Kıyafet zorunluluğu kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

badmus

badmus

Üye
simdi yarın ben liseye okul formasıyla degilde pantolon t-shirt giysem sorun olmaz mı?

Placebo-

Placebo-

Üye
Oğretmen olan bir akrabam ile görüştüm. Seneye forma yok dedi. Bu sene geçerli değil sanırsam..

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
neresi şanslı allah aşkına..zengin çocukları markalar adidaslar nıkelar hummeller giyecek hava atacak durumu iyi olmayan çocuklarda belirli olan kıyafetlerini giymeye devam edecekler okul sevgisi bile kalmaz. öğrenciler dersleri değil artık ne giyeneceklerini düşünürler üzüldüm cidden.

Noktasina kadar kayiliyom bunu cikaran cocukluktan beri iyi bir hayat gecirdigi icin anlamaz yaziklar olsun hepsine :mad:

• Beğen
Tepkiler: nazlican

cukuleaks

Üye
Ulan biz okul zamanında ilk ders beden eğitimi olduğu için nasıl eşofman ile okula gelinir onun hesabını yapardık. :D istiklal marşı töreni için illa ki giyilecekti o formalar. :D yeni nesil hakikaten çok şanslı. tabletler, kıyafet özgürlüğü falan. :)

Tabletler gelicek --->hani nerde ?
Sac ozgurlugu geldi --> hani nerde?
Kiyafet ozgurlugu getirildi -->hani nerde??

Jomolocco

Jomolocco

Üye
okula gidenler genis dusunemiyorlar onlara gore hava hos ne kadar yanlis bir atim atildigini anlayacaklar ama ne zaman belli degil

• Beğen

cukuleaks

Üye
Bu konuda en dogru yorumlar ogrencilerindir. Benim sahsi fikrime gore cok guzel oldu. Kimsede oyle mucevherli felan giyinmez abartmayin. Ben okul kiyafetlerini giyince (ve tum arkadaslarim) nasil strese giriyoruz biliyormusunuz??

• Beğen
Tepkiler: Türe
Mufche

Mufche

Üye
şimdi bide ne giysem olayı olcakda ben temiz bi kişiyimdir 1 haftayı rahat çıkarırım bi takımlada okula hergün aynı gitmek :hmmm

badmus

badmus

Üye
Bu konuda en dogru yorumlar ogrencilerindir. Benim sahsi fikrime gore cok guzel oldu. Kimsede oyle mucevherli felan giyinmez abartmayin. Ben okul kiyafetlerini giyince (ve tum arkadaslarim) nasil strese giriyoruz biliyormusunuz??

bana kalırsa canım sıkıldıgı zaman okul forması istemediğim zaman ise serbest giyerim.

furkan5800

furkan5800

Üye
İnsallah dogrudur bu kesin tum okullarda uygulanirsa super olur

Kdr05

Kdr05

Üye
Bence çok rahat, çok özgür olmanın da bir anlamı yok. Okul yani sonuç olarak bu. Belki öğrenciler bunu isteyecekler ama yukarda arkadaşın da dediği gibi onlar bu kadar geniş düşünemeyebilir.

burakkk97

Üye
bizde bi sey degismez heralde zaten erkek lisesi :) kime guzel gozukecez ki ayrica kiyafet bi disiplindir biogtenci olarak yanlis buldum :kotu:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence çok saçma..Durumu olan var olmayan var birileri üzerinde her gün farklı bir marka giyerken diğerleri hep aynı kıyafetleri giyecek..

• Beğen

Üst Alt