Samsung'un camıyla ekranın arasında hava girmesin diye boşluk bile yok ama samsung'un bada,android vs ios portlansa ozamanda iphone ile eşit tutulucak heralde.
Kabul ediliyor artık,yalan da değil ne android de nede symbian da veya w.m. de ios kadar detaylı oyun yada üstüne düşülen başka bir sistem yok.
Etrafta ne görsek gazete,dergi yada tanılan bir siteyi ios'a uyarlıyorlar. İphone için okadar fazla uyumlu parça varki bunlar ne android de nede symbian da nede w.m de var.Birşey çıkarıpta hiç değilse çıkardıklarının arkasında duruyorlar.Uyumlu eşya,araç gereç fazlasıyla var.
Tutupta yeni çıkan arabalarda bile android uyumlu dediklerini görmedim.Hemen altına ipod uyumlu diye yaptıştırıyorlar.
Satış tekniği tabiki,bunu android de yada symbian da w.m. de ama şu anlık bile alanları dar.Uyumlu parçalar bile şarj aleti ve kulaklıktan öteye gitmiyor.
İphone olsunda hava basalım değilde kaliteli müzik dinliyelim yeri geldiğindede güzel bir oyun oynuyalım deniliyor.
Müzik konusunda kulaklıtan dinlerken bir ipod'tan yada iphone'dan daha kaliteli ses verebilcek şu anlık göremiyorum.
Derseniz bu kadar tavana çıkardın sende iphone kullanıyorsun.Hayır şimdi kullanmıyorum(önceden kullandım) ama oyun,uygulama vs yönünden daha gelişmiş olduğunu biliyorum.