yeni olarak kernel ve cpu master eklendi bazı fazla programlar kaldırıldı.
çok şahane şu an.
- - - Eklendi - - -
KELGER kardes peki senin paylastign 2.3.6 romlarindan oyun romu mu daha perforamnsli ve stabil ? avrupa romu mu?
evet en iyi 2.3.6 rom olduğunu söyleyebilirim.
çünkü ben romları 15 , 20 program yükleyerek denemem 150 program yükleyerek denerim.
- - - Eklendi - - -
hayir ben onu sormadim oyun romdundan daha mı iyi ben onu kullaniyorum su an cunku buna geceyim mi sence?
neredeyse aynı ama oyun romu bir kaç gün sonra hata vermeye başlıyor , eğer sende sorun çıkarmazsa buna geçmene gerek yok.
ben o romu 5 veya 6 kere kurdum ama 1 gün sonra tekrar kaldırıyorum.
çünkü kapanmaya zorla hataları çıkıp duruyor.
- - - Eklendi - - -
tüm orjinal programlar yüklü deil mi ?
evet kies de çalışıyor.(hata ayıklama kaldırınca)
- - - Eklendi - - -
ben bunu indirdim virus programına tarattım bunu buldu backup 1\avrupa_rom\data.ext4.tar.a = TAR = data/app/com.devuni.flashlight-1.apk = ZIP = classes.dex - Android/Adware.Uapush.A uygulama türevi olabilir
telefonada atmiştım hemen kaldırdın karar sizın
bu sorunuda kaldırdım sorun elfeneri imiş onu sildim romdan.
- - - Eklendi - - -
görüntülü konuşma yapılıyor mu ?
evet yapılır.
- - - Eklendi - - -
Kardes bu rom yuklenmiyor. Kendi dizinimde clockworkmod klasöründeki backupsın icine atmaya calısıyorum rardan cıkarıp. Kopyalarken hep yarıda kesilip hata veriyor. 2 dosya yonrticisiyle denedim ikisindede aynı sorun var. Cwm den de denedim olmuyor.
kopyalarken sorun oluyorsa o senin bilgisayarın ve ya telefonun sorunu.
- - - Eklendi - - -
evet bende denedim olmuyor
- - - Eklendi - - -
sen yukleyib kullandınmi yukledinse nasıl yukledın
clockworkmod klasörünü hafıza kartına at ve backup restoreden kur.(dikkat et! clockworkmod içinde clockworkmod klasörü varsa içindekini at.)
- - - Eklendi - - -
nasıl yüklenecek bu anlatır mısınız rar dosyasını indirdim bilgisayara çıkarttım devamında ne yapacağım
sağ tıkla buraya çıkar de.clockworkmod klasörünü hafıza kartı veya ana hafızaya at.
recovery de backup and restoreye gir.
ana hafızada ise restore kartta ise external for restore yi seç.
içinde tarih olan dosyayı seç ve başlasın.
- - - Eklendi - - -
boşuna indirmeyin 4 defa denedim düzenlendi denilenide indirdim hepsi aynı restore sırasında ''Error while restoring /system!'' 5 para etmez romun system dosyası hatalı demek bu da
kardeş dosya düzenlendi iyi bir rom istiyorsan dene.
- - - Eklendi - - -

sayende ugraşmadim
dosya ve link yenilendi.