Telefon Tavsiyesi G2-z1-nexus 5-lumia 1520 hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
3yil gotursun demissin bence bu konuda.5s onde
Ama 3 yil boyunca.sıkıcı bir telefon kullancaksin

Telefonla fazla ugrasmiyosan.kesinlikle.5s al
Aldigim gibi kullanacagim romdan falan anlamıyorum ve istemiyorum o yuzden 5s e yöneliyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Anlamadım, ğşöıü?
Androidde bir sürü klavye seçeneği var ama benim şuana dek gördüğüm en iyisi Xperia Klavye. Androidin iyi yanı G2'ye de Xperia Klavye kurabiliyor olman...

Ondan sordum.zaten ğşü derken turkce.harfler iste. Baska klavye.kurdumda kucucuk oluyor

Invoke

Invoke

Üye
Bence Z1de 3 yıl gider. Yani ben alsam giderdi. Kişiye göre değişir.

Invoke

Invoke

Üye
Teknosa da var da pek bi cihaza incelemeye izin vermiyorlar bimeks var orda sadece z1 yok z var note 3 g2 iphone 5s falan da var

Nereye vermiyorlar, parasıyla değil mi =P Sen söyle hallederler, adam olsunlar. :D Teşhir cihazları var zaten orada, onlar ne için? =P

Luck Star

Luck Star

Üye
Nereye vermiyorler, parasıyla değil mi =P Sen söyle hallederler, adam olsunlar. :D Teşhir cihazları var zaten orada, onlar ne için? =P

Istanbulda lg g2 yi koymamislar vitrine kutu actirdim teknosada direk sifir telefonu test ettim
Orijinal g2 klavyesinde yok mu Türkçe karakterler?

Malesef yok ustune ustelik space tusu kucuk hep yanindakine tikliyorum ama ust tarafi.gayet iyi cok.hizli yaziliyor
Orijinal g2 klavyesinde yok mu Türkçe karakterler?

Xperia.klavyesi.varmi bildigin biyerde arattim senin konun cikti ama.rom flash felan anlamadim benimki.orjinal yardim pls:bira:

Invoke

Invoke

Üye
recovery mod yüklü mü sizin cihazda?

Invoke

Invoke

Üye
apk olarak xperia klavye bulamazsın. Recoveryden flashlaman gerek.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bunu indir telefona at, sonra yukarıdaki gibi recovery moda gir(ilk yaptığı işlem, 40saniyeden sonra download modu anlatmış, orayla işin yok.), oradan flashla.

Ek: Bu apkyi denemedim, iyi değilse istersen benim konumdaki dene.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kezban yenge ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
apk olarak xperia klavye bulamazsın. Recoveryden flashlaman gerek.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bunu indir telefona at, sonra yukarıdaki gibi recovery moda gir(ilk yaptığı işlem, 40saniyeden sonra download modu anlatmış, orayla işin yok.), oradan flashla.

Root.rom atmis olmuyorum.dimi garantiden cikmasin :)

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Haala G2 ile nexus 5 arasındayım.

kemsaf

kemsaf

Üye
Lumia 1520