Kıyafet zorunluluğu kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
Siz diyorsunuz ki öğrenciler geniş düşünemiyor. Kusura bakmayın da asıl siz düşünemiyorsunuz. Tek yönlü-olumsuz- düşünüyorsunuz.

Boşver takıl sen öyle. Zaten söylediklerimizi anlamanızı beklemiyoruz. Ama unutmayın ki hayat herkese toz pembe değil. Gözünüzü açın da biraz etrafınıza bakının.

Türe

Türe

Üye

Boşver takıl sen öyle. Zaten söylediklerimizi anlamanızı beklemiyoruz. Ama unutmayın ki hayat herkese toz pembe değil. Gözünüzü açın da biraz etrafınıza bakının.

Siz ancak bunu yapıyorsunuz zaten emin olun. :) Siz sanıyosunuz ki biz toz pembe görüyoruz , siz sanıyosunuz ki biz sadece kendimizi düşünüyoruz , siz sanıyosunuz ki sadece siz büyükler düşünebilirsiniz. Siz sanıyorsunuz ki biz düşünmüyoruz birçok şeyi ; emin ol öyle bir düşünüyoruz ki bazılarını siz bile anlayamazsınız vesselam.

cukuleaks

Üye

Siz ancak bunu yapıyorsunuz zaten emin olun. :) Siz sanıyosunuz ki biz toz pembe görüyoruz , siz sanıyosunuz ki biz sadece kendimizi düşünüyoruz , siz sanıyosunuz ki sadece siz büyükler düşünebilirsiniz. Siz sanıyorsunuz ki biz düşünmüyoruz birçok şeyi ; emin ol öyle bir düşünüyoruz ki bazılarını siz bile anlayamazsınız vesselam.
:alkis: :alkis:

Görüyorlarki apaçi gençlik , görüyorlarki emo gençlik :) görüyorlarki biz çocuğuz daha herşeyi eğlenceli basit görüyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
foreverthe

foreverthe

Üye
Erkek öğrencilerde ayrım filan olmuyorda kız öğrencilerde baya oluyor :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye

:alkis: :alkis:

Görüyorlarki apaçi gençlik , görüyorlarki emo gençlik :) görüyorlarki biz çocuğuz daha herşeyi eğlenceli basit görüyoruz :)

Emo'lara laf yok. Onlar çok şirinler. Etliye sütlüye karışmayıp sadece ağlıyorlar. :D

• Beğen
Tepkiler: Türe ve doctorrr
Kdr05

Kdr05

Üye

Keşke söylediklerin birbirlerini destekler biçimde olsa. Neyse fazla uzatmıyorum. Sana iyi forumlar...

NiggaRay

Üye
Ayvayı yedik hergün farklı kıyafeti nerden bulcaz şimdi.

doctorrr

doctorrr

Üye

Biri benim tarzı mı mı söyledi. Gothic kıyafetler manyak yahu.
aman bırak yaa :D bir bayan masum olmalı kanımca :hmmm tavırları falan erkek gibiyse n'apsınlar onu anca okey oynanır çene çalınır :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Tsşlarım seni. :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Placebo-

Placebo-

Üye
Siz ne derseniz deyin, yasa kabul edilmiştir. :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Off bi yandan iyi oldu bi yandan kötü :) kötü yanı emolar ve apaçiler yandık :(

cukuleaks

Üye
Ee şimdi ben yarın serbest kıyafetlemi gidecem okula ??

Revengeful

Emekli Yönetici
Sonunda ünili oldum serbest giyinebileceğim derken 2 sene sonra kalktımı yani bu kural.. Şaka gibi abi ne şansız adamım :D Ben liseden ayrıldıktan sonra tüm liseler Anadolu lisesi oldu.. Lise sınavlarına girdikten sonra SBS vs çıktı(son durum nedir bilmiyorum).. Millet ben ve yaşıtlarımdan ne istiyor yahu :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Referanduma gidilmesi lazımdı. Bize sormadan yasa çıkarıyorlar :bann:

Üst Alt