Kesin Karar Verdim .. Birde Siz Fikirlerinizi Soylerseniz .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Kesin Karar Verdim .. Birde Siz Fikirlerinizi Soylerseniz .?
Arkadaslar Sanirim Hayatim Boyunca Hicbir Zaman Bir Telefonu Bu Kadar Begenmemistimm .. ( Lumia 920 )

Bende Lumia 900 Var .. Bunu Ya Birine Hediye Edecegim .. Yada Satip Ustune Para Ekleyip Oyle Alacagim ..

Simdi Lumia 920 Belcika'ya Ne Zaman Gelir Ve Fiyati Ne Olur Tam Olarak Bilmiyorum .. (Bilen Arkadaslar Bilgilendirsen Lutfen)

Ama Ne Zaman Gelirse Ve Fiyati Ne Kadar Olursa Olsun .. Kesinlikle Bu Telefonu Alacagimm ..

Simdi Sizlere Sorularim Sunlar .. ; Lumia 920 Tabiki Alinabilecek Bir Cihaz .. Ama Nokia Kac Zaman Sonra Bundan Iyisini Cikarir .?

Yada Cikarir Mi .?

Ben Bu Telefonu Alsam .. 650€ Yukari Para Versem Deger Mi .?

Telefonu Aldim Diyelimm .. Kac Zaman Kullanabilirim .?

Telefonun Sesi Hakkinda Pek Bilgim Yok .. Sesi Yuksek Mi .? Yoksa Lumia 800 Ve 900'de Oldugu Gibi Az Mi .?

Ses Benim Icin Onemli ..

+ Telefonu Aldigim Zaman Nokia'nin Asagidaki Resimdeki Gibi Kulaklik Ve Aksesuarlari Cihaz Ile Birlikte Mi Yoksa Ayri Mi Satiliyor .?

Ayri Satilyiorsa Almaya Deger Mi .? :)

Bunlarda Yardimci Olursaniz Cok Makbule Gecer .. :)

Cunku Forumda Telefonu Ilk Alacak Kisilerden Biri Ben Olacagimm .. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bizden daha iyi sen bilirsin,biraz farklı da olsa lumia 900 gibi bir cihaz deneyimin var,benim şahsi fikrim ise imkanım olsa hiçkimseye danışmam(n8 de yaptığım gibi)hemen gider alırım.

15097

15097

Üye
Kullanmadan bir şey söylemek zor :utan

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bizden daha iyi sen bilirsin,biraz farklı da olsa lumia 900 gibi bir cihaz deneyimin var,benim şahsi fikrim ise imkanım olsa hiçkimseye danışmam(n8 de yaptığım gibi)hemen gider alırım.

Tesekkurler Kardesim .. Estagfurullah .. Bilgi Paylasinca Guzeldir ..

Bende Oyle Dusunuyorumm .. Lumia 900'Den Cok Memnunum .. Ama 920 Beni Benden Aldi .. :)

Merak Ettigim En Onemli Soru Ise .. Sesi Ne Kadar Cikiyor .. :S

- - - Eklendi - - -

Kullanmadan bir şey söylemek zor :utan

Orasida Oyle .. :S

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Lumia 900 ün sesine az demişsin ama bence gayet iyi 900ün sesi :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
lgkg300

lgkg300

Üye
şimdi telefonlarda söyle birşey var enazından şimdiye dek çıkan bütün telefonlarda durum böyle idi. şöyle ki bir telefon hiç bir zaman dört dörtlük çıkmaz muhakkak bir eksik yani bırakırlar. ya ses kalitesini düşük yaparlar, ya kamerasını ya da işlemci gücünü veya 3g görüntülü görüşme özelliği koymazlar ki yeni çıkaracakları telefonları satabilsinler. yani firmalar yaşamak için bunu zannediyorum bilerek yapıyorlar.

kim bilir belki dediğiniz o telefonda bile birtakım eksiklikler vardır.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Mazlum Somer
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yeni telefon konusunda ben ve bir çok kişi 2013 ocak ya da şubattaki kongrelerde 4 çekirdekli bir tepe cihazı bekliyor.HTC Zenith'e rakip olabilmesi için çıkmalı ki çıkacakta zaten.Tabi bu cihaz gelse bile güncelleme desteği en az 18 ay sürecek.Yani neredeyse 2 yıl daha güncellemen var.Tabi en elit cihaz olarak kalmayacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2013 şubatına kadar bekleyebilirsen (ki ben bekleyemem :)) 4 çekirdekli cihazlar tanıtılacak.
Muhtemelen onların satışa sunulması da Mart - Nisan dönemini bulacaktır.
Lumia 920 en az 1 sene piyasada kendini korur diye düşünüyorum.
Ses konusunda iyileştirme yaptığını açıklamıştı Nokia.
Muhtemelen 920'nin ses yüksekliği, 900'den daha iyi olacak.
Ama yine de mutlaka telefonu bir bayiide deneyip beğendikten sonra al.
Özellikleri çok güzel ama merak ettiğin özelliklerini (kamera, ekran, hız, ses v.b) deneyip beğendikten sonra almak en güzeli olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ses chipi iphone5 ile ayni

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Avrupaya kasimin ikinci haftasinda gelmis Olur buyuk ihtimalle.

TheCower

TheCower

Üye
Nokia dual core işlemci koymuş bence şu anki android akımına pek yeterli olmayabilir. 4 çekirdekli işlemcili telefonlar çıkana kadar sabret derim. Samsung ya da sony de bu işe girecek. Samsung donanım koyar sony multimedya koyar nokia da ortaya karışık birşeyler çıkarır. Hem bu süre zarfında wp8 sistemi biraz gelişir ve ilerdeki durumunun parlak olup olmayacağını anlarsın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
4 çekirdekli işlemcili telefonlar çıkana kadar sabret derim. Samsung ya da sony de bu işe girecek. Samsung donanım koyar sony multimedya koyar nokia da ortaya karışık birşeyler çıkarır.

Sony kesin olarak açıkladı: "Windows Phone sistemli telefon çıkarmayacağız. Şu an için planlarımızda yok."

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Anladimm .. Niye O Kadar Gec Geliyor Ya .. :/

Bekleyeyim Diyorsunuz Yane .?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anladimm .. Niye O Kadar Gec Geliyor Ya .. :/

Bekleyeyim Diyorsunuz Yane .?

Lumia920 600€ civarinda bir fiyatla gelicek avrupa. Dort cekirdekli lumia tabi ki daha ustun ozelliklere sahip olucaktir ama lumia920 ile aralarinda da en az 100-150€ fiyat farki olucaktir. Fiyat farki senin icin problem olmazsa bekle yoksa vakit kaybetme:D

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Lumia920 600€ civarinda bir fiyatla gelicek avrupa. Dort cekirdekli lumia tabi ki daha ustun ozelliklere sahip olucaktir ama lumia920 ile aralarinda da en az 100-150€ fiyat farki olucaktir. Fiyat farki senin icin problem olmazsa bekle yoksa vakit kaybetme:D

Aslinda Mantiklii .. Ama Nokia Ne Zaman Yeni Bir Cihaz Cikartir Orasi Bilinmez .. Hadi Cikardi Diyelimm ..

O Dort Cekirdekli Olur Mu .. Cunku Ben Saùsung Yada Baska Bir Firmanin WP8 Cihazlarini Almam .. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Aslinda Mantiklii .. Ama Nokia Ne Zaman Yeni Bir Cihaz Cikartir Orasi Bilinmez .. Hadi Cikardi Diyelimm ..

O Dort Cekirdekli Olur Mu .. Cunku Ben Saùsung Yada Baska Bir Firmanin WP8 Cihazlarini Almam .. :)

nokia da 4cekirdekli bir lumia cikaricak ama tanitimi ve piyasaya surulmesi surecini hesaplarsak mevcut lumia920 ile aralarinda en azindan 3-4 ay olucaktir.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

nokia da 4cekirdekli bir lumia cikaricak ama tanitimi ve piyasaya surulmesi surecini hesaplarsak mevcut lumia920 ile aralarinda en azindan 3-4 ay olucaktir.

Piyasaya Surulmesi Ile Yaklasik 5 Ayi Bulacak O Zamann .. :)

En Iyisi 920'yi Almakk .. Zaten Bu Yaza Kadar Motor Almam Lazim Kendime ..

NUD

NUD

Üye
Kesinlikle 920 derim o zaman Windows açıklama yaptı wp8 için dört çekirdekli işlemci çok fazla ve gereksiz olur diye Nokia da bu yüzden çift çekirdekli cihaz olarak girdi Wp8 piyasasına en basitinden Wp7.5 e de çift çekirdekli fazlaydı kendi Lumia 900 undan örnek al zaten Türkiyeye gelmesini bekliyorum ve sabırsızlanıyorum. Bu arada Google da açıklama yapmıştı Android e dört çekirdek çok fazla diye:)

m542tf

m542tf

Üye
ben nokia'dan quad core en az bir tane telefon bekliyorum; çıkarmayabilirde o zaman htc devreye girer wmc 2013'de tanıtılırsa haziran yada temmuz gibi piyasaya sürerler ki lumia 920 satışlarına engel olmasın buda 920 nin satış grafiği çok önemli lumia 920 de beklenen ilgi olmazsa quad core daha erkende çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...