Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana söylediysen ben yeni değilim sen beni tanımıyorsan o zaman bana söylediğin senin içinde geçerli sen de yenisin neyse boşu boşuna burayı meşgul etmenin anlamı yok
Bana söylediysen ben yeni değilim sen beni tanımıyorsan o zaman bana söylediğin senin içinde geçerli sen de yenisin neyse boşu boşuna burayı meşgul etmenin anlamı yok
Kardeş lumia alacaksan
Harita,Sürüş,Kamera,İE hızı,Hızlı geçişli arayüz,En gelişmiş oyunlar,En gerekli uygulamalar(virüs söz konusu değil androidde değiliz en guçlu şirketlerin geliştirdiği telefonlar düşünsene 1-2 aya mükemmel seviyeye gelecek.
Arkadaslar en sevdiginiz ozellikleri biraz daha sayarmisiniz ? Birde bana windows marketten boyle dead trigler gibi bi oyun onerirmisiniz ? Birde ben simdi lumia 1020 alsam telden omegleye filan girebilirmiyim sonucta on kamerasi var ?
Esendağlı
Üye
ben l920 kullanıyorum ve de çok memnunum.etrafımda bu cihaza hayran ol,ayan kalmadı diyebilirim.
expiremeTR
Üye
Konu Sahibi
Pekı bu lumıanın su ozellıgı benı benden aldı dıyebılecegınız ozellıklerı varmı ?