mkryvz
Üye
merhaba arkadaşlar ben jaf programını kurdum ama pkey emulgatoru açıp GO ya basarken şöyle bir hata veriyor:
Cannot create file C:\Program files\ODEON\JAF\winscard.dll.
ne yaptıysam çözemedim yardımlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar.
Arkadaslar sonuc olarak bilginin paylasarak cogaldıgı cagdayız.Burda kimsenin emegine hevesine ve heyecanına engel olmak ıcın yazmadım ama uzun zamandır bakıyorum nası mod yapılabilecegine ne site bulabildim ne de anlatan bi arkadas.sadece belirli takımlar var onlar da kendı aralarında ıs bolumu yapmıslar ve kendı yeteneklerıne gore proje gelıstırıyorlar.Nitekim Nokia Symbian sistemi açık kod haline getirdi yani kodlar acık isteyen gelistirebilsin diye :!
Her yerde ingilizce ve diğer dillerde sıkı paylasımlar var.Ama maalesef biz TUrkler'de baska CFW'yi turkcelestirip ben yaptım deme alıskanlıgı.Nys o da bir emek.Ama kisisel takıntılarımızı tatmın edecegımıze bilgi paylassak en fazla bi kac kisinin 5800 ı bozulur.o da kucuk bi maliyet olsa gerek bu işe gercekten gonul vermıs olanlar için.Paylasımlarımızın artması dileğiyle.
şimdilik telefonun versiyonuna kendi adımı yazdım, telefonun fontunu değiştirdim, açılış animasyonu ve sesini değiştirebildim yavaş yavaş kapacaz biz bu işi ancak nasıl porgram gömeriz araştırdım ama bulamadım,
Diyelim ki biz de bir gurup kuralım,sitemizi açalım.Sürekli iletişim içinde olalım.Yardım kabul edelim.Bizi kaç kişi destekler acaba ?
Tamam, güzel etmişsin elindekileri paylaşmışsın ama sadece paylaşmak için paylaşmışsın. Bunun yapılmaması gerekir. Bakın, adamlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSBP Mobile Shell programı için 220 sayfalık mod başlığı oluşturmuşlar ve o sayfadan bilgi akıyor. Herkes paylaşıyor, herkes fikir yürütüyor, dizayn geliştiriyorlar. Biz ise, sadece sağdan soldan toplayıp, paylaşım olsun diye paylaşım yapıyoruz.
Keşke, amaçları gerçekten bir şeyler yapabilme niteliğinde olan insanlar burada bir araya gelebilse ve çok iyi işler çıkabilse. Bizler halen daha, yabancı insanların yaptıkları FW'lerle idare etmek durumunda kalıyor, resmen onların ellerine bakıyoruz.
program eklemek zor değildir aksine kolaydır yanlız sorun şurda her eklenen program çalışırmı orası şüpheli mesela ben yaptıklarımı anlatayım kırmızı 5800 kullanıyorum nokia editor ile rofs2.v02 (sanırım 31 mb sınırı var) veya rofs3.fpsx (bunun da 13 mb) dosyalarını açtıktan sonra system private ... klasörler göreceksiniz aynı şekilde siscontents ile de sis dosyalarını açıp extract files a tıklayınca yine aynı şekilde bu klasörleri görürsünüz yapacağınız şey burdaki dosyaları klasör yapısı aynı kalmak şartıyla rofs2 nin içinden çıkan klasörlerin içine atmak ve rofs 2 yi tekrar oluşturmak(tabi nokia editor vasıtasıyla) yanlız bazı programlar düzgün çalışırken bazıları çalışmıyor bazıları da ayar tutmuyor bunun sebebini de şöyle tahmin ediyorum bazı dosyaların illa c ye kurulması lazım yani düzenlenebilir olması lazım z sürücüsünde kalınca z salt okunur olduğundan program buraya dosya oluşturamıyor
bir 'güzel etmişsin' bir de 'Bunun yapılmaması gerekir' gerekir demişssin kararsız olmuş. Yani eleştirmek normal birşey ama gereksiz olmuş, sende sadece eleştirmek için eleştirmişssin. Neden verdiğin 222 sayfalık bilgi akışı olan adrestekiler gibi konuya bilgi eklemedin? Ben hiç olmassa daha önce yapılmamış bir konuyu açtım, sende en azından o sayfada öğrendiklerini türkçeye çevirerek ekleseydin.
Güzel kardeşim, keşke bu kadar uzun bir mesajı zahmet edip yazacağına, İngilizce biliyor musun diye bir sorsaydın.
Bu arada "güzel etmişsin"den kastım, bu şekilde paylaştığın için değil, elindekileri iyi niyetle paylaştığın için dedim. "Bunun yapılmaması gerekir." cümlemle de, şunu anlatmak istedim: Konuyu açtığın başlığın adı "Kendi İşletim Sistemini Kendin Yap" ama ben nedense senin yazdıklarını okurken ayaklarım kasıldı, bitse de kurtulsam diye cebelleştim ve okuduklarımın sonunda, işletim sistemi modlama konusunda en ufak bir bilginin dahi paylaşılmadığını gördüm. Eğer tüm bunlara rağmen, bu eleştirmek için eleştirmekse, evet eleştirmek için eleştirdim.
Ayrıca bugün, yakın bir arkadaşımdan 5800 v50 modlarının paylaşıldığı bir sayfayı Türkçeye çevirmesini rica ettim ve bugün de siteye onu ekledim. Elbet o 222 sayfalık konuyu da elimden gelirse burada bilgi akışı olsun diye eklemeye çalışırım, ama sizin yaptığınız gibi sağdan soldan kırparak, açtığınız başlığın hakkını vermeden bir şey yapmamaya özen gösteririm. Ayrıca, eleştiriye de bu kadar kötü gözle bakmayın. Sizi eleştiriyorum diye, sizi düşman belledim anlamına gelmez bu. Neyse çok da uzatmaya gerek yok. Kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?