Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Şuan zaten sinirliyim espiriye gelemem

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Uhops

Uhops

Üye
Garantisi varsa garantiye yolla. W8 dahili kartla çalışıyor :hmmm diğeri yansada açılırdi heralde.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Evet yaşadıklarımı söyleyeyim:
Biz bu bilgisayarcıya gittik başladık bağırmaya "sen bizim laptobumuzdan nasıl parça çalarsın ne biçim iş yapıyorsun sana verdik laptop daha kötü oldu ekran kartınıda çalmışsın .......adam senin ........@/$#%

Hemen eski haline getir biz sana güvenip garantiden alıp laptobu yanına getirdik hemen çaldıklarını geri ver.

Meğer adam win 7 kurmuş pc içindeki tüm driverler silinmiş o yüzden laptop ekran kartını algılamıyordu :ehe

Dün yetkili servise verdim bu arada laptopu bide adam bize dava açacak fln diyor müşterileride aldı eşyalarını çıktılar güven kalmadı o bilgisayarcıya :ehe

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Evet yaşadıklarımı söyleyeyim:
Biz bu bilgisayarcıya gittik başladık bağırmaya "sen bizim laptobumuzdan nasıl parça çalarsın ne biçim iş yapıyorsun sana verdik laptop daha kötü oldu ekran kartınıda çalmışsın .......adam senin ........@/$#%

Hemen eski haline getir biz sana güvenip garantiden alıp laptobu yanına getirdik hemen çaldıklarını geri ver.

Meğer adam win 7 kurmuş pc içindeki tüm driverler silinmiş o yüzden laptop ekran kartını algılamıyordu :ehe

Dün yetkili servise verdim bu arada laptopu bide adam bize dava açacak fln diyor müşterileride aldı eşyalarını çıktılar güven kalmadı o bilgisayarcıya :ehe
Niye öyle bi manyaklık yapmış tüm driverları silmiş o adam salakmı az bile başına gelen.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Darqos

Darqos

Üye
Laptobumu açtım oyun oynayayım dedim mortal combat 9 açtım biraz oynadım sonra ekranda sanki darbe yemiş gibi çizikler falan gözüktü sonra oyun kapandı ekrana amd ekran kartı başarılı şekilde durduruldu gibi bi yazı geldi tekrar denedim bu sefer oyun takıldı ve ekran siyah oldu reset attım ama laptop açılmadı sadece fan çalışıyor ekran yok Ne oldu durup dururken lütfen yardım edin :(
i5
1GB amd 7670m ekran kartı
4 gb ram
Çözümü biliyorum kardeş İlk baş pc nin kasasını aç sonra ram ın düzgün takılmışmı diye bak eğer oynamışsa onu yerleştir 2. Bios pilini çıkar 15 dk bekle sonra tak 3. Eğer ekran kartın oynamışsa yerine tak gine olmuyorsa ekran kartı yanmıştır 4. Pc soğutucu motoru yavaş çalışırsa onu temizle eğer gine olmazsa pc ciye git ve soğutucuyu Özel bir jel var o jelden sürmelerini iste Bunların hepsini yap 100 % çalışır beğen

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Çözümü biliyorum kardeş İlk baş pc nin kasasını aç sonra ram ın düzgün takılmışmı diye bak eğer oynamışsa onu yerleştir 2. Bios pilini çıkar 15 dk bekle sonra tak 3. Eğer ekran kartın oynamışsa yerine tak gine olmuyorsa ekran kartı yanmıştır 4. Pc soğutucu motoru yavaş çalışırsa onu temizle eğer gine olmazsa pc ciye git ve soğutucuyu Özel bir jel var o jelden sürmelerini iste Bunların hepsini yap 100 % çalışır beğen
Laptop pc değil

THEKANS

THEKANS

Üye
anlasildi ekran kartin pert dostumdostum format at olmazsa teknik bilgi

sahip kisilere ver nede olsa letop masa ustu olsa yardim edebilirdim

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Laptop hala yetkili serviste 20 gün sürecekmiş yapılması ve 180 tl fiyat biçildi .anakart ve ekran kartında sorun tespit edilmiş .Artık gelmesini bekliyom

Darqos

Darqos

Üye
Laptop hala yetkili serviste 20 gün sürecekmiş yapılması ve 180 tl fiyat biçildi .anakart ve ekran kartında sorun tespit edilmiş .Artık gelmesini bekliyom
Ram oynamış kesin benimde ekran gelmiyordu Ram oynamış hemm birde ekran kartından olabilir Hem seni kazıklıyorlar

THEKANS

THEKANS

Üye
jel deil o termal macun

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Ekran Kartı yandı 100 de 100 tecrubem var baska bilgisyar al laptop ise ekrsn kartı perttt