muhammettvurucu
Üye
Yani bir iPhone stabilitesi sunuyor mu?Tabiki yok.
Yani bir iPhone stabilitesi sunuyor mu?Tabiki yok.
Yani bir iPhone stabilitesi sunuyor mu?
Aciklarmisiniz?Stabilite başka bir şey 3 program açınca kasmaması başka bir şey.
G2 de herhangi bir kasma var mi mesela iki uc uygulama aynı amda acilinca
Şimdi ben iphone 5s mi alayim g2 mi xperia z1 miŞaka heralde![]()
Bak ben alali 1 ay oldu 15.oyun office felan bisuru muzik film yukledim hic bir gorulur takilma yok ama ben.iphone kullandigim arada olan en.ufak kasmayi.farkediyorum
Mesela telefonu 2-3 saat kullanmadim aldim eline kilidi actim menuye tikladim iste orda milisaniyelik bi kasma gibi bise oluyor ama bunu farketmezsin bile o derece. Uygulamalarda felan kasma kesinlikle yok suan tarayicida 16 sekme acik kasma yok rahat ol.
Para.sikintin yoksa.bide o sony nin soluk.ekrani sikinti.degilse senin icin tabiki z1. Iphone bitiyor.yavas yavas onu alcagina.lumia alŞimdi ben iphone 5s mi alayim g2 mi xperia z1 mi
Aciklarmisiniz?
Para.sikintin yoksa.bide o sony nin soluk.ekrani sikinti.degilse senin icin tabiki z1. Iphone bitiyor.yavas yavas onu alcagina.lumia al
Bende bence xperia ekran kötü. Şimdi iphone kolay kolay bitmez bence ayrıca lumia 925 in tasarimina hastayim ama adreno 225 düşük diyorlarPara.sikintin yoksa.bide o sony nin soluk.ekrani sikinti.degilse senin icin tabiki z1. Iphone bitiyor.yavas yavas onu alcagina.lumia al
Şimdi ben iphone 5s mi alayim g2 mi xperia z1 mi
Sistem düzgün değilse yarın dolar, kasar...
Tam aksine lumiadansa iphone bence(şuan için, en azından jailbreak var) ve hiç birinin bittiği yok.
Bende bence xperia ekran kötü. Şimdi iphone kolay kolay bitmez bence ayrıca lumia 925 in tasarimina hastayim ama adreno 225 düşük diyorlar
Bende stabilligine şöyle diyim adam 20 uygulama açıkken kasma yok ama android? G2?O kadar kullandim abimde suan 5s var hic bi ise yaramaz tek hayran.kaldigim yani.tasarimi
Bende bence xperia ekran kötü. Şimdi iphone kolay kolay bitmez bence ayrıca lumia 925 in tasarimina hastayim ama adreno 225 düşük diyorlar
Hangisi?Ekran o kadar kötü değil. Bence elinizde görün. Yanına bir de G2 ile iphone 5 koyun.
Bende stabilligine şöyle diyim adam 20 uygulama açıkken kasma yok ama android? G2?
Hangisi?
5s videosunun game testini izledim öyleydiHangi 20 uygulama ? =P Biraz abartmış, 20 uygulama ile ne yapıyormuş ki? =P G2 kasmaz merak etme.
Z1'den bahsediyorum.
Bende stabilligine şöyle diyim adam 20 uygulama açıkken kasma yok ama android? G2?
Şimdi ben ne almaliyim? Çok kararsizimIphone.da 50 tanw uygulama ac yine.kasmaz kullanma sirasina gore arkadaki.uygulamari.beklemeye aliyor uygulama degisince.direk gecmiyor bide o yonden bakin.
Qarapapaq ğşöıü olan android.klavye.yokmu ya hep noktaya basiyoe
Qarapapaq ğşöıü olan android.klavye.yokmu ya hep noktaya basiyor. Klavye konusunda iphone cok iyiydi
Şimdi ben ne almaliyim? Çok kararsizim