[quotale"boran9999, post: 6603813, member: 1928869"]Oda ışığında çektim Yardımcı olur sanırım;

Telefonda çok güzel görünüyor... birde bilgisayar da bakmak lazım...
[quotale"boran9999, post: 6603813, member: 1928869"]Oda ışığında çektim Yardımcı olur sanırım;

Konuyla ilgili değil ama Sevgili Dedenin affına sığınarak ; Givenchy Pi kullanıyordum Kıyaslayacak olursak Eternity daha kalıcı koku olarakta ilk notalar biraz sabunsu ama 2. ve son notada oldukca hoş olduğunu söyleyebilirim. Parasını hak ediyor 4 Fıs kullanmak lazımKalicilik orani iyiyse alabilirim hafta ici .
Haklı, abi. Yarın günü bile anca tamamlayabilir denmiş![]()

bunun neresi yalnış ki kullanıma baglı olarak dedim ki yalnış anlaşılma olmasın diye... sen yogun kullanırsın 5 saat te biter batarya ben yagun kullanmam 3 gün gidebilir...![]()
Evet boran senin resim için söylemiştim.![]()

Böyle dersen doğru, öyle diyince farklı oluyor 2300 diğerlerine göre az ama yeterli olur yine de.

Ben abime en kötü senaryodan gittim ama bence yeterli değil Qualcomm'um açıklamalarını hiç dinlemediniz sanırım Qualcomm snapdragon 600 ve 800 'un ilk çıktıgında şöyle demişti snapdragon 600 telefonlar için snapdragon 800 daha çok tabletlere hitap ediyor... üretici marka böyle diyorsa ben 2300 mah bataryanın bir günü tamamlayacagından şüphe duyarım ki dediğimde de yalnışlık oldugunu düşünmüyorum. bir gün degil yarım günde değil kullanıma baglı olarak 3 saat biter o batarya ...
![]()
Yeterli sanırım ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sen benim dediğimden bişi anlamadan bu video yu koymuşsun bak diyorum ki KULLANIMA BAGLI OLARAK 3 saatte bitedeblir 10 gün gidedebilir.Ama ben batarya konusunda senaryo mu en kötüsünü çizerim böyle başkalarının batarya terslerine ihtiyacım yok benim telefonumu onlar degil ben kullanırım senin telefonunu sen kullanırsın başkası degil. bende 900mah lik bataryası olan telefon var yogun kullanınca 1 saat gittimiyor batarya bana ama ihtiyaclarım oldugunda kullanırsam 3 günü deviriyor 4. gün şarj istiyor .. batarya konusunda YT deki videolar bizi sizi kimseyi ilgilendirmemeli sen senin yogum kullanım senaryosunu yazsaydın daha anlamlı olurdu... batarya konusu göreceli bir kavram tekrar diyorum artis artis yeterli sanarım diye alıntı yapıp giflerle alıntı yapacaksan karşılık vermeyeyim sana bir daha. Kullanıma baglı olarak bana N5'in bataryası yetersiz yetersiz yetersiz sende 10 gün gidebilir 1 ay bile kullanırsın
Yarına kadar vaktim var. Zamanım azalıyor...
Yarına kadar vaktim var. Zamanım azalıyor...
2300 mAh batarya günü çıkartacaktır. Kolay gelsin
abicim sen kararını çoktan vermen gerekiyor ben 3-4 gün öncesine kadar android .apk nedir bilmiyodum ve kararımı verdim ...
tabiki lg g2 . evet birkaç tane kusuruyla karşılaşacaksın aldıktan sonra ancak verdiğin para onları unutturucak ..
ha yok ben para basıyorum . bi aileyi 1 ay geçindiren birinin 3 katı maaşını bi telefona yatırcam diyosan buyur ver note 3 al htc one al . bunlar gereksiz 2 sene sonra 10 kat özelliğinde çıkıcak modeller. teknolojiyi takip etmek güzel ama eğer ki telefon alırken burda tartışıyorsak ki biz. evet en uygun en performanslısını almalıyız ..
defalarca da tartışsanız . kazanan LG G2 .
nexus5 bu kadar abartmayın . telefon alınca sadece oyun oynamıycaksınız rom root da atmıycaksınız.
Benim şahsi fikrim; Cihazı bir bayan kullanacaksa güç kullanımında bir takım ekonomilere gidile bilir Ekran ışığını %50 kısmak bu %35-45 gibi bir tasaruf demek, işletim sistemini bir takım güncellemeler kapatmak lazım bu gibi uygulamalar oldukca fazla enerji tüketiyor. Zaten bunları sizde biliyorsunuz2300 mAh batarya günü çıkartacaktır. Kolay gelsin
Note3 & hTC ONE G2 den iyi bir cihaz değiller Performans konusunda hTC ONE G2'ye rakip olamaz Note3 ile atbaşı bir performanstalar Kullanabilirlilik açısındanda G2 diyorum en azından 5.2'' ekrana göre oldukca kompakt bilgilerinize. Sevgiler