Telefon Tavsiyesi Lg G2 Ve Nexus 5 Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda çok güzel görünüyor... birde bilgisayar da bakmak lazım...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
[quotale"boran9999, post: 6603813, member: 1928869"]Oda ışığında çektim Yardımcı olur sanırım;
[/quote]

Orjinal parfum mu ?:)
Kokusu nasil ...

• Beğen
Tepkiler: Dede
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kalicilik orani iyiyse alabilirim hafta ici .

boran9999

boran9999

Üye
Kalicilik orani iyiyse alabilirim hafta ici .
Konuyla ilgili değil ama Sevgili Dedenin affına sığınarak ; Givenchy Pi kullanıyordum Kıyaslayacak olursak Eternity daha kalıcı koku olarakta ilk notalar biraz sabunsu ama 2. ve son notada oldukca hoş olduğunu söyleyebilirim. Parasını hak ediyor 4 Fıs kullanmak lazım ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Evet boran senin resim için söylemiştim. :)

Elektr0

Elektr0

Üye
Haklı, abi. Yarın günü bile anca tamamlayabilir denmiş :D

bunun neresi yalnış ki kullanıma baglı olarak dedim ki yalnış anlaşılma olmasın diye... sen yogun kullanırsın 5 saat te biter batarya ben yogun kullanmam 3 gün gidebilir... :allalla:

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
bunun neresi yalnış ki kullanıma baglı olarak dedim ki yalnış anlaşılma olmasın diye... sen yogun kullanırsın 5 saat te biter batarya ben yagun kullanmam 3 gün gidebilir... :allalla:

Böyle dersen doğru, öyle diyince farklı oluyor 2300 diğerlerine göre az ama yeterli olur yine de.

boran9999

boran9999

Üye
Evet boran senin resim için söylemiştim. :)

Aslında fotoğraf çekmesini bilen biri için pek sonun olduğu söylenemez ben ışıksız ortamlarda zayıf kalıyor derken sıradan kullanıcılar için söylemek istemiştim o sözü sanırım senin için sorun olmaz yani kısacası sıkıntı yok :)

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
Böyle dersen doğru, öyle diyince farklı oluyor 2300 diğerlerine göre az ama yeterli olur yine de.

Ben abime en kötü senaryodan gittim ama bence yeterli değil Qualcomm'um açıklamalarını hiç dinlemediniz sanırım Qualcomm snapdragon 600 ve 800 'un ilk çıktıgında şöyle demişti snapdragon 600 telefonlar için snapdragon 800 daha çok tabletlere hitap ediyor... üretici marka böyle diyorsa ben 2300 mah bataryanın bir günü tamamlayacagından şüphe duyarım ki dediğimde de yalnışlık oldugunu düşünmüyorum. bir gün degil yarım günde değil kullanıma baglı olarak 3 saat biter o batarya ...
:haha:

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Invoke
Türe

Türe

Üye
Ben abime en kötü senaryodan gittim ama bence yeterli değil Qualcomm'um açıklamalarını hiç dinlemediniz sanırım Qualcomm snapdragon 600 ve 800 'un ilk çıktıgında şöyle demişti snapdragon 600 telefonlar için snapdragon 800 daha çok tabletlere hitap ediyor... üretici marka böyle diyorsa ben 2300 mah bataryanın bir günü tamamlayacagından şüphe duyarım ki dediğimde de yalnışlık oldugunu düşünmüyorum. bir gün degil yarım günde değil kullanıma baglı olarak 3 saat biter o batarya ...
:haha:

Yeterli sanırım ?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Elektr0

Elektr0

Üye
Yeterli sanırım ?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

sen benim dediğimden bişi anlamadan bu video yu koymuşsun bak diyorum ki KULLANIMA BAGLI OLARAK 3 saatte bitedeblir 10 gün gidedebilir.Ama ben batarya konusunda senaryo mu en kötüsünü çizerim böyle başkalarının batarya terslerine ihtiyacım yok benim telefonumu onlar degil ben kullanırım senin telefonunu sen kullanırsın başkası degil. bende 900mah lik bataryası olan telefon var yogun kullanınca 1 saat gittimiyor batarya bana ama ihtiyaclarım oldugunda kullanırsam 3 günü deviriyor 4. gün şarj istiyor .. batarya konusunda YT deki videolar bizi sizi kimseyi ilgilendirmemeli sen senin yogum kullanım senaryosunu yazsaydın daha anlamlı olurdu... batarya konusu göreceli bir kavram tekrar diyorum artis artis yeterli sanarım diye alıntı yapıp giflerle alıntı yapacaksan karşılık vermeyeyim sana bir daha. Kullanıma baglı olarak bana N5'in bataryası yetersiz yetersiz yetersiz sende 10 gün gidebilir 1 ay bile kullanırsın

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Invoke
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yarına kadar vaktim var. Zamanım azalıyor...

Türe

Türe

Üye
sen benim dediğimden bişi anlamadan bu video yu koymuşsun bak diyorum ki KULLANIMA BAGLI OLARAK 3 saatte bitedeblir 10 gün gidedebilir.Ama ben batarya konusunda senaryo mu en kötüsünü çizerim böyle başkalarının batarya terslerine ihtiyacım yok benim telefonumu onlar degil ben kullanırım senin telefonunu sen kullanırsın başkası degil. bende 900mah lik bataryası olan telefon var yogun kullanınca 1 saat gittimiyor batarya bana ama ihtiyaclarım oldugunda kullanırsam 3 günü deviriyor 4. gün şarj istiyor .. batarya konusunda YT deki videolar bizi sizi kimseyi ilgilendirmemeli sen senin yogum kullanım senaryosunu yazsaydın daha anlamlı olurdu... batarya konusu göreceli bir kavram tekrar diyorum artis artis yeterli sanarım diye alıntı yapıp giflerle alıntı yapacaksan karşılık vermeyeyim sana bir daha. Kullanıma baglı olarak bana N5'in bataryası yetersiz yetersiz yetersiz sende 10 gün gidebilir 1 ay bile kullanırsın

Su an piyasadaki her telefonun sarjini 2 saat icinde bitirebilirsin. Bu bir kistas olmaz.

• Beğen

partyhard

Üye
Abi nexusun kerneliyle batarya optimizasyonuyla lg'yi bir tutma

Luck Star

Luck Star

Üye

abicim sen kararını çoktan vermen gerekiyor ben 3-4 gün öncesine kadar android .apk nedir bilmiyodum ve kararımı verdim ...

tabiki lg g2 . evet birkaç tane kusuruyla karşılaşacaksın aldıktan sonra ancak verdiğin para onları unutturucak ..
ha yok ben para basıyorum . bi aileyi 1 ay geçindiren birinin 3 katı maaşını bi telefona yatırcam diyosan buyur ver note 3 al htc one al . bunlar gereksiz 2 sene sonra 10 kat özelliğinde çıkıcak modeller. teknolojiyi takip etmek güzel ama eğer ki telefon alırken burda tartışıyorsak ki biz. evet en uygun en performanslısını almalıyız ..

defalarca da tartışsanız . kazanan LG G2 .

nexus5 bu kadar abartmayın . telefon alınca sadece oyun oynamıycaksınız rom root da atmıycaksınız.

boran9999

boran9999

Üye

Benim şahsi fikrim; Cihazı bir bayan kullanacaksa güç kullanımında bir takım ekonomilere gidile bilir Ekran ışığını %50 kısmak bu %35-45 gibi bir tasaruf demek, işletim sistemini bir takım güncellemeler kapatmak lazım bu gibi uygulamalar oldukca fazla enerji tüketiyor. Zaten bunları sizde biliyorsunuz :) 2300 mAh batarya günü çıkartacaktır. Kolay gelsin
abicim sen kararını çoktan vermen gerekiyor ben 3-4 gün öncesine kadar android .apk nedir bilmiyodum ve kararımı verdim ...

tabiki lg g2 . evet birkaç tane kusuruyla karşılaşacaksın aldıktan sonra ancak verdiğin para onları unutturucak ..
ha yok ben para basıyorum . bi aileyi 1 ay geçindiren birinin 3 katı maaşını bi telefona yatırcam diyosan buyur ver note 3 al htc one al . bunlar gereksiz 2 sene sonra 10 kat özelliğinde çıkıcak modeller. teknolojiyi takip etmek güzel ama eğer ki telefon alırken burda tartışıyorsak ki biz. evet en uygun en performanslısını almalıyız ..

defalarca da tartışsanız . kazanan LG G2 .

nexus5 bu kadar abartmayın . telefon alınca sadece oyun oynamıycaksınız rom root da atmıycaksınız.

Note3 & hTC ONE G2 den iyi bir cihaz değiller Performans konusunda hTC ONE G2'ye rakip olamaz Note3 ile atbaşı bir performanstalar Kullanabilirlilik açısındanda G2 diyorum en azından 5.2'' ekrana göre oldukca kompakt bilgilerinize. Sevgiler

Edit: Not3 ile G2 arasındaki fark %80 oranında Note3 Snapdragon800'lü modelle octalı model arasındaki fark kadar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Benim şahsi fikrim; Cihazı bir bayan kullanacaksa güç kullanımında bir takım ekonomilere gidile bilir Ekran ışığını %50 kısmak bu %35-45 gibi bir tasaruf demek, işletim sistemini bir takım güncellemeler kapatmak lazım bu gibi uygulamalar oldukca fazla enerji tüketiyor. Zaten bunları sizde biliyorsunuz :) 2300 mAh batarya günü çıkartacaktır. Kolay gelsin

Note3 & hTC ONE G2 den iyi bir cihaz değiller Performans konusunda hTC ONE G2'ye rakip olamaz Note3 ile atbaşı bir performanstalar Kullanabilirlilik açısındanda G2 diyorum en azından 5.2'' ekrana göre oldukca kompakt bilgilerinize. Sevgiler

her zaman performans beklemek gereksiz bence

tasarımda şuan en iyi android telefon = kuşkusuz HTC ONE
mobil performansta fiyat gözetmeksizin en iyi telefon = Samsung Galaxy Note 3 (N9005 di sanırsam) Snapdragon versiyonu

ama bunların arası olsun diyosun tabiki LG G2

dedim size tartışmaya gerek yok

LG G2 ... Konu kilit pls :cool

• Beğen

G2 PRO

Üye
hiç g2 kullandınmı :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...