Galaxy W Avrupa Romu 2.3.6 (Düzenlenmiş)

Sponsorlu Bağlantılar

knight97

knight97

Üye
arkadaşlar yükledim backupu sonra fabrika ayarlarına döndüm hiçbir sorun yok güvenle kurabilirsiniz remICS cm 10 cm9 hepsini denedim ne varsa stock romda var illa herşeyin orjinali güzel arkadaş

Kardes bende 2 haftadir bu romu kullaniyorum ama bu da sorun cikarmaya basladi. dahili hafizayi gormuyor telefon dondumu kendine zor geliyor ve bir kac hata daha var. Cm9 Stabil surume gecsin Cm9 atcam telefona.

Görkem Köseoğlu

Üye
bende hiçbi sorun vermedi valla şuanlık memnunum ram kullanımı az şarjda iyi gidiyor

erdaluzun

Üye
Custom romlardan pek memnun kaldığım söylenemez, orjinal tadı vermiyo hiçbiri, indirdim kurdum, kurulumda hiçbir sıkıntı yaşamadım, backup olarak geri yükledim açıldı cihaz, şu an gayet hızlı, ram bellek başarılı, gereksiz uygulamalar kaldırılmış ve extra güzel uygulama yüklenmiş, ilk izlenimim gayet güzel, bir problem görürsem buradan paylaşırım. Yapımcı arkadaşın emeğine sağlık, teşekkürler...

h_aytekin

Üye
dostum ben yeniyim nasıl yükleyeceğimi tek tek anlatırsan çok seivnirim

axelf

axelf

Üye
herşeye rağmen emeğine güvenip yeniden indirip, yeniden deniyecem inşallah ayıkmışsındır olayı artık :)

Kerim.

Kerim.

Üye
sdswap olmasini istemiyorum.yani dahili hafiza normalde oldugu gibi 1.70gb olsun.nasil yapicaz bunu bu romda?

erdi_s

erdi_s

Üye
kardeş mesaj yazarken 3 metinlik mesajdan sonra mmse dönme söz konusu mu? ona göre yuklicem de

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu orjinal rom la aynı ben daha şimdiye kadar mesaj yazmadım.

- - - Eklendi - - -

sdswap olmasini istemiyorum.yani dahili hafiza normalde oldugu gibi 1.70gb olsun.nasil yapicaz bunu bu romda?

ekteki rar dosyasının içinde vold.fstab dosyası var
ek :
onu system / etc klasörünün içine at telefonu yeniden başlat.
Nasıl atacağını bilmiyorsan Es file explorer ile seçenekler en altta root ayarlarından tikleri işaretleyip yetki verirsen atabilirsin.

hakan572123

Üye
ben hic begenmedim kasma donma yapiyo normal orjinal romda 0 kasma var sadece bu yedekte kasma donma yapiyo

Kerim.

Kerim.

Üye
kardeş bu orjinal rom la aynı ben daha şimdiye kadar mesaj yazmadım.

- - - Eklendi - - -

ekteki rar dosyasının içinde vold.fstab dosyası var
ek :
onu system / etc klasörünün içine at telefonu yeniden başlat.
Nasıl atacağını bilmiyorsan Es file explorer ile seçenekler en altta root ayarlarından tikleri işaretleyip yetki verirsen atabilirsin.
Tamam biliyorum atmayi :tşk:

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
doganhu

doganhu

Üye
Cm9 rc3 kullanıyorum ancak zamanla telefon sapıtmaya pil somurmeye basladı stockta cok hantal kalıyordu, bakalım bu rom nasılmıs birkac gun kullanıp izlenimleri yazacagım paylasan arakadasa tesekkurler.

sahandinho1

Üye
Google play hatasi veriyo google talk kimligi dogrulama basarisiz diyor

hakan572123

Üye
hayır denedim hiç uygulama yüklemedim ona rağmen kasıyo

- - - Eklendi - - -

nerde denemedim hiç uygulama yüklemedim kasma değilde donma yapıyo sonra google play hatasi veriyo google talk kimligi dogrulama basarisiz diyor normal rom kullanırken böyle bi sorunla karşılaşmadım

- - - Eklendi - - -

nerde denemedim hiç uygulama yüklemedim kasma değilde donma yapıyo sonra google play hatasi veriyo google talk kimligi dogrulama basarisiz diyor normal rom kullanırken böyle bi sorunla karşılaşmadım
ayarlar + uygulamalar + uygulamaları yönet + hepsi + google hizmetleri çerçevesi + veriyi sil dediğiniz yöntemide yaptım yine aynı sorun

- - - Eklendi - - -

resmen donuyo işte normal romu yükledim üstüne uygulamada yükledim 0 donma var

doganhu

doganhu

Üye
Rom gercekten cok hızlı ilk yuklediğimde Google play hatasi verdi ancak belirtilen yöntemle çözdüm. Kararlı bir Cm9 yada Cm10 cıkana kadar kullanılabilecek bir rom diye dusunuyorum

CasuS_87

CasuS_87

Üye
denicem yakında .. :tşk: :)

hakan572123

Üye
telefonum sık sık yeniden başlıyo

kabusununum

kabusununum

Üye
En kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler.

Üst Alt