İşte GT-S5233W Yeni Tema(lar) (1Firmware+1Patch=6Tema)

Sponsorlu Bağlantılar

bjklimert

Üye
bende boothl diye dosya çıkmıyor

hmz_06

Üye
arkadaşım konuyu palastıgın ıcın cook teşkr ederim yalnıs bu sayfada veerdiğin pack yada firmware benm bi işime yaramadı daha doğrusu tel acılmıyor ve bar dolmuyordu pack yaptıgımda fakat bu linkteki arkadaşımız paylaşmıs pack ve firmware her ne kadar türkçe olmasada cok güsel bi firmware packda yapabildim ve bu res klosorunude senın sayende telefonuma attım suan hero satarmod kullanıyorum cook güsel oldu seninde ellerine sağlık diğer arkadaşmında eğer packda sorunu olanlar bu linke bakabilirisniz

----------Eklendi @ 23:42:52 ---------- Yazıldı @ 23:41:11 ----------

bu arada sölemekten geçmeeyin bilmeyende var tabi bir program var bu program sayesinde rc2 dosyasını telefona dawloand etmeden bu programla telefonun acılıs ekranı ve mavi barın dolduğu yere kendi fotğrof yazı her seyi koyabiliyorsunus merak edenler özel mesaz atabilirler

ertoxin

Üye
En son patch'i yapıp telefonu açıyorum fakat android ablemi çıkınca donup kalıyor telefon açılmıyor.

mibemolmajor

Üye
ellerine sağlık temalar güzel çalışıyor. tam sıkılmaya başlamıştım telefonumdan bu değişiklik iyi geldi:)) ancak bu ekstra oyun el feneri vs gibi uygulamalara girdiğim zaman çıkmayı beceremedim ne yapmalı? kullandığım tema starhero..

aligs1997

aligs1997

Üye
ya arkadaşım linkleri bi güncellesen dosya bulunmadı hatası veriyo

seribjk

Üye
kardeş şu linkleri bi yenileyiversen sana zahmet :good: liütfen aylardır brkliyorum

_-SoNeR-_

Üye
arkadşım ya ben 1.5 gunumu harcadım bu işe ilk basta çok heveslıydım ama artık can sıkıcı bı hal aldı :vur bu fw kaç kere yukledim ama bı turlu patch menuyu acamadım herseyi sırasıyla yaptım acaba res klaörünün özel bir yeri mi var lütfen yardımcı ol ....

----------Eklendi @ 16:53:46 ---------- Yazıldı @ 16:03:32 ----------

arkadşım ya ben 1.5 gunumu harcadım bu işe ilk basta çok heveslıydım ama artık can sıkıcı bı hal aldı :vur bu fw kaç kere yukledim ama bı turlu patch menuyu acamadım herseyi sırasıyla yaptım acaba res klaörünün özel bir yeri mi var lütfen yardımcı ol ....

ben çözdüm bu işi besmele çekince oluyor ama bu seferde menuden ne seccem onu bulamadım:ehe

cano_74

cano_74

Üye
yeni link verirmisin lütfen yapmaya çalışıyorum

nike35

Üye
saolasın sorularım olacak daha sonra

xxcorboxx

Üye
bu telin teması yok

smhstyle

Üye
kardeşim mümkünse s3653 için de bi yardımcı olur musun tema bulmakta sıkıntı yaşıyorum da.

ferat123

Üye
kardeş ellerine sağlık çok başarılı olmuş ama telefonu açtığımda mesaj lar falan hep siyah ekranda yazı falan yazamıyorum font seçeneğinide kaldırdım patchtan ne yapmalıyım ben

sedat2424

Üye
bende de bu modelden var bende düşünüyorum tema değiştirmeyi ama tel garantiden çıkar diye korkuyorum

HiTpLAyer

HiTpLAyer

Üye
res dosyasını attım hafıza kartına mavi barda dolmadan basıyorum ekran açılıyor ama kalıyor orda bişey yapamıyorum sebebi ne acaba?

mustafarap42

Üye
kardeş ellerine sağlık süper oldu ama bir tek eksiği var mesaj falan geldiğinde göstermiyor onuda çözersen güzel olur:good:

tr5858tr1

Üye
linkler e noldu dosya yok diyo dowloada ytklayınca

327

327

Üye
sağol kardeşim

Osman_E

Üye
Hocam eline sağlık çok güzel oldu telefon font klasörüne istediğimiz fontu atarsak o çalışır galiba demi ?
Birde BEYAZ EKRAN konusunda eksik bilgilendirmişsin

Arkadaşlar BEYAZ EKRAN sorununuz olmaması için Firmware'i kurduktan sonra hafiza kartını takın telefonu açın ve usb bağlayarak res klasörünü hafıza kartının içine atın bu işlemden sonra patch atın.

Patch atıldıktan sonra bilmeyenler için söylüyorum Telefon açılırken Mavi bi bar doluyor o dolmadan Tuş Kilidi Tuşuna Basılı tutun

Patch sayfası kontrol tuşları:
Aşağı Yukarı : Ses yükseltme, alçaltma tuşları
Seçme: Kamera Tuşu
Kaydetme: Tuş Kilidi Tuşu
Bi sonraki sayfaya geçme: Geri tuşu
Geri Gelme : YES tuşu

selcuk8989

Üye
Hocam eline sağlık çok güzel oldu telefon font klasörüne istediğimiz fontu atarsak o çalışır galiba demi ?
Birde BEYAZ EKRAN konusunda eksik bilgilendirmişsin

Arkadaşlar BEYAZ EKRAN sorununuz olmaması için Firmware'i kurduktan sonra hafiza kartını takın telefonu açın ve usb bağlayarak res klasörünü hafıza kartının içine atın bu işlemden sonra patch atın.

Patch atıldıktan sonra bilmeyenler için söylüyorum Telefon açılırken Mavi bi bar doluyor o dolmadan Tuş Kilidi Tuşuna Basılı tutun

Patch sayfası kontrol tuşları:
Aşağı Yukarı : Ses yükseltme, alçaltma tuşları
Seçme: Kamera Tuşu
Kaydetme: Tuş Kilidi Tuşu
Bi sonraki sayfaya geçme: Geri tuşu
Geri Gelme : YES tuşu[/QUOTE

dediginizi harfi harfine yaptım hepsi sorunsuz bir sekilde videoları defalarca izledim dosyaları on kez kontrol ettım ama bende bir sorun cıktı telefon acılıyor sadece buyuk harflerle adroıd yazısı ve sembolu cıkıyor acaba yanlış mı yaptım dıye dıger telefonumuda yaptım ıkısıde aynı oldu ve hıc bır sey yapamıyorum acıp kapama dısında hıc bırseye tepkı vermıyor telefon ne yapmalıyım lutfen yardımcı olurmusunuz :(

Osman_E

Üye
selcuk8989

Hocam biyerde yanlışlık yapmışsındır.
Uğraşmam diyorsan birinci sayfada orginal firmware var indir kur telefon düzelsin

Üst Alt