Özüt kardeş çok güzel bir navigasyon programı elinize sağlık. Bunun klavyesini igo primo 2.4'ün klavyesi gibi ve igo pal deki gibi ses komutu eklenebilir mi?
Hocam basar olmayacak Gift olacak. Yani şu şekil deglobal hatasını bende alıyorum, system dosyasını basar diye düzelltim yine aynı, arimi skinli olanı yükledim nda sorun yok, nasıl yapacağım birisi yardımcı olabilir m? sorun nerde, telefon hafızasına yüklüyorum,
Hocam basar olmayacak Gift olacak. Yani şu şekil de
data="/storage/emulated/0/iGO_Gift/content
Diğer bir ipucu dahili hafızaya atacağınız dosyanın ismi neyse sys de o şekil de olacak.
Aşağıdaki uygulamaya geçiş yapılması arkadaşlara tavsiyemdir.
Bende direk hata vermeden İgo Pal olarak kuruluyor.Diğer igo sürümleride bende kurulu olduğu için sanırım bu dosyalardan destek alıyor.
Pongo skin ,İgo_Israel sürümündede çok iyi çalışıyor.Bu nedenle skin sahibi özellikle sys dosyasına igo Israel yazmış.
---------
sys dosyasını dediğiniz şekilde değiştirerek, igo Pal klasörünü tekrar yükledim.
Kayıtlı verilerinizi Primo'dan NextGen'e aktarmak istiyorsanız;
Bu dosyaları iGO PRIMO 2.4 ---> 'den NextGen'e kopyalayın:
İgo primo dosyaları - igo nextgen dosyaları
save / profiles / 01 / user lists / user_position_list.txt ---> save / profiles / 01 / userlists / user_position_list.txt
save / profiles / 01 / userlists / user_poi_search_params.txt ---> save / profiles / 01 / userlists / user_poi_search_params.txt
save / profiles / 01 / user.upoi ---> save / profiles / 01 / users / 00 / user.upoi
save / profiles / 01 / cityhistory_v4.sav ---> save / profiles / 01 / users / 00 / cityhistory_v4.sav
save / profiles / 01 / street_history.sav ---> save / profiles / 01 / users / 00 / street_history.sav
save / profiles / 01 / history.sav ---> save / profiles / 01 / users / 00 / history.sav.sav (NexGen dosyasında - history.sav.sav...bu bir hata değildir)