lumialarda türkiye haritasını bir kere indirdiğinizde offline olarak internet gerekmeden direkt uydu üzerinden navigasyonunu yapıyor. yani evet tamamen ücretsizArkadaslar lumia 1020 nin navigasyonu ucretsiz derken internet olmadan kullaniliyormu ? Bide marazruno123 kardes kamera yuzunden 1020 almayi istiyorum uzun sene kullanacagim icin ileridede telefonun bi ozelligi hala iyi olsun istiyorum![]()

lumia 1020 seni rahat 5 sene götürürArkadaslar lumia 1020 nin navigasyonu ucretsiz derken internet olmadan kullaniliyormu ? Bide marazruno123 kardes kamera yuzunden 1020 almayi istiyorum uzun sene kullanacagim icin ileridede telefonun bi ozelligi hala iyi olsun istiyorum![]()

lumialarda türkiye haritasını bir kere indirdiğinizde offline olarak internet gerekmeden direkt uydu üzerinden navigasyonunu yapıyor. yani evet tamamen ücretsiz![]()
Ee, hadi artık alacaksan al sendeSora sora bir hal oldun, biz de SSS gibi olduk
Hadi bakayım git al bir tane Lumia, sende katıl Amber bekleme eylemlerine, çabuk çabuk
![]()
![]()

htc al gdr2 geldi bize![]()

AMBER'siz GDR2 olmaz![]()
Dokunmadan algilayan ne demek ya super![]()
tlf alacaksan once bi gor derimDoğru yazdığına emin misin 925'i?bugun magazanin onunden gecerken piyasada kalmayan 920 yi gorunce hemen iceri girdim ve yanindaki 925 le soyle bir karsilastirdim aralarinda 350 tl gibi bir fark vardi bi yandan l920 32 GB iken diger yanda l925 16 gbydi iyice l920 ile kesistikden sonra cikma teklifi ettim kendisine nazik bir sekilde kabul etti o da ve artik birlikdeyiztlf alacaksan once bi gor derim
Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da 

o arkadaş yurtdışından dostumDoğru yazdığına emin misin 925'i?Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da
![]()

o arkadaş yurtdışından dostum![]()
o zaman sorun yok 

Doğru yazdığına emin misin 925'i?Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da
![]()
ama pasaport felan derken astari kiligini geciyor