Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiG2-z1-nexus 5-lumia 1520 hangisini almalıyım ?
Sponsorlu Bağlantılar
Uruloki
Üye
Nexus 5 derim çünkü arkasında google olucak hemde orjianl android olduğu için sıkıntı yaşatmayacak bir telefon
Ben olsam Samsung Galaxy Note 3 alırım ama büyük dersen Sony Xperia Z1'i tavsiye ederim.
Kareas345
Üye
Konu Sahibi
Z1 fiyatı beni aşar,nexus 5 kamera ve pilden kaybediyor,G2 arayüz ve hafızadan kaybeediyor.
Güncelleme benim için önemli değil çünkü yazılımla fazlaca uğraşırım romla o iş çözülür
Invoke
Üye
O zaman Nexus 5 al.
Kareas345
Üye
Konu Sahibi
nexus 5 kamerası kötü pil kötü bana lazım olacak şeyler bunlar
Invoke
Üye
Kamerası idare eder, pili idare eder.
G2 ile en büyük farkı stock android ve güncellemeler. Rom diyorsunuz ama farketmez xda'de de Nexus 5, G2den önde olacaktır.
Yine de G2 diyorsan al, pişman olmazsın.
Kamerası idare eder, pili idare eder.
G2 ile en büyük farkı stock android ve güncellemeler. Rom diyorsunuz ama farketmez xda'de de Nexus 5, G2den önde olacaktır.
Yine de G2 diyorsan al, pişman olmazsın.
Abi alt tarafi telefon ya ne yapiyorsunuz bu telefonlarla merak ediyorum . Nexus 5 gayet iyi bu yazilimdan dolayi tercih edilmesi gereken bir cihaz degil bence. Nexus 5. 1250 tl civarlarinda goruyorum ayni lg g2 general mobile discovery gibi kacirilmiyacak fiyat.performns telefonudur.
Zevk ve tercih meselesi size kalmis bana gore lg g2 daha iyi
Geldi tasarim konusunda.
Nexus5 lg g2 fiyat olarak hemen hemen ayni sayilir ama telefonla sadece oyun program icin kullancaksan kesinlikle nexus5 al ama benim gibi.her ozelligini.kullancaksan kesinlikle lg g2.
muhammettvurucu
Üye
G2 de herhangi bir kasma var mi mesela iki uc uygulama aynı amda acilinca