Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Z3 kullanıcılar külübüne davetlsiniz https://www.maxicep.com/forum/konu/...ri-kulubu-ana-konu-z3-hakkinda-hersey.933980/Merhaba Arkadaşlar,
15 Aralık 2014 tarihinden beri Sony Xperia z3 kullanıcısıyım yaptığım bazı testleri aşağıda size anlatmaya çalışacağım.
-Benim için şarj süresi önemli olduğu için telefonu fu ll şarj ettikten sonra normal telefon modunda (internet ve veri tansferi yapmadan) 7 gün boyunca şarj etmeden dayandı,yine aynı şekilde şarjı fu ll yaparak günde yaklaşık 4-5 saat olmak üzere internet veri transferi yaparak 2 gün kullanılabiliyor.
-Kamera bence mükemmel. Yanlız 4k çekim yaparsanız belli bir süre sonra ısınma yapıyor ve kendini koruma moduna geçiyor.
-Benin diğer telefon uygulamalarında görmediğim, Z3 gördüğüm çalınma veya kaybolmalara karşı telefon yerinin tespit edilmesi.
-Xperia Lounge uygulaması ile çeşitli aktivitelere katılarak (sacede sony xperia kullanıcılarına özel) yurtdışı tatilleri ve sony telefonlarına özel uygulamaları indirme şansına sahip olursunuz.
BENDE KARARSIZIM HANGİSİNİ ALDIN MERAK İÇİNDEYİM
Kesinlikle ama kesinlikle note 4. Bende z3 ile note 4 arasında kaldım note 4 aldım. Daha sonra z3 kullanma fırsatì buldum. Note 4 tek kelime ile ezici üstün. Hele o qhd ekrana alıştınmı. Diğer ekranlar berbat görüyor artk. S pen başlı başına alma sebebi. Gta s.a fu ll grafik gram kasmıyor ve piyasanın en sorunsuz lolipop güncellemesini aldı. Bataryası fu ll kullanımda sabah 10 da şarjdan çıkarıyorum gece 12de %30 hala. Kamerası bence note 4 z3den daha iyi telefon bence şuan android dünyasında en iyilerden. Note almassanda iphone 6p al
Haa aldn mı. Hayırlì olsun m8 de gayet iyi. Tasarım olarak en yakışıklı telNote serisini kullandim 3 e kadar. İyi bilirim o telefonları dediğin gibi ekran ollsun S pen olsun başlı başına ayrıcalık ama farklılık yapmak istedim HTC ONE M8 aldım bi sefer
Haa aldn mı. Hayırlì olsun m8 de gayet iyi. Tasarım olarak en yakışıklı tel
Karşılaştırma - Sony Xperia Z3 Vs Samsung Galaxy Note 4 Camera Test - MaxiCepKesinlikle ama kesinlikle note 4. Bende z3 ile note 4 arasında kaldım note 4 aldım. Daha sonra z3 kullanma fırsatì buldum. Note 4 tek kelime ile ezici üstün. Hele o qhd ekrana alıştınmı. Diğer ekranlar berbat görüyor artk. S pen başlı başına alma sebebi. Gta s.a fu ll grafik gram kasmıyor ve piyasanın en sorunsuz lolipop güncellemesini aldı. Bataryası fu ll kullanımda sabah 10 da şarjdan çıkarıyorum gece 12de %30 hala. Kamerası bence note 4 z3den daha iyi telefon bence şuan android dünyasında en iyilerden. Note almassanda iphone 6p al
Ben direkt elime alıp inceledim. Benim kanaatimce note 4 daha önde.
usta bütün olayı özetlediNote 4 aldım geçenlerde her şeyiyle harika. Anlatmaya gerek yok zaten. Tavsiye ederim. Ayrıca kamerası da çok iyi. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?