Telefon Tavsiyesi Lg G2 Ve Nexus 5 Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede

G2 PRO

Üye
  • Beğen

partyhard

Üye
Uzun sure android kullanan adam cm işlerine falan giren saf androidin değerini bilir. 2 gün g2 kullanmakla bu isler olmaz. Nexusun multimedyasi iyiyse düşünme bile

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@boran9999 arkadaki tuşlar kullanırken sıkıntı oluyor mu?

boran9999

boran9999

Üye
@boran9999 arkadaki tuşlar kullanırken sıkıntı oluyor mu?

İlk başlarda sıkıntı oluyor ama dezavantajları kadar avantajlarıda var telefon görüşmelerinde oldukca işe yarıyor zaten işaret parmağınız telefonun tam ortasında olduğu için oldukca pratik ses açıp kısabiliyorsunuz. Bekleme modunda alışkın olduğunuz cihazların güç tuşuyla kilidi açılıyorken bunda 2 kere ekrana tıkladınızmı açılıyor. Açıkcası benim için sıkıntı yok 2 cihaz kullanıyorum biri yandan tuşlu biri arkadan anlayacağınız aklım karışmıyor :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
İlk başlarda sıkıntı oluyor ama dezavantajları kadar avantajlarıda var telefon görüşmelerinde oldukca işe yarıyor zaten işaret parmağınız telefonun tam ortasında olduğu için oldukca pratik ses açıp kısabiliyorsunuz. Bekleme modunda alışkın olduğunuz cihazların güç tuşuyla kilidi açılıyorken bunda 2 kere ekrana tıkladınızmı açılıyor. Açıkcası benim için sıkıntı yok 2 cihaz kullanıyorum biri yandan tuşlu biri arkadan anlayacağınız aklım karışmıyor :)
Yarın güzel bir test edeyim telefonu...

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Nexus 5 ide zaten lg üretiyor , bence nexus 5 daha iyi sürekli güncellemeylede desteklenir.

boran9999

boran9999

Üye
Yarın güzel bir test edeyim telefonu...

Bencede en mantıklısıda inceleyip almak. İçinize siniyorsa almakta yarar var ön yargıyla yaklaştınızmı zaten bir bahane her zaman vardır. Forumda gözlemliyorum herkes materyal uzmanı ama %99 u plastiğin ne olduğunu bilmediği halde yorumlar yapıyor :) İnşallah gönlünüze göre olur.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Invoke

Invoke

Üye
"Kilitleniyor"a ben de takıldım, bir oyun, uygulama da mı takılıyor, normal arayüzde mi donuyor. Belki LG'nin yazılımında sorun vardır? :hmmm Knock knock'un da çalışmadığı oluyormuş ? :hmmm

Pro Mobil

Üye
arkadaşlar telefonu kullanıyorum orjinal olmayan uygulama kullanmıyorum zaten
telefon kitlenmiyor
knock onda sorun yok
sorun var diyen arkadaşlar taramalı tüfek gibi ard arda basıyor birden algılamıyoruz sakin bassalar açılır

Türe

Türe

Üye
Videolarda knock knock da bazı hatalar gördüm bende ama bunlar olağan şeyler sasirmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...