Galaxy W Avrupa Romu 2.3.6 (Düzenlenmiş)

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Avrupa Romu 2.3.6 (Düzenlenmiş)

Özellikler

V6 supercharger
Root
Sd card swap ( Sd card ve usb bellek yerleri değişti.)
Cow Kernel
Cpu master
Rebooter
Adaway
Kies çalışıyor.
Bütün 2.3.6 romları denedim en hızlısı bu.
Bagux v3 v4 7amada v5 vs. hepsinden hızlı.( cm9 ve 10 hakkında bilgim yok)
Ram kullanımı çok az.
Kendim düzenledim.

Backup dosyasıdır. Cwm5 veya 6 ile yükleyin.
wipe data , wipe cache , system format yapmayı unutmayın.
DİĞER TÜM ROM PAYLAŞANLARIN DEDİĞİ GİBİ CİHAZDA OLUŞABİLECEK ARIZALARDAN DOLAYI BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR.

Link :

• Beğen
Tepkiler: en-sel

knight97

knight97

Üye
Kardesim romun oyun performansi nasil? Birde yuklemeden once sadec wipe data wipe cache yetiyo mu yoksa format system falan yapacakmiyz?

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
format system gerek yok ama yapmanızda fayda var.
ikincisi oyun için ektra birşey yapmadığım halde diğer kullandığım 2.3.6 romlardan daha iyi oyun oynanıyor.

Heroata

Heroata

Üye
İcinde kernel gomulu mu? Yoon kernel kulaniyorm onu kulanrken gecsm? Veya castaagnal kernelden gecsem sorn olrmu?

• Beğen
Tepkiler: ahmet zahid

sadikbircan

Üye
Bütü romlar kendi içerisinde kernel içerir.Kernelsiz rom olmaz.Bu yüzden yeni rom yükleyince kernelde değişir.

knight97

knight97

Üye
format system gerek yok ama yapmanızda fayda var.
ikincisi oyun için ektra birşey yapmadığım halde diğer kullandığım 2.3.6 romlardan daha iyi oyun oynanıyor.

Kardes bu rom yuklenmiyor. Kendi dizinimde clockworkmod klasöründeki backupsın icine atmaya calısıyorum rardan cıkarıp. Kopyalarken hep yarıda kesilip hata veriyor. 2 dosya yonrticisiyle denedim ikisindede aynı sorun var. Cwm den de denedim olmuyor.

Zenji

Üye
evet bende denedim olmuyor

- - - Eklendi - - -

sen yukleyib kullandınmi yukledinse nasıl yukledın

babyshoot

babyshoot

Üye
rardan çıkarmayacaksın bildiğim kadarıyla.. direk indirdiğin dosyayı atacaksın dostum:))

knight97

knight97

Üye
Bir de oyle deniyim kardes sağol :)

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kopyalanmama gibi bir sorun olma imkanı yok.
inen dosyay bilgisayarda ( winrar yüklü ise) sağ tıkla klasöre çıkar yapın.
eğer telefon hafızası veya hafıza kartında clockworkmod adında klasör yoksa direk klasörü kopyalayın.
ama varsa klasörün içinde ki backupun içindeki dosyayı sizin backup a atın.

axelf

axelf

Üye
kopyalanıyor ama restorede hata veriyor haberin olsun 2 kez denedim

knight97

knight97

Üye
aynen benim pc bozuk su an . telefondan deniyorum kopyalamayı recovery.img 'yi kopyalarken hata veriyor.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
nasıl yüklenecek bu anlatır mısınız rar dosyasını indirdim bilgisayara çıkarttım devamında ne yapacağım

ismailnayir

Kapalı Hesap
????????????????

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
link yenilendi

Heroata

Heroata

Üye
:D arkadaşmn pcdeym 10 dkye iner denym ztn işime gelio şu an telefonda castagnalt kernel var sonra tekrar castagnalt kernel yüklesem olrmıu :D

axelf

axelf

Üye
boşuna indirmeyin 4 defa denedim düzenlendi denilenide indirdim hepsi aynı restore sırasında ''Error while restoring /system!'' 5 para etmez romun system dosyası hatalı demek bu da

Kerim.

Kerim.

Üye
boşuna indirmeyin 4 defa denedim düzenlendi denilenide indirdim hepsi aynı restore sırasında ''Error while restoring /system!'' 5 para etmez romun system dosyası hatalı demek bu da
:tşk:sayende ugraşmadim:D

ousta

ousta

Üye
görüntülü konuşma yapılıyor mu ?

BeatsBox

BeatsBox

Üye
Rom iiiiiiiiiiiiiiii

Üst Alt