Kesin Karar Verdim .. Birde Siz Fikirlerinizi Soylerseniz .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben nokia'dan quad core en az bir tane telefon bekliyorum; çıkarmayabilirde o zaman htc devreye girer wmc 2013'de tanıtılırsa haziran yada temmuz gibi piyasaya sürerler ki lumia 920 satışlarına engel olmasın buda 920 nin satış grafiği çok önemli lumia 920 de beklenen ilgi olmazsa quad core daha erkende çıkabilir.

bu zaten en cok kullanilan satiş stratejisidir. Assolistler sahneye en son cikar misali asil tepe cihazi da lumia920nin grafigine gore cikarirlar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bizden daha iyi sen bilirsin,biraz farklı da olsa lumia 900 gibi bir cihaz deneyimin var,benim şahsi fikrim ise imkanım olsa hiçkimseye danışmam(n8 de yaptığım gibi)hemen gider alırım.

Bence de.Çünkü hemen hop diye daha iyisi çıkmaz.En az 4 ay var.

man20

man20

Üye
tatlım bence 4 çekirdekli lumia'yı beklemelisin. Ocak-şubatta tanıtılması bekleniyor. Yani telefon almak için bi 5-6 ay bekleyebilirsin. Ama tabikide sana kalmış bişi. Eğer o kadar beklemeye dayanamam dersen al 920'yi sora 920'yi satıp 4 çekirdeklisini alırsın :) sonuçta 920 az paraya satılmaz ikinci el olsa bile.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarinizi Icin Tesekkurler Arkadaslar ..

Ne Yapalimm .. O Zaman Dort Cekirdekli Bir Cihaz Bekleyeyim Ben ..

acuxx

acuxx

Üye
bence 920 yi al üstte arkadaşlar doğru söylemiş. Zaten 2 çekirdekli süper stabil sistem için 4 çekirdek gösteriş olur en azından 150 euro fark atar ki sistem yne aynı olucak 5 ay çok fazla. Ve bu sürede kesin değil

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...