Telefon Tavsiyesi G2-z1-nexus 5-lumia 1520 hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 de herhangi bir kasma var mi mesela iki uc uygulama aynı amda acilinca

Şaka heralde :)

Bak ben alali 1 ay oldu 15.oyun office felan bisuru muzik film yukledim hic bir gorulur takilma yok ama ben.iphone kullandigim arada olan en.ufak kasmayi.farkediyorum

Mesela telefonu 2-3 saat kullanmadim aldim eline kilidi actim menuye tikladim iste orda milisaniyelik bi kasma gibi bise oluyor ama bunu farketmezsin bile o derece. Uygulamalarda felan kasma kesinlikle yok suan tarayicida 16 sekme acik kasma yok rahat ol.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şaka heralde :)

Bak ben alali 1 ay oldu 15.oyun office felan bisuru muzik film yukledim hic bir gorulur takilma yok ama ben.iphone kullandigim arada olan en.ufak kasmayi.farkediyorum

Mesela telefonu 2-3 saat kullanmadim aldim eline kilidi actim menuye tikladim iste orda milisaniyelik bi kasma gibi bise oluyor ama bunu farketmezsin bile o derece. Uygulamalarda felan kasma kesinlikle yok suan tarayicida 16 sekme acik kasma yok rahat ol.
Şimdi ben iphone 5s mi alayim g2 mi xperia z1 mi

Luck Star

Luck Star

Üye
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Para.sikintin yoksa.bide o sony nin soluk.ekrani sikinti.degilse senin icin tabiki z1. Iphone bitiyor.yavas yavas onu alcagina.lumia al
Bende bence xperia ekran kötü. Şimdi iphone kolay kolay bitmez bence ayrıca lumia 925 in tasarimina hastayim ama adreno 225 düşük diyorlar

Luck Star

Luck Star

Üye
Sistem düzgün değilse yarın dolar, kasar...

Tam aksine lumiadansa iphone bence(şuan için, en azından jailbreak var) ve hiç birinin bittiği yok.

O kadar kullandim abimde suan 5s var hic bi ise yaramaz tek hayran.kaldigim yani.tasarimi

Invoke

Invoke

Üye
Bende bence xperia ekran kötü. Şimdi iphone kolay kolay bitmez bence ayrıca lumia 925 in tasarimina hastayim ama adreno 225 düşük diyorlar

Adreno 225 düşük değil ama teknoloji çabuk gelişiyor.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Invoke

Invoke

Üye

Ekran o kadar kötü değil. Bence elinizde görün. Yanına bir de G2 ile iphone 5 koyun.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende stabilligine şöyle diyim adam 20 uygulama açıkken kasma yok ama android? G2?

Iphone.da 50 tanw uygulama ac yine.kasmaz kullanma sirasina gore arkadaki.uygulamari.beklemeye aliyor uygulama degisince.direk gecmiyor bide o yonden bakin.

Qarapapaq ğşöıü olan android.klavye.yokmu ya hep noktaya basiyor. Klavye konusunda iphone cok iyiydi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Iphone.da 50 tanw uygulama ac yine.kasmaz kullanma sirasina gore arkadaki.uygulamari.beklemeye aliyor uygulama degisince.direk gecmiyor bide o yonden bakin.

Qarapapaq ğşöıü olan android.klavye.yokmu ya hep noktaya basiyoe
Şimdi ben ne almaliyim? Çok kararsizim

Invoke

Invoke

Üye
Qarapapaq ğşöıü olan android.klavye.yokmu ya hep noktaya basiyor. Klavye konusunda iphone cok iyiydi

Anlamadım, ğşöıü?
Androidde bir sürü klavye seçeneği var ama benim şuana dek gördüğüm en iyisi Xperia Klavye. Androidin iyi yanı G2'ye de Xperia Klavye kurabiliyor olman...

Luck Star

Luck Star

Üye