cukuleaks
Üye
Eminmisin ?
Olum diger sene dedik ya aaa![]()
- - - Eklendi - - -
Kardeşim neden serbest gidiyor okula ozaman ?
Eminmisin ?
Olum diger sene dedik ya aaa![]()
Eminmisin ?
- - - Eklendi - - -
Kardeşim neden serbest gidiyor okula ozaman ?
11. sınıfım.
Kacinci sinif ? Yonergede bir sonraki yil uygulanacak diyor
Kimse durumu olan var olmayan var muhabbetine girmesin kardeşim çocuğuna üniforma alamayan aileler var onu nasıl anlatacaksınız .Bir hafta okula üniforma alamadığı için sivil giden çocuğun yaşadığı üzüntüyü nasıl açıklayacaksınız peki , o dediğiniz hava atma mevzusuna gelincede herkes olanı giyiyor zaten bu sokaktada böyledir.üniforma belki iş amaçlı giyilebilir amacı rütbe belli etmektir fakat okulda giyilen o tek tip üniformalar başlı başına bir siyasi semboldür ki sembolize ettiği şeyde çok açıktır : KOMÜNİZM

Sivri ?Sivri sen degil kardesin![]()
Marksizme, komünizme laf çarpılmış ama en insancıl dünya görüşüdür... Neyse...
Ben aslında kıyafetlerin aynı olmasına değil kravatını tak,saçını kes,gömlek içeri demelerinden rahatsız oluyordum..Anadolu lisesindeyim adamlar derslerden çok bunlarla uğraşıyorlar sonra da siz tıpçısınız diyorlar..Gözümün önünde kaç arkadaşı traş ettiler yahu
Neyse serbest olması bir yandan iyi bir yandan kötü valla fakir insanlar var ama şu da var ki artık azaldı sayılır ki devlet okulunda çok çok zengin insanlar olacağını sanmıyorum..Kendi adıma böyle bir şeyde kıyafet sıkıntı olur ama ben 3 gün aynı kıyafetle giderim sorun değil..Kimse takmıyor bence bu tür şeyleri artık..Üstelik eski sistemde de fakirler belli olmuyor muydu oluyordu..Saati,Nike,Adidas giyeni cebindeki telefon yine zengin veya fakir her türlü açık seçik belli..Psikolojisi bozulma durumu da bilmiyorum yani neyse 
Konu ne olmuş yahu böyleBen aslında kıyafetlerin aynı olmasına değil kravatını tak,saçını kes,gömlek içeri demelerinden rahatsız oluyordum..Anadolu lisesindeyim adamlar derslerden çok bunlarla uğraşıyorlar sonra da siz tıpçısınız diyorlar..Gözümün önünde kaç arkadaşı traş ettiler yahu
Neyse serbest olması bir yandan iyi bir yandan kötü valla fakir insanlar var ama şu da var ki artık azaldı sayılır ki devlet okulunda çok çok zengin insanlar olacağını sanmıyorum..Kendi adıma böyle bir şeyde kıyafet sıkıntı olur ama ben 3 gün aynı kıyafetle giderim sorun değil..Kimse takmıyor bence bu tür şeyleri artık..Üstelik eski sistemde de fakirler belli olmuyor muydu oluyordu..Saati,Nike,Adidas giyeni cebindeki telefon yine zengin veya fakir her türlü açık seçik belli..Psikolojisi bozulma durumu da bilmiyorum yani neyse
![]()

Evet bende bundan laf çarptım zaten sadece dünya görüşüdür eşya ya tapanlar için birebir
Bukadar sert çıkma tohturum
eşyaya tapanmış çok komiksin varya canım benim mevzu o değil sadace bazı şeylerin aşılması gerektiğini öngörmekte marksizm ve ne der insanlık aydınkandıkça yolunu bulacak ve bu yolun sonunda sosyalizm vardır şuanki köleci ilkel feodal yapının kendini yok edecek iç dinamikler bulundurduğunu görmek çok ta zor değil sadece bakmak lazımbu denli boş bir kafaya bunu anlatmak çok zor bilgin, donanımın yok cephe aldığın manifesto hakkında aç iki satır bişey oku öyle gel
![]()

neresi şanslı allah aşkına..zengin çocukları markalar adidaslar nıkelar hummeller giyecek hava atacak durumu iyi olmayan çocuklarda belirli olan kıyafetlerini giymeye devam edecekler okul sevgisi bile kalmaz. öğrenciler dersleri değil artık ne giyeneceklerini düşünürler üzüldüm cidden.

Bukadar sert çıkma tohturum![]()
eşyaya tapanmış çok komiksin varya canım benim mevzu o değil sadace bazı şeylerin aşılması gerektiğini öngörmekte marksizm ve ne der insanlık aydınkandıkça yolunu bulacak ve bu yolun sonunda sosyalizm vardır şuanki köleci ilkel feodal yapının kendini yok edecek iç dinamikler bulundurduğunu görmek çok ta zor değil sadece bakmak lazımbu denli boş bir kafaya bunu anlatmak çok zor bilgin, donanımın yok cephe aldığın manifesto hakkında aç iki satır bişey oku öyle gel
![]()
![]()