telefon alacagim yardim

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Mobil light sürümden girdiğim için göremedim :D o zaman sorun yok :D:D
yok zaten normale arkadaşın nerden olduğu yazmıyor ama başka konulardan tanıdığım bir lumiadaşımız :D

ÖEY

ÖEY

Üye
evet dogru yazdim eminim eger istersen sana satayim bi tane 925 :) ama pasaport felan derken astari kiligini geciyor

Az yukarı yazdığım üzere mobil light sürümden girdiğim için üye profil bilgileri direkt görünmüyor yani senin yurt dışında yaşadığını bilmiyordum ;)

zorbaa

Üye
Sen buralarda yenisin anlasildi :) az cok lumiacilar birbirini taniyor bu frumda :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
ÖEY

ÖEY

Üye
Sen buralarda yenisin anlasildi :) az cok lumiacilar birbirini taniyor bu frumda :)

Bana söylediysen ben yeni değilim sen beni tanımıyorsan o zaman bana söylediğin senin içinde geçerli sen de yenisin ;) :D neyse boşu boşuna burayı meşgul etmenin anlamı yok :D

n000k

n000k

Üye
Bana söylediysen ben yeni değilim sen beni tanımıyorsan o zaman bana söylediğin senin içinde geçerli sen de yenisin ;) :D neyse boşu boşuna burayı meşgul etmenin anlamı yok :D
o daha eski dostum :) o lumia 900 ile buralardaydı Ali Kemal abi ile birlikte ;) benim gibi fazla göz önünde değil oda :D

furkan_111

Üye
Telefon Alcaksan En İyisi Sony Xperia Z

1- Su Geçirmez
2- Android 4.2.2
3- 13 Mp Kamera
4- Sony Kasko

:ehe:ehe:ehe:ehe Almanı Tavsiye Ederim :ehe:ehe:ehe:ehe

zorbaa

Üye
bende eskiyim bende :)

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bana windows phoneda sevdiginiz en guzel ozellikleri soylermisiniz ? Herkez bi ozellik yazarsa guzel olur mesela navigasyon filan nasil ? :)

zorbaa

Üye
navigasyon = beles ozelliklede farkli ulkelerde seyehat ediyorsan baska tlf alinmamali

marazruno123

Üye
Kardeş lumia alacaksan
Harita,Sürüş,Kamera,İE hızı,Hızlı geçişli arayüz,En gelişmiş oyunlar,En gerekli uygulamalar(virüs söz konusu değil androidde değiliz en guçlu şirketlerin geliştirdiği telefonlar düşünsene 1-2 aya mükemmel seviyeye gelecek.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar en sevdiginiz ozellikleri biraz daha sayarmisiniz ? Birde bana windows marketten boyle dead trigler gibi bi oyun onerirmisiniz ? Birde ben simdi lumia 1020 alsam telden omegleye filan girebilirmiyim sonucta on kamerasi var ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben l920 kullanıyorum ve de çok memnunum.etrafımda bu cihaza hayran ol,ayan kalmadı diyebilirim.

expiremeTR

Üye
    Konu Sahibi
Pekı bu lumıanın su ozellıgı benı benden aldı dıyebılecegınız ozellıklerı varmı ?