Mazlum Somer
Üye
Kesin Karar Verdim .. Birde Siz Fikirlerinizi Soylerseniz .?
Arkadaslar Sanirim Hayatim Boyunca Hicbir Zaman Bir Telefonu Bu Kadar Begenmemistimm .. ( Lumia 920 )
Bende Lumia 900 Var .. Bunu Ya Birine Hediye Edecegim .. Yada Satip Ustune Para Ekleyip Oyle Alacagim ..
Simdi Lumia 920 Belcika'ya Ne Zaman Gelir Ve Fiyati Ne Olur Tam Olarak Bilmiyorum .. (Bilen Arkadaslar Bilgilendirsen Lutfen)
Ama Ne Zaman Gelirse Ve Fiyati Ne Kadar Olursa Olsun .. Kesinlikle Bu Telefonu Alacagimm ..
Simdi Sizlere Sorularim Sunlar .. ; Lumia 920 Tabiki Alinabilecek Bir Cihaz .. Ama Nokia Kac Zaman Sonra Bundan Iyisini Cikarir .?
Yada Cikarir Mi .?
Ben Bu Telefonu Alsam .. 650€ Yukari Para Versem Deger Mi .?
Telefonu Aldim Diyelimm .. Kac Zaman Kullanabilirim .?
Telefonun Sesi Hakkinda Pek Bilgim Yok .. Sesi Yuksek Mi .? Yoksa Lumia 800 Ve 900'de Oldugu Gibi Az Mi .?
Ses Benim Icin Onemli ..
+ Telefonu Aldigim Zaman Nokia'nin Asagidaki Resimdeki Gibi Kulaklik Ve Aksesuarlari Cihaz Ile Birlikte Mi Yoksa Ayri Mi Satiliyor .?
Ayri Satilyiorsa Almaya Deger Mi .?
Bunlarda Yardimci Olursaniz Cok Makbule Gecer ..
Cunku Forumda Telefonu Ilk Alacak Kisilerden Biri Ben Olacagimm ..
Bende Lumia 900 Var .. Bunu Ya Birine Hediye Edecegim .. Yada Satip Ustune Para Ekleyip Oyle Alacagim ..
Simdi Lumia 920 Belcika'ya Ne Zaman Gelir Ve Fiyati Ne Olur Tam Olarak Bilmiyorum .. (Bilen Arkadaslar Bilgilendirsen Lutfen)
Ama Ne Zaman Gelirse Ve Fiyati Ne Kadar Olursa Olsun .. Kesinlikle Bu Telefonu Alacagimm ..
Simdi Sizlere Sorularim Sunlar .. ; Lumia 920 Tabiki Alinabilecek Bir Cihaz .. Ama Nokia Kac Zaman Sonra Bundan Iyisini Cikarir .?
Yada Cikarir Mi .?
Ben Bu Telefonu Alsam .. 650€ Yukari Para Versem Deger Mi .?
Telefonu Aldim Diyelimm .. Kac Zaman Kullanabilirim .?
Telefonun Sesi Hakkinda Pek Bilgim Yok .. Sesi Yuksek Mi .? Yoksa Lumia 800 Ve 900'de Oldugu Gibi Az Mi .?
Ses Benim Icin Onemli ..
+ Telefonu Aldigim Zaman Nokia'nin Asagidaki Resimdeki Gibi Kulaklik Ve Aksesuarlari Cihaz Ile Birlikte Mi Yoksa Ayri Mi Satiliyor .?
Ayri Satilyiorsa Almaya Deger Mi .?

Bunlarda Yardimci Olursaniz Cok Makbule Gecer ..

Cunku Forumda Telefonu Ilk Alacak Kisilerden Biri Ben Olacagimm ..

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız