Kıyafet zorunluluğu kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
Kimse durumu olan var olmayan var muhabbetine girmesin kardeşim çocuğuna üniforma alamayan aileler var onu nasıl anlatacaksınız .Bir hafta okula üniforma alamadığı için sivil giden çocuğun yaşadığı üzüntüyü nasıl açıklayacaksınız peki , o dediğiniz hava atma mevzusuna gelincede herkes olanı giyiyor zaten bu sokaktada böyledir.üniforma belki iş amaçlı giyilebilir amacı rütbe belli etmektir fakat okulda giyilen o tek tip üniformalar başlı başına bir siyasi semboldür ki sembolize ettiği şeyde çok açıktır : KOMÜNİZM

• Beğen
Tepkiler: Türe ve HacKLess

cukuleaks

Üye

Kacinci sinif ? Yonergede bir sonraki yil uygulanacak diyor
11. sınıfım.

- - - Eklendi - - -

Kimse durumu olan var olmayan var muhabbetine girmesin kardeşim çocuğuna üniforma alamayan aileler var onu nasıl anlatacaksınız .Bir hafta okula üniforma alamadığı için sivil giden çocuğun yaşadığı üzüntüyü nasıl açıklayacaksınız peki , o dediğiniz hava atma mevzusuna gelincede herkes olanı giyiyor zaten bu sokaktada böyledir.üniforma belki iş amaçlı giyilebilir amacı rütbe belli etmektir fakat okulda giyilen o tek tip üniformalar başlı başına bir siyasi semboldür ki sembolize ettiği şeyde çok açıktır : KOMÜNİZM

Sabahtan beri aklıma gelmiyor şu kelime KOMUNİZM hay elini öpreyim Allah razı olsun :)

- - - Eklendi - - -

Bu saç kestirmeler , kıyafete uymalar , sert kuralların hepsinin tek sebebi komunizmdir ben başka bişey demiyorum bukadarı yeter sanırsam :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Türe

Türe

Üye
Sivri sen degil kardesin :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Marksizme, komünizme laf çarpılmış ama en insancıl dünya görüşüdür... Neyse...

Placebo-

Placebo-

Üye
Alcaksanız uyarıyı, dünyanız kararacak. :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
haberi dogru möu anladım, üniversiteden sonra tüm okullarda baş örtüsü artık serbest mı oldu

cukuleaks

Üye

Videoda 10.08 i izleyin. Çocuk okul dışında fakirlerin yanınada gidiyor zenginlerin yanınada. Anlatmak istediğim şey bu işte ...

alaStar

alaStar

Üye
Marksizme, komünizme laf çarpılmış ama en insancıl dünya görüşüdür... Neyse...

Evet bende bundan laf çarptım zaten sadece dünya görüşüdür eşya ya tapanlar için birebir

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konu ne olmuş yahu böyle :D Ben aslında kıyafetlerin aynı olmasına değil kravatını tak,saçını kes,gömlek içeri demelerinden rahatsız oluyordum..Anadolu lisesindeyim adamlar derslerden çok bunlarla uğraşıyorlar sonra da siz tıpçısınız diyorlar..Gözümün önünde kaç arkadaşı traş ettiler yahu :ehe Neyse serbest olması bir yandan iyi bir yandan kötü valla fakir insanlar var ama şu da var ki artık azaldı sayılır ki devlet okulunda çok çok zengin insanlar olacağını sanmıyorum..Kendi adıma böyle bir şeyde kıyafet sıkıntı olur ama ben 3 gün aynı kıyafetle giderim sorun değil..Kimse takmıyor bence bu tür şeyleri artık..Üstelik eski sistemde de fakirler belli olmuyor muydu oluyordu..Saati,Nike,Adidas giyeni cebindeki telefon yine zengin veya fakir her türlü açık seçik belli..Psikolojisi bozulma durumu da bilmiyorum yani neyse :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar

cukuleaks

Üye
Konu ne olmuş yahu böyle :D Ben aslında kıyafetlerin aynı olmasına değil kravatını tak,saçını kes,gömlek içeri demelerinden rahatsız oluyordum..Anadolu lisesindeyim adamlar derslerden çok bunlarla uğraşıyorlar sonra da siz tıpçısınız diyorlar..Gözümün önünde kaç arkadaşı traş ettiler yahu :ehe Neyse serbest olması bir yandan iyi bir yandan kötü valla fakir insanlar var ama şu da var ki artık azaldı sayılır ki devlet okulunda çok çok zengin insanlar olacağını sanmıyorum..Kendi adıma böyle bir şeyde kıyafet sıkıntı olur ama ben 3 gün aynı kıyafetle giderim sorun değil..Kimse takmıyor bence bu tür şeyleri artık..Üstelik eski sistemde de fakirler belli olmuyor muydu oluyordu..Saati,Nike,Adidas giyeni cebindeki telefon yine zengin veya fakir her türlü açık seçik belli..Psikolojisi bozulma durumu da bilmiyorum yani neyse :)

Yukarıdaki videoyu izlermisin fatihim :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Evet bende bundan laf çarptım zaten sadece dünya görüşüdür eşya ya tapanlar için birebir

eşyaya tapanmış çok komiksin varya canım benim mevzu o değil sadace bazı şeylerin aşılması gerektiğini öngörmekte marksizm ve ne der insanlık aydınkandıkça yolunu bulacak ve bu yolun sonunda sosyalizm vardır şuanki köleci ilkel feodal yapının kendini yok edecek iç dinamikler bulundurduğunu görmek çok ta zor değil sadece bakmak lazım ;) bu denli boş bir kafaya bunu anlatmak çok zor bilgin, donanımın yok cephe aldığın manifesto hakkında aç iki satır bişey oku öyle gel ;)

cukuleaks

Üye

eşyaya tapanmış çok komiksin varya canım benim mevzu o değil sadace bazı şeylerin aşılması gerektiğini öngörmekte marksizm ve ne der insanlık aydınkandıkça yolunu bulacak ve bu yolun sonunda sosyalizm vardır şuanki köleci ilkel feodal yapının kendini yok edecek iç dinamikler bulundurduğunu görmek çok ta zor değil sadece bakmak lazım ;) bu denli boş bir kafaya bunu anlatmak çok zor bilgin, donanımın yok cephe aldığın manifesto hakkında aç iki satır bişey oku öyle gel ;)
Bukadar sert çıkma tohturum :)

DDorlion

DDorlion

Üye
neresi şanslı allah aşkına..zengin çocukları markalar adidaslar nıkelar hummeller giyecek hava atacak durumu iyi olmayan çocuklarda belirli olan kıyafetlerini giymeye devam edecekler okul sevgisi bile kalmaz. öğrenciler dersleri değil artık ne giyeneceklerini düşünürler üzüldüm cidden.

O Açıdan Düşününce Evet Kötü Oldu Gibi :hmmm

cukuleaks

Üye
Manifestolarımı yolladım hepinize
Ama doğruyu bulamadı kalkın dönün evinize
Rap bize has bi husus bence gidin
Başka hobi bulun kendinize

alaStar

alaStar

Üye

Allah derki : İlmi isteyene veririm ,Parayı istediğime
Anlayacağın söylediklerin buna ters

Hemen sinirlenip kafa boş gibi kırıcı ve ön yargılı konuşmana gerek yok
Benimle kaç kere oturup muhabbet etmişliğin varda böyle kelimeler kullanıyosun ?
Asıl sen aç biraz din kitabı okuda insan kalbini onarmanın ne kadar zor kırmanın kolay olduğunu biraz olsun anlamaya çalış

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
alaStar

alaStar

Üye

Sen bu üslüpla kimseye birşey anlatma bence

Üst Alt