Telefon Tavsiyesi G2-z1-nexus 5-lumia 1520 hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
Nexus 5 derim çünkü arkasında google olucak hemde orjianl android olduğu için sıkıntı yaşatmayacak bir telefon

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Nexus 5 derim çünkü arkasında google olucak hemde orjianl android olduğu için sıkıntı yaşatmayacak bir telefon
Ayrıca kamera da g2 den başarılı sadece beyaz ayari sikintili galiba

Uruloki

Uruloki

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5'in kamerası G2den başarılı değil.Ama ikisi arasında ben de Nexus 5 derim.

.caner.

.caner.

Üye
Nexus 5 :oke:

enver_techno

enver_techno

Üye
Z1 kullanıcısıyım, inanılmaz bir cihaz ;) Şiddetle tavsiye ederim :D

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Samsung Galaxy Note 3 alırım ama büyük dersen Sony Xperia Z1'i tavsiye ederim.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
Z1 fiyatı beni aşar,nexus 5 kamera ve pilden kaybediyor,G2 arayüz ve hafızadan kaybeediyor.

Güncelleme benim için önemli değil çünkü yazılımla fazlaca uğraşırım romla o iş çözülür

Invoke

Invoke

Üye
O zaman Nexus 5 al.

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 kamerası kötü pil kötü bana lazım olacak şeyler bunlar :D

Invoke

Invoke

Üye
Kamerası idare eder, pili idare eder.
G2 ile en büyük farkı stock android ve güncellemeler. Rom diyorsunuz ama farketmez xda'de de Nexus 5, G2den önde olacaktır.
Yine de G2 diyorsan al, pişman olmazsın.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kamerası idare eder, pili idare eder.
G2 ile en büyük farkı stock android ve güncellemeler. Rom diyorsunuz ama farketmez xda'de de Nexus 5, G2den önde olacaktır.
Yine de G2 diyorsan al, pişman olmazsın.
Bende nexus 5 diyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Abi alt tarafi telefon ya ne yapiyorsunuz bu telefonlarla merak ediyorum . Nexus 5 gayet iyi bu yazilimdan dolayi tercih edilmesi gereken bir cihaz degil bence. Nexus 5. 1250 tl civarlarinda goruyorum ayni lg g2 general mobile discovery gibi kacirilmiyacak fiyat.performns telefonudur.

Zevk ve tercih meselesi size kalmis bana gore lg g2 daha iyi
Geldi tasarim konusunda.

Nexus5 lg g2 fiyat olarak hemen hemen ayni sayilir ama telefonla sadece oyun program icin kullancaksan kesinlikle nexus5 al ama benim gibi.her ozelligini.kullancaksan kesinlikle lg g2.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
G2 de herhangi bir kasma var mi mesela iki uc uygulama aynı amda acilinca