teknolojibaronu
Üye
4K demesi kolay hiç çektiğin veya oynattığın oldu mu 4k çekmek bile istemezsin çok yer kaplıyor.arada kamera farkı var lg g2 4k video kaydedebiliyor
4K demesi kolay hiç çektiğin veya oynattığın oldu mu 4k çekmek bile istemezsin çok yer kaplıyor.arada kamera farkı var lg g2 4k video kaydedebiliyor
EE 4 k çökmüş önemliarada kamera farkı var lg g2 4k video kaydedebiliyor
1080 p kaydediyor diye biliyordum ben ama 1080 p 8 dk video çektim 1,2 GB. Tuttu bunu 4 k dersen ne olur sen düşün biwifi acık olcak genelde whatsapp ta oluyorum öyle nasıl olur?şarz az gitmesi lazım whatsapp az harcıyoG2 Wİ-Fİ de şarjı neredeyse koklayarak harcar. Bir günü çok rahat bir şekilde çıkarabilirsin.
Evet. Bende Wi-fi 24 saat açık.Wife açık nette gezerken falanmı birgün gidecek ?
Sadece whatshapı kullanmadığım için bilemeyeceğim. Bende hem whatshap hem facemessgener hem diğer mesajlaşma uygulamaları var. 6 Saatte seni rahat çıkarır birgünwifi acık olcak genelde whatsapp ta oluyorum öyle nasıl olur?şarz az gitmesi lazım whatsapp az harcıyo
4K ya ne gerek war 1080p çek daha ne istiyon kardeşimm allahtanEE 4 k çökmüş önemli1080 p kaydediyor diye biliyordum ben ama 1080 p 8 dk video çektim 1,2 GB. Tuttu bunu 4 k dersen ne olur sen düşün bi

Normal orjinalin de 4K çözünürlükte kaydetme seçeneği yok. Yalnız ROM lar ile bu özellik flashlanabiliyor.arada kamera farkı var lg g2 4k video kaydedebiliyor
saol kardeşimSadece whatshapı kullanmadığım için bilemeyeceğim. Bende hem whatshap hem facemessgener hem diğer mesajlaşma uygulamaları var. 6 Saatte seni rahat çıkarır birgün
idiaya giriyormusunYa saçmalamayın öyle bi özellik yok. Onu oynatacak çözünürlükte ekranıda yok .
pc ye aktarırsın ne var burdan bakın nexus daha iyi işlemci bakımından ama kamera lg4K demesi kolay hiç çektiğin veya oynattığın oldu mu 4k çekmek bile istemezsin çok yer kaplıyor.
pcnin şarjı bitcek yarın özelden atarımHer türlü.
Ben g2 kullanıyorum. 4K seçeneği yok. 4K videoyu telefona attım, kendi video oynatıcısı açamadı videoyu. sadece sesi açabildi.idiaya giriyormusun
webde gezinme deil whatsapp açık olcakWife açık durur o ayrı gitmez ama web de gezinirken falan birgün boyunca imkansız
güncelmede gelecek herhal tam bilmiyomNormal orjinalin de 4K çözünürlükte kaydetme seçeneği yok. Yalnız ROM lar ile bu özellik flashlanabiliyor.
24 saat boyunca sen sadece oturup webde mi gezineceksin ?Wife açık durur o ayrı gitmez ama web de gezinirken falan birgün boyunca imkansız
Bilmiyorsanız bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Güncellemede falan gelmeyecek.güncelmede gelecek herhal tam bilmiyom
gelirse gelir gelmesede rom yüklersin çok mu zor24 saat boyunca sen sadece oturup webde mi gezineceksin ?
Bilmiyorsanız bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Güncellemede falan gelmeyecek.