İşte GT-S5233W Yeni Tema(lar) (1Firmware+1Patch=6Tema)

Sponsorlu Bağlantılar

slayer1313

Üye
Kardeşim sağolda birşey merak ediyorum şimdi ben kurudm tekrar orjjinale dönücem o firmware de wi-fi varmı ? şuanki sürümü S5233WJVKE1 eğer sendeki dosyada wifi yoksa bana şuanki sürümümü bulabilirmisin yada benim yedekleme yapmam mümkünmü ?

lycoss

Üye
MultiLoader_V5.56 yüklerim ama downland diyince tlf görmüyor ve dosyaların uzantılarını neyle açabilirim ?

boxer260

boxer260

Üye
kardeş downloader telefonu görmüyor bi yardım ya..!

nvztkrc

Üye
orjinal firmware üzerine bu patchler olmaz mı ?

HiTpLAyer

HiTpLAyer

Üye
videodakini yapıyorum ama download yazısı çıkmıyor sadece ses kısma çıkıyor o kadar .s bir çok kez denedim aynı .s yardım edebilecek yokmu ?

merenkisa

Üye
arkadaşlar önceki mesajları okuyamadım belki yazılmış olabilir yazıldıysa kusura bakmayında bi sorum olucak. daha önce hiç tema firmware filan yüklemedim, bu temalardan birini yüklersem dil konusunda sorun yaşarmıyım. mesajlaşma konusunda olsun telefonun diğer bölümlerinde olsun. birde bi sorum daha olucak, temayı beğenmezsek telefonun temasını orjinal haline getirebilirmiyiz?

ok321

Üye
arkadaşlar bende patc yaptıktan sonra otamtikmen telefon açılmadı yawww.
öylece kaldı geri orjinele döndüm.
sorum olcak : path yaptıktan sonra mı res klasörünü atcaz ve nasıol atcaz.telefona atmak gerekmi.
patck yaptıktan sonra otamitekmen açılmıyo.
aynı programları indirdim aynı firmware yide aynı pack ve aynı res klasörünü indirdim ama olmuyooooooooooooooooooooooooo...................................

----------Eklendi @ 17:18:47 ---------- Yazıldı @ 17:17:34 ----------

arkadaşım hiçbişe olmaz eğer türkçe varsa yaparsın dil sorunu yaşıyosan bende türkçe firmware var.

edge456

Üye
sessiz cocuk linkleri yeniler misin telekominikasyon engel koymuş patch linklerine

lord67

lord67

Üye
Öncelikle linkler çalışıyor, sadece firmware linki çalışmıyor ama onunda alterntifi olan link çalışıyor.Firmware ve patchı uygulamak gayet basit arkadaş detayıyla anlatmış zaten, yapamayanlar tekrar inceleyip denesinler.Ben kurdum hoş temalar var ama hata dolu temalarda var, eksikler çok, eminim daha iyileride yapılacaktır.Sessiz_cocuk nickli arkadaşa teşekkür ediyorum emekleri için.Bu arada unutmadan alarm çalışmıyor, sabah çalmadı işe geç kalıyodum nerdeyse :)

crazysevo

crazysevo

Üye
Arkadaşlar istiyosanız bana yazın nerde sorun yaşadıysanız yardımcı olıyım ben yaptım kullanıyorum.İlk önce beyaz ekran geliyor diyenler res klasörünü hafıza kartına atsın usb kablosuna yığın bellekle bağlanın dosyaları görüntüleyin resi içine attın ölece hallolur o sorun türkçe dil desteği yok ğ.i.ş.ç.ö felan gibi yazılar okunmuyor ben star heroyu yaptım.

demirtere46

demirtere46

Üye
Hafıza kartı + telefonda olduğu halde beyaz ekran var arkadaşlar beyaz ekran sorunu çözüm<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

demirtere46

demirtere46

Üye
lütfenarkadaşlar

demirtere46

demirtere46

Üye
yardımmmm

demirtere46

demirtere46

Üye
acillll

demirtere46

demirtere46

Üye
bulan var mı çözümmm

kara yılan 12

Üye
peki bunları istediğimiz zaman kaldırabilirmiyiz
bide samsung star 2 nin varsa onada yardımcı olurmusunuz.

tuncay1668

Üye
Başlangıç ekranında android simgesi çıkıyo ve kalıyor öyle:(
usb kablosunu takıyorum pc görmüyor, beyaz bi kutu çıkıyor telefonda.
anlayamadım yardım edin ya :(

sergenaycil

Üye
arkadaşım güvenerek senin dediğinin aynısı yaptım tuncay1668 de oldugu gibi bendede telefonun açma tuşuna basiyorum android simgesi ve yazısı gelior orda donuyor ne yapmam lazım kardeşim hemen bi yöntem bul telefon açilmior :S:S :((

sergenaycil

Üye
kardeş hemen cevap yaz şimdi benm telefon samsung star wifi s5233w du bunu denedim s5230 amı ne dönüştü bunu nasıl eski sistem s5233w yapacam yani nasıl bu uygulamayı telefondan kaldıracam ?? acil cevabın lazım veya bilen bi arkadaş lütfen yazsın :S:S

Üst Alt