Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte GT-S5233W Yeni Tema(lar) (1Firmware+1Patch=6Tema)
Sponsorlu Bağlantılar
muhammedacar
Üye
bunu yaptığımız zaman telefon garantiden çıkıyor mu acaba onu merak ediyorum ?
shirinshey1
Üye
ay bulamıoooooom. bi hello kitty li tema yapamadım. yardımcı olurmusun:=)
zaza1331
Üye
ben degıın gıbı sım kartını hafıza kartını cıkardım we download yazısını gordum ws. ws. telefonu baglıoyurm gormuo port search dıorum hıc bıse bulmuo neden ??????????????????????
zaza1331
Üye
Kardeşm beyaz ekran :S patchı attım sectım fontla 16. yı kaldırdım tel acılıo yukarda saat sarj durumu vb. gorunuo gerı kalan heryer bembeyaz acill yardım :S
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı olcakmsn ??
Lütfen bi yardımcı ol ya allah aşkına
Beyaz Ekrana bi çözüm bul 10 kere yaptım videoyu izliyerek tıpatıp aynısını gene beyaz ekran çıkıyor :S bi yardım et be kardeş
rytx
Üye
Res klasörü linki ölmüş durumda. Tam ortasında kaldım işlemin. Bir ihtimal güncelleyebilirseniz çok sevinirim.
Pardon, silinmemiş. Şu sondaki .html bozuyormuş linkimi. Düzelttim. Sağolun.
kolbh
Üye
linkler ölü mahkeöe kararı ile
furkanguner
Üye
kardeş bu dosyaların hepsini indirdikten sonra nereye çıkarıyoruz
memo252
Üye
kardeş likleri yeni hemsi çökmüş acilllll
yesill4
Üye
ölüüü
coldx1
Üye
bende ekran bembeyaz acılıo fakat ekran beyaz pil gözüküo saat gözüküo en üstte dierleri gözüküo ama ekran yok...
crazyparen
Üye
hacı ben yaptım oldu ama bazı kısımlar türkce bazıları ingilizce. mesela telefon ayarlarına giriyorum ingilizce cıkıyor. yok mudur bunun cözümü? turkce yapamazmıyız?
erdemanil06
Üye
normal stara olurmu
shatanst
Üye
ben port a bsıyorum ama cihaz çıkmıyo bi türlü
cemergin
Üye
Herşeyi yaptım telefon acılırken tus kılıdıne basılı tuttum maın menu geldı res klasorunu atmıstım hafıza kartına 1.patch menu ye tıklayınca hicbirsey olmuyor ne yapmam gerek ?
sessiz_cocuk
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar kırık linkler en kısa zamanda yenilemecektir.
ben temaları yapamadım çünkü 4sharedi açtığımda "3.sulhceza mahkemesinin verdiği karar koruma tedbiri kapsamında telekominasyon iletişim başkanlığınca uygulanmaktadır" gbi bir yazı yazıyor
s.s.klc
Üye
linklerin olduğu 4shered sitesi telekomınasyon şirketnce .. yazıyor acılmıyor