeki hava durumu widgetı bende de yüklü fakat.pek doğru tahmin N8 hakli belle N8 belle hackli kurtulus40 N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle kurtulus40 N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli
N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli kurtulus40 N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli
N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli v
N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli N8 hakli belle N8 belle hackli

N8 belle hakli belle Orjinal haliyle

Hic bir bilgi vermiycem arkadaslar beni takip edenler bilirler ne hazirladimi
sunu soyleyeyim kullanmayan pisman olur.

:kop:

Ya bunu
Yukardaki fontlu olan burdan

Core ve geri kalanlari burdan indirin gerekli

Ya bunu secim sizin
Asagidaki fontlu olan burdan

[/QUOTE]

penah0

Üye
demek bu bellede de kasmalar olurmus tamam ben bu belleyi flaslamakdan vaz kecdim:(

helltr

helltr

Üye
bunun sürprizi farkı nedir arkadaşlar. Bi önceki ni yani iki gün önceki sürümü yükledim. Tamda tlfu ayarlamıştım. Kurtuluş 40 hızına yetişilmiyor. Farkı nedir acep.

penah0

Üye
kurtulus neredesin:)

----------Eklendi @ 19:17:26 ---------- Yazıldı @ 19:16:42 ----------

kurtulur hocam bu arkadaslarin dedikleri dogrumudur kasmalar falan var diyolar

rauf3455

Üye
kurtuluş hocam eline sağlık ve bir sorum olacak ben 08.02.2012 tarihinde yani dün, ovi den belleyi n8ime yükledim dili ingilizce oldu ne yapabilirim ?ne önerirsiniz?

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
kurtuluş abi eline sağlık bir sorum olacak sosyal güncellemesi yok bide konumum widgeti yok bunları nasıl çözeriz? Şimdiden teşekkürler

servet27027

Üye
arkadaşlar ben orjinalını yükledim yine link kırık çıktı hata benim teldeymiş şimdi hafıza kartıını biçimlendiriyorum

[alikan]

[alikan]

Üye

Ben tesekkur ediyorum.

Ayrica androidim var zaten :ehe

Hocam affına sığınarak yeri değil ama sana hemen döktürmek istiyorum 4 tane farklı Android forumunda bu soruyu sordum (xda, dailymotion dahil) kimse düzgün bir cevap veremedi. Symbian'dan sonra Android, kullandığım telefonun donanımı itibarıyla inanılmaz tatminkar ama işletim sistemi olarak karmaşık geliyor içinde boğuluyorum sinir oluyorum ya. Hocam Google Haritalar ile ilgili hiçbir uygulama kullanmamama rağmen, ana ekranda google haritalar maps ıvır zıvır widget kısayol uzunyol ortayol hiçbir şey olmamasına rağmen arka planda sürekli çalışan kapatamadığım beni deli eden bir kaç program var bunları ne kullanıyor olabilir nasıl kapatabilirim bir bilginiz varsa beni aydınlatabilirseniz o kadar sevinicem ki tahmin edemezsiniz :)

En çok bilmek istediğim ilk 2 uygulama NetworkLocation ve TrafficApp uygulaması neden çalışır nasıl kapanır ve diğerleri. Boş bir anınız olursa bu sorunuma zaman ayırabilirseniz sevinirim kurtuluş hocam. Telefonda otomatik güncelleme eşitleme vs kapalı GPS + Telefon kaybolduğunuda telefon bulucu sürekli kapalı, hani konum belirleyen onlar var bildiğim.

rauf3455

Üye
ben oviden belleyi yükledim fakat n8 in dili ingilizce oldu nasıl türkçe yapabilirim yardım için şimdiden teşekkürler :(

sarı bordo

Üye
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan
telefonuma video indirme programı arıyorum
bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur
yardım edin

Habercii4

Habercii4

Üye
:tşk: emegine saglık kurtuluş40

Buhara15

Üye
hocam temanın adı ne yada indirme linki varmı teşekkürler....

devran86

Üye
Kurtuluş hocam teşekkürler, CFW ye diyecek bişey yok, yine harika, fmobi 2.5 olsa daha iyi olurmuş... (5 yıldız)

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
kurtuluş abi önceki bellelerde olan widgetleri atsan mobil veri izleyicisi ws

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kurtuluş abi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben oviden belleyi yükledim fakat n8 in dili ingilizce oldu nasıl türkçe yapabilirim yardım için şimdiden teşekkürler :(
Bu surumu flash atin olur sorun olmaz.
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan
telefonuma video indirme programı arıyorum
bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur
yardım edin
sizin telde calisirmi bilmiyorum ama buraya bakin
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...mp3-flv-indir-unsigned-581366.html?highlight=
:tşk: emegine saglık kurtuluş40
Rica ederim
hocam temanın adı ne yada indirme linki varmı teşekkürler....
hatirlamayirum ama theme bolumunde var bulursam eklerim
Kurtuluş hocam teşekkürler, CFW ye diyecek bişey yok, yine harika, fmobi 2.5 olsa daha iyi olurmuş... (5 yıldız)
tesekkurler
ama oviden fmobi v2.5 tiklayin yuklu gozukuyor :ehe

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
abi çok teşekkürler sen olmasan bu nokia çekilmez bide eski belledeki widgetları upload etsen abi:D

OSMANATAKAN

Üye
kurtuluş muhteşemsin teşekürler

Üst Alt